bodowp Opublikowano 17 Lutego 2014 Opublikowano 17 Lutego 2014 Siema ;-) probuje ogarnac tapatalk'a :-P
Transitpower Opublikowano 17 Lutego 2014 Opublikowano 17 Lutego 2014 Android coraz popularniejszy, iOS traci udziały drugi rok z rzędu - Android.com.pl - Największe Polskie Centrum Google Android. No tak.. Plastikowe szajsungi robią robote... Nawet moja żona ma plastikowego szajsunga i za cholere nie chciałbym tego mieć
PABLO Opublikowano 17 Lutego 2014 Opublikowano 17 Lutego 2014 No tak.. Plastikowe szajsungi robią robote... Nawet moja żona ma plastikowego szajsunga i za cholere nie chciałbym tego mieć Samsung Galaxy F, czyli lepiej, bo z metalu - AntyWeb
-RamzeS- Opublikowano 17 Lutego 2014 Opublikowano 17 Lutego 2014 Ramzes ja pamiętam Twój dzień pracy bo byłem pomocnikiem:decayed: i nie widziałem tak kropli potu na Twoim czole..... Ty jako pomocnik tez sie nie zmeczyles. Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
boseron Opublikowano 17 Lutego 2014 Opublikowano 17 Lutego 2014 no widzisz jaka masz fajną prace ,robota zrobiona i zaden z Nas sie nie przypocił hehe
MaTaJus Opublikowano 17 Lutego 2014 Opublikowano 17 Lutego 2014 siemka:) jestem tu nowy mam pytanie. Fajnie jest na tych spotach w galerii?
_Gabriel_ Opublikowano 17 Lutego 2014 Opublikowano 17 Lutego 2014 za***iście!! ostatnio podobno biegal policjant z cewnikiem
-RamzeS- Opublikowano 17 Lutego 2014 Opublikowano 17 Lutego 2014 Gabriel miałeś racje z tą zapalniczka faktycznie bezpiecznik ---------- Post dopisany at 17:23 ---------- Poprzedni post napisany at 17:22 ---------- Boseron będziesz jutro? nie widziałem jeszcze twojej buni:jerk:
_Gabriel_ Opublikowano 17 Lutego 2014 Opublikowano 17 Lutego 2014 powiedzialbym cos, ale wiesz... skromnosc mi nie pozwala
-RamzeS- Opublikowano 17 Lutego 2014 Opublikowano 17 Lutego 2014 powiedzialbym cos, ale wiesz... skromnosc mi nie pozwala Jesteś jak Kaszpirowski
Krzysiek29 A4 Opublikowano 17 Lutego 2014 Opublikowano 17 Lutego 2014 Panowie jak historia tylko sobie usiądźcie bo ze śmiechu się turlałem jak mi to opowiadał jeden ze sprawców więc dwóch ziomków z wioski potrąciło sarnę jeden wpadł na pomysł sprzedamy ją leśniczemu załadowali ją do bagażnika i pojechali do leśniczego nikogo nie było więc jadą z powrotem stanęli dokładnie w tym miejscu gdzie ja trafili żeby ją wyrzucić z bagażnika otwierają bagażnik a sarna przytomnie spierd..a jeden z nich jeszcze ja w d*pę kopną na koniec wyjeździła się godzinę w bagażniku i uciekła normalnie jak z filmu SF:polew:
miodzio Opublikowano 17 Lutego 2014 Opublikowano 17 Lutego 2014 4F KURTKA NARCIARSKA PL REPREZENTACJA SOCZI-UNIKAT (3968592101) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. cena:doh:
boseron Opublikowano 17 Lutego 2014 Opublikowano 17 Lutego 2014 Panowie jak historia tylko sobie usiądźcie bo ze śmiechu się turlałem jak mi to opowiadał jeden ze sprawców więc dwóch ziomków z wioski potrąciło sarnę jeden wpadł na pomysł sprzedamy ją leśniczemu załadowali ją do bagażnika i pojechali do leśniczego nikogo nie było więc jadą z powrotem stanęli dokładnie w tym miejscu gdzie ja trafili żeby ją wyrzucić z bagażnika otwierają bagażnik a sarna przytomnie spierd..a jeden z nich jeszcze ja w d*pę kopną na koniec wyjeździła się godzinę w bagażniku i uciekła normalnie jak z filmu SF:polew: niesamowita historia mocne ....... normalnie jak z filmu
Krzysiek29 A4 Opublikowano 17 Lutego 2014 Opublikowano 17 Lutego 2014 Panowie jak historia tylko sobie usiądźcie bo ze śmiechu się turlałem jak mi to opowiadał jeden ze sprawców więc dwóch ziomków z wioski potrąciło sarnę jeden wpadł na pomysł sprzedamy ją leśniczemu załadowali ją do bagażnika i pojechali do leśniczego nikogo nie było więc jadą z powrotem stanęli dokładnie w tym miejscu gdzie ja trafili żeby ją wyrzucić z bagażnika otwierają bagażnik a sarna przytomnie spierd..a jeden z nich jeszcze ja w d*pę kopną na koniec wyjeździła się godzinę w bagażniku i uciekła normalnie jak z filmu SF:polew: niesamowita historia mocne ....... normalnie jak z filmu szkoda tylko fury:kwasny:
pawel1380 Opublikowano 17 Lutego 2014 Opublikowano 17 Lutego 2014 A solarium za free będę mieć bo na kartę oksystem lub benefit multisports masz Ale pier**le solarium jak bym już szedł to na 5 minut a nie 10 jak ostatnio A od kiedy to na Multisporcie masz solarium za free? nówkę RS4 B5 komuś? mobile.de
bodowp Opublikowano 17 Lutego 2014 Opublikowano 17 Lutego 2014 fanta coś dla Ciebie Naklejka NIE TRĄB pojebie bo JADĘ NA GLEBIE wheel (3897990251) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
fantowski Opublikowano 17 Lutego 2014 Opublikowano 17 Lutego 2014 eee tam słaba jest jeszcze mnie nikt nie wytrąbił, jak kapelusz nie jezdze i dlatego dalej 18tka bedzie stare felgi mają nowego właściciela a ja mam juz teraz tylko dylemat czy brac 4x9,5 czy 2x8,5 i 2x9,5
Rekomendowane odpowiedzi