Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ;-) probuje ogarnac tapatalk'a :-P

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:facepalm: No tak.. Plastikowe szajsungi robią robote... Nawet moja żona ma plastikowego szajsunga i za cholere nie chciałbym tego mieć :whistling:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
:hi:

Dzięki gucio za odwiedziny :wink:

Opublikowano
Ramzes ja pamiętam Twój dzień pracy bo byłem pomocnikiem:decayed: i nie widziałem tak kropli potu na Twoim czole.....

Ty jako pomocnik tez sie nie zmeczyles.

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

no widzisz jaka masz fajną prace ,robota zrobiona i zaden z Nas sie nie przypocił hehe

Opublikowano

za***iście!!

ostatnio podobno biegal policjant z cewnikiem :wink:

Opublikowano

Gabriel miałeś racje z tą zapalniczka faktycznie bezpiecznik :thumbup1:

---------- Post dopisany at 17:23 ---------- Poprzedni post napisany at 17:22 ----------

Boseron będziesz jutro? nie widziałem jeszcze twojej buni:jerk:

Opublikowano

powiedzialbym cos, ale wiesz... skromnosc mi nie pozwala :decayed:

Opublikowano
powiedzialbym cos, ale wiesz... skromnosc mi nie pozwala :decayed:

Jesteś jak Kaszpirowski :grin:

Opublikowano

Panowie jak historia tylko sobie usiądźcie bo ze śmiechu się turlałem jak mi to opowiadał jeden ze sprawców więc dwóch ziomków z wioski potrąciło sarnę jeden wpadł na pomysł sprzedamy ją leśniczemu załadowali ją do bagażnika i pojechali do leśniczego nikogo nie było więc jadą z powrotem stanęli dokładnie w tym miejscu gdzie ja trafili żeby ją wyrzucić z bagażnika otwierają bagażnik a sarna przytomnie spierd..a jeden z nich jeszcze ja w d*pę kopną na koniec wyjeździła się godzinę w bagażniku i uciekła normalnie jak z filmu SF:polew:

Opublikowano
Panowie jak historia tylko sobie usiądźcie bo ze śmiechu się turlałem jak mi to opowiadał jeden ze sprawców więc dwóch ziomków z wioski potrąciło sarnę jeden wpadł na pomysł sprzedamy ją leśniczemu załadowali ją do bagażnika i pojechali do leśniczego nikogo nie było więc jadą z powrotem stanęli dokładnie w tym miejscu gdzie ja trafili żeby ją wyrzucić z bagażnika otwierają bagażnik a sarna przytomnie spierd..a jeden z nich jeszcze ja w d*pę kopną na koniec wyjeździła się godzinę w bagażniku i uciekła normalnie jak z filmu SF:polew:

niesamowita historia :shock3: mocne ....... normalnie jak z filmu

Opublikowano

niesamowita historia :shock3: mocne ....... normalnie jak z filmu

szkoda tylko fury:kwasny:

Opublikowano

A solarium za free będę mieć bo na kartę oksystem lub benefit multisports masz :grin:

Ale pier**le solarium jak bym już szedł to na 5 minut a nie 10 jak ostatnio :decayed:

A od kiedy to na Multisporcie masz solarium za free? :decayed:

nówkę RS4 B5 komuś?

mobile.de

Opublikowano

eee tam słaba jest :wink: jeszcze mnie nikt nie wytrąbił, jak kapelusz nie jezdze i dlatego dalej 18tka bedzie :naughty: stare felgi mają nowego właściciela a ja mam juz teraz tylko dylemat czy brac 4x9,5 czy 2x8,5 i 2x9,5 :decayed: