Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
pochwal sie, a nie pitol !

na razie nie

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dawaj !!!

---------- Post dopisany at 08:44 ---------- Poprzedni post napisany at 08:42 ----------

ok dzięki :decayed:

No to szykuje się wojna..

---------- Post dopisany at 19:53 ---------- Poprzedni post napisany at 19:39 ----------

"Rosjanie uważają, że Krym jest ich i Putin działa na bazie tego przekonania" - Wiadomości - WP.PL

KERCZI ty zdrajco na mapie :decayed:

Hahaha...faktycznie jest Kercz na mapie ;)

Opublikowano
nie zmieniłem jeszcze, ale nowa fela zakupiona.. :wink: lecz pewnie nie spodoba Ci się

to na ch.. byle co kupujesz? :decayed:

Opublikowano

żeby nie mieć lepszych niż Ty

Opublikowano

szacun

Opublikowano

szacun

:decayed:

Opublikowano

Pogadali :polew:

:hi:

Opublikowano

PABLO, ty byś zmienił foto z podpisu bo już ze 2 lata nieaktualne :facepalm:. Kupiłeś dziada jak sprzedawał płakał to teraz się nim chwal

Opublikowano

Siemka :hi:

Opublikowano
PABLO, ty byś zmienił foto z podpisu bo już ze 2 lata nieaktualne :facepalm:. Kupiłeś dziada jak sprzedawał płakał to teraz się nim chwal

Jak kuźwa nieaktualne jak dzisiaj A4ką do roboty przyjechałem, dziadu :grin:

Zaraz wrzucę merola, bete i będzie trójka :takiego:

Opublikowano

Pablo ale Mu pojechales po rajtuzach...teraz jeszcze tylko brakuje żebyś faktycznie wkleił...i gość jest pozamiatany :)

Opublikowano
:disgust:
Opublikowano
Policja: Przerwaliśmy nielegalny wyścig Kierowcy: Nikt się nie ścigał

Kumpela Monika widzę że robi się medialna :grin:

Dobrze powiedziała, niech te niebieskie łajzy z drogówki więcej nie kłamią, chcą zrobić rozgłos ile to zatrzymali dowodów tylko że to nie było w Czwartek 27.02.2014 bo jak widać na filmiku akcja dzieje się w wakacje z ubiegłego roku :whistling:

---------- Post dopisany at 11:44 ---------- Poprzedni post napisany at 11:35 ----------

:facepalm:

:slina::slina::slina:

Opublikowano

Jak kuźwa nieaktualne jak dzisiaj A4ką do roboty przyjechałem, dziadu :grin:

przecież miałeś jeździć komunikacją miejską żeby móc za pieniądze zaoszczędzone na paliwie jechać na wakacje. Zrezygnowałeś z wakacji w tym roku?

Opublikowano

Panowie mam problem mialem walniety termostat temp skakala raz 50 raz 90 stopni teraz przyjechalem do domu i nagle zaswiecila sie kontrolka temp i zegar pokazuje 110 stopni to znaczy ze szlak go juz trafil do konca?

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

:hi:

Panowie mam problem mialem walniety termostat temp skakala raz 50 raz 90 stopni teraz przyjechalem do domu i nagle zaswiecila sie kontrolka temp i zegar pokazuje 110 stopni to znaczy ze szlak go juz trafil do konca?

węże wody sprawdzałeś ,czy czasem twarde nie są ?? tfu ...tfu oczywiście :whistling:

Opublikowano

Nie sprawdzałem patrzyłem czy ubylo plynu w zbiorniku ale nie jutro jadę do mechanika

Opublikowano

to ,że na zegarach wskazówka szaleje góra -dół to nic ....ale kontrolka temp. by się zaświeciła ??!!

Opublikowano

To żebyś go nie zagotowal...