Wąski Opublikowano 23 Czerwca 2008 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Jarko pamiętam i mam Superowo :th: Pisz na PW kiedy mogę podbić, bo ja aktualnie walę ściany i tylko chwilkami na forum zaglądam głową
Tukan Opublikowano 23 Czerwca 2008 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Jarko pamiętam i mam Superowo :th: Pisz na PW kiedy mogę podbić, bo ja aktualnie walę ściany i tylko chwilkami na forum zaglądam Remoncik Ale sciany walisz nie konwencjonalnie
jarko Opublikowano 23 Czerwca 2008 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Ależ tu ludziów dzisiaj czyta ten wątek Pisać, nie zwiedzać [br]Dopisany: 23 Czerwiec 2008, 18:56 _________________________________________________ Jarko pamiętam i mam Superowo :th: Pisz na PW kiedy mogę podbić, bo ja aktualnie walę ściany i tylko chwilkami na forum zaglądam Remoncik Ale sciany walisz nie konwencjonalnie Każdy wali tak jak lubi :gwizdanie:
Tukan Opublikowano 23 Czerwca 2008 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Ja tam wolę ze ścianą :?::!: panowie bo robisie wotek jak w Chrzanowskich,tam o zoofilach a tu o stukaczach scian
Diego Opublikowano 23 Czerwca 2008 Opublikowano 23 Czerwca 2008 hehehe ten watek jest jedyny w swoim rodzaju Waski, tak niesmialo przypominam i bixenonach dla mnie, daj znac jak cos bedziesz mial.
Wąski Opublikowano 23 Czerwca 2008 Opublikowano 23 Czerwca 2008 hehehe ten watek jest jedyny w swoim rodzaju Waski, tak niesmialo przypominam i bixenonach dla mnie, daj znac jak cos bedziesz mial. Pamiętam Panowie znacie miłą knajpkę na kolację z żoną
jarko Opublikowano 23 Czerwca 2008 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Ja tam wolę ze ścianą :?::!: panowie bo robisie wotek jak w Chrzanowskich,tam o zoofilach a tu o stukaczach scian To chyba przez pogodę, dziwne myśli do głowy przychodzą :gwizdanie:[br]Dopisany: 23 Czerwiec 2008, 19:04 _________________________________________________ Panowie znacie miłą knajpkę na kolację z żoną Znamy
Wąski Opublikowano 23 Czerwca 2008 Opublikowano 23 Czerwca 2008 proszę o adresy [br]Dopisany: 23 Czerwiec 2008, 19:05 _________________________________________________Kto chciał reflektory do A4 po lifcie
Gość Trzeniu Opublikowano 23 Czerwca 2008 Opublikowano 23 Czerwca 2008 hehehe ten watek jest jedyny w swoim rodzaju Waski, tak niesmialo przypominam i bixenonach dla mnie, daj znac jak cos bedziesz mial. Pamiętam Panowie znacie miłą knajpkę na kolację z żoną W myślenicach koło cegielni , stary bajka... tylko piętro -1
Cuber Opublikowano 23 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2008 A w Krakowie ,centrum karzimierz Plac Nowy, Studnia mają za***iste jedzonko , polecam :th:
Hugo Opublikowano 23 Czerwca 2008 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Kraków , jak tam po burzy ?? Nie ma strat ??
Wąski Opublikowano 23 Czerwca 2008 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Oj duże tylko miejscami ,widziałem golfa z konarem w środku.pilotów zablokowana,dramat objazd za objazdem
Cuber Opublikowano 23 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2008 No Ja akurat mialem to szczęscie i przez południe Kraka nie przeszła burza za to na Zakopianskiej był nieprzyjemny wypadek przez co zakopianka była zablokowana( skrzyżowanie zakopiańskiej i zbrojarzy) przyczyna....czerwone światło :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi