miodzio Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 moze ktos polecic cos do wycierania auta po myciu?tylko cos tanszego od megsa Pielucha tetrowa
fantowski Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 moze ktos polecic cos do wycierania auta po myciu?tylko cos tanszego od megsa w leroyu był komplet 4 szmat za 9zł i powiem Ci że zdają egzamin btw nie ma ktoś na zbyciu przedniej dokładki sline pod b6?
nex Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 moze ktos polecic cos do wycierania auta po myciu?tylko cos tanszego od megsa nie masz starych bawełnianych podkoszulków ?? Ja zawsze wożę ze 3 w bagażniku ---------- Post dopisany at 17:38 ---------- Poprzedni post napisany at 17:38 ---------- moze ktos polecic cos do wycierania auta po myciu?tylko cos tanszego od megsa Pielucha tetrowa zostawia białe niteczki i meszki ---------- Post dopisany at 17:39 ---------- Poprzedni post napisany at 17:38 ---------- nie ma ktoś na zbyciu przedniej dokładki sline pod b6? Założyłeś koło leszczyno?
fantowski Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 nie ma ktoś na zbyciu przedniej dokładki sline pod b6? Założyłeś koło leszczyno? kolego z falistej tektury przyjacielu mojej zdechłej pszczoły nie założyłem jeszcze kompletuje wszystko: felgi są, dystanse zamówione i czekam, opony nowe wczoraj kupiłem i czekam na dostawę.. muszę zdjąć zaciski i pomalować, zrolować błotniki... aaa i jeszcze musze kupić nowe śruby bo stare pordzewiałe i nie będą pasować także na spokojnie jak dorwe dokladke z sline na przód to jeszcze to zrobie i szukam stabilizatorów z RS4
Radekst Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 moze ktos polecic cos do wycierania auta po myciu?tylko cos tanszego od megsa w leroyu był komplet 4 szmat za 9zł i powiem Ci że zdają egzamin poszukam nie masz starych bawełnianych podkoszulków ?? Ja zawsze wożę ze 3 w bagażniku mam, nie wpadlem na to spróbuję probowalem juz kilkoma starymi recznikami z domu, roznego rodzaju scierek i ciagle smugi zostaja jesli serio mowicie z ta pielucha tetrowa to tez sprobuje
D4NTE Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 Radek szmatka z mikrofibry Ci styknie, w supermarketach sprzedają w kompletach 3szt po parę złotych Napisz do Pablo jak siedzi w Kauflandzie to Ci kupi ---------- Post dopisany at 19:02 ---------- Poprzedni post napisany at 18:58 ---------- Pytanie do posiadaczy B6 felga 18' 8-mio calowa et 35 i opona 245/45 czy siądzie jak trzeba ??Tak swoją drogą założył już ktoś opony letnie?? Ja już śmigam 1,5 tygodnia mam 18 calowe 8,5J et29 i się mieszczą :-) Tyle że opona 225
mikołaj Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 Pytanie do posiadaczy B6 felga 18' 8-mio calowa et 35 i opona 245/45 czy siądzie jak trzeba ??Tak swoją drogą założył już ktoś opony letnie?? Ja mam na lato 18x8 et35 245/40, 245/45 będzie trochę za wysoka.
boseron Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 nex nie zabierają dzieciom podkoszulków ;-) frendzlu
fantowski Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 nex nie zabierają dzieciom podkoszulków ;-) frendzlu +1
Radekst Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 Radek szmatka z mikrofibry Ci styknie, w supermarketach sprzedają w kompletach 3szt po parę złotych probowalem, kiepsko nasiakala i zostawaly plamy i smugi chyba ze ta mikrofibra byla slabej jakosci
OGr Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 nie ma ktoś na zbyciu przedniej dokładki sline pod b6? Założyłeś koło leszczyno? kolego z falistej tektury przyjacielu mojej zdechłej pszczoły nie założyłem jeszcze kompletuje wszystko: felgi są, dystanse zamówione i czekam, opony nowe wczoraj kupiłem i czekam na dostawę.. muszę zdjąć zaciski i pomalować, zrolować nadkola... aaa i jeszcze musze kupić nowe śruby bo stare pordzewiałe i nie będą pasować także na spokojnie jak dorwe dokladke z sline na przód to jeszcze to zrobie i szukam stabilizatorów z RS4 Zrolowac raczej blotniki, a nie nadkola ;-) Gorzej ze jak zroluje przod to bede zde zdowanie potrzebowal innego dystansu na przod ;-) Zamawiasz rolke?, ja sie ustawilem w kolejce, ale tez slyszalem ze wystarczy do tego mlotek gumowy. Aaa i w w koncu przyszly mi nowe oponki ;-) W tym sezonie bedzie nizej i zdecydowanie mocniej ;-)
fantowski Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 nie ma ktoś na zbyciu przedniej dokładki sline pod b6? Założyłeś koło leszczyno? kolego z falistej tektury przyjacielu mojej zdechłej pszczoły nie założyłem jeszcze kompletuje wszystko: felgi są, dystanse zamówione i czekam, opony nowe wczoraj kupiłem i czekam na dostawę.. muszę zdjąć zaciski i pomalować, zrolować nadkola... aaa i jeszcze musze kupić nowe śruby bo stare pordzewiałe i nie będą pasować także na spokojnie jak dorwe dokladke z sline na przód to jeszcze to zrobie i szukam stabilizatorów z RS4 Zrolowac raczej blotniki, a nie nadkola ;-) Gorzej ze jak zroluje przod to bede zde zdowanie potrzebowal innego dystansu na przod ;-) Zamawiasz rolke?, ja sie ustawilem w kolejce, ale tez slyszalem ze wystarczy do tego mlotek gumowy. Aaa i w w koncu przyszly mi nowe oponki ;-) W tym sezonie bedzie nizej i zdecydowanie mocniej ;-) mam swoją rolkę więc możemy zrolować BŁOTNIKI najpierw u mnie a później u Ciebie
OGr Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 nie ma ktoś na zbyciu przedniej dokładki sline pod b6? Założyłeś koło leszczyno? kolego z falistej tektury przyjacielu mojej zdechłej pszczoły nie założyłem jeszcze kompletuje wszystko: felgi są, dystanse zamówione i czekam, opony nowe wczoraj kupiłem i czekam na dostawę.. muszę zdjąć zaciski i pomalować, zrolować nadkola... aaa i jeszcze musze kupić nowe śruby bo stare pordzewiałe i nie będą pasować także na spokojnie jak dorwe dokladke z sline na przód to jeszcze to zrobie i szukam stabilizatorów z RS4 Zrolowac raczej blotniki, a nie nadkola ;-) Gorzej ze jak zroluje przod to bede zde zdowanie potrzebowal innego dystansu na przod ;-) Zamawiasz rolke?, ja sie ustawilem w kolejce, ale tez slyszalem ze wystarczy do tego mlotek gumowy. Aaa i w w koncu przyszly mi nowe oponki ;-) W tym sezonie bedzie nizej i zdecydowanie mocniej ;-) mam swoją rolkę więc możemy zrolować BŁOTNIKI najpierw u mnie a później u Ciebie Kupiles? Powaznie? Tez szukalem ale znalazlem tylko w anglii :-/ Kiedy to bedziesz robil?
ruks Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 ruks kiedy będziesz w odtj w którym? no tak PNW PNW? A propos kółek: http://www.venommotorsports.com/library/tirewheelcalculator.asp Tire/Wheel Combination Calculator http://www.rimsntires.com/specs.jsp Online Wheel and Tyre Fitment Calculator. Offset, Tyre Stretch and Speedo Error | Will They Fit
fantowski Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 nie ma ktoś na zbyciu przedniej dokładki sline pod b6? Założyłeś koło leszczyno? kolego z falistej tektury przyjacielu mojej zdechłej pszczoły nie założyłem jeszcze kompletuje wszystko: felgi są, dystanse zamówione i czekam, opony nowe wczoraj kupiłem i czekam na dostawę.. muszę zdjąć zaciski i pomalować, zrolować nadkola... aaa i jeszcze musze kupić nowe śruby bo stare pordzewiałe i nie będą pasować także na spokojnie jak dorwe dokladke z sline na przód to jeszcze to zrobie i szukam stabilizatorów z RS4 Zrolowac raczej blotniki, a nie nadkola ;-) Gorzej ze jak zroluje przod to bede zde zdowanie potrzebowal innego dystansu na przod ;-) Zamawiasz rolke?, ja sie ustawilem w kolejce, ale tez slyszalem ze wystarczy do tego mlotek gumowy. Aaa i w w koncu przyszly mi nowe oponki ;-) W tym sezonie bedzie nizej i zdecydowanie mocniej ;-) mam swoją rolkę więc możemy zrolować BŁOTNIKI najpierw u mnie a później u Ciebie Kupiles? Powaznie? Tez szukalem ale znalazlem tylko w anglii :-/ Kiedy to bedziesz robil? złote rączki czynią cuda od pon można coś działać, załatw tylko jakąś nagrzewnice tutaj jeszcze pierwsza przymiarka rolki.. następnie troszke poprawek i jest gotowa
OGr Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 nie ma ktoś na zbyciu przedniej dokładki sline pod b6? Założyłeś koło leszczyno? kolego z falistej tektury przyjacielu mojej zdechłej pszczoły nie założyłem jeszcze kompletuje wszystko: felgi są, dystanse zamówione i czekam, opony nowe wczoraj kupiłem i czekam na dostawę.. muszę zdjąć zaciski i pomalować, zrolować nadkola... aaa i jeszcze musze kupić nowe śruby bo stare pordzewiałe i nie będą pasować także na spokojnie jak dorwe dokladke z sline na przód to jeszcze to zrobie i szukam stabilizatorów z RS4 Zrolowac raczej blotniki, a nie nadkola ;-) Gorzej ze jak zroluje przod to bede zde zdowanie potrzebowal innego dystansu na przod ;-) Zamawiasz rolke?, ja sie ustawilem w kolejce, ale tez slyszalem ze wystarczy do tego mlotek gumowy. Aaa i w w koncu przyszly mi nowe oponki ;-) W tym sezonie bedzie nizej i zdecydowanie mocniej ;-) mam swoją rolkę więc możemy zrolować BŁOTNIKI najpierw u mnie a później u Ciebie Kupiles? Powaznie? Tez szukalem ale znalazlem tylko w anglii :-/ Kiedy to bedziesz robil? złote rączki czynią cuda od pon można coś działać, załatw tylko jakąś nagrzewnice tutaj jeszcze pierwsza przymiarka rolki.. http://s27.postimg.org/okd9rravz/zdj_cie_1.jpg następnie troszke poprawek i jest gotowa pięknie ;-) jakaś opalarka by się faktycznie przydała ;-)
fantowski Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 nie ma ktoś na zbyciu przedniej dokładki sline pod b6? Założyłeś koło leszczyno? kolego z falistej tektury przyjacielu mojej zdechłej pszczoły nie założyłem jeszcze kompletuje wszystko: felgi są, dystanse zamówione i czekam, opony nowe wczoraj kupiłem i czekam na dostawę.. muszę zdjąć zaciski i pomalować, zrolować nadkola... aaa i jeszcze musze kupić nowe śruby bo stare pordzewiałe i nie będą pasować także na spokojnie jak dorwe dokladke z sline na przód to jeszcze to zrobie i szukam stabilizatorów z RS4 Zrolowac raczej blotniki, a nie nadkola ;-) Gorzej ze jak zroluje przod to bede zde zdowanie potrzebowal innego dystansu na przod ;-) Zamawiasz rolke?, ja sie ustawilem w kolejce, ale tez slyszalem ze wystarczy do tego mlotek gumowy. Aaa i w w koncu przyszly mi nowe oponki ;-) W tym sezonie bedzie nizej i zdecydowanie mocniej ;-) mam swoją rolkę więc możemy zrolować BŁOTNIKI najpierw u mnie a później u Ciebie Kupiles? Powaznie? Tez szukalem ale znalazlem tylko w anglii :-/ Kiedy to bedziesz robil? złote rączki czynią cuda od pon można coś działać, załatw tylko jakąś nagrzewnice tutaj jeszcze pierwsza przymiarka rolki.. http://s27.postimg.org/okd9rravz/zdj_cie_1.jpg następnie troszke poprawek i jest gotowa pięknie ;-) jakaś opalarka by się faktycznie przydała ;-) no potrzeba potrzeba ja we wtorek rano oddaje auto do mechesa i mam nadzieję, że odbiorę wieczorem i będzie można coś działać w temacie
OGr Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 ja oddaję 14-go kwietnia więc jeszcze mam czas. Zapytam kumpla czy nie ma ale jak on nie ma to może być d*pa
KERCZI Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 Fanta ja mam mocna opalarke jak cos ---------- Post dopisany at 22:33 ---------- Poprzedni post napisany at 22:33 ---------- WASKI zostawił kiedyś u mnie w aucie ()
gruszka Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 Fanta ja mam mocna opalarke jak cos---------- Post dopisany at 22:33 ---------- Poprzedni post napisany at 22:33 ---------- WASKI zostawił kiedyś u mnie w aucie () Zostala im po depilacji
Rekomendowane odpowiedzi