-RamzeS- Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 A ja chce na kopcu Kościuszki Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
lennox Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 A ja chce następnego spota koło Castoramy żeby kupić młotek każdemu kto chce cokolwiek zmieniać żeby sobie to wybił z głowy. Pablo dla Ciebie 5kg btw
gregfr Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 A ja chce następnego spota koło Castoramy żeby kupić młotek każdemu kto chce cokolwiek zmieniać żeby sobie to wybił z głowy. Pablo dla Ciebie 5kg btw :oklasky::oklasky::oklasky: polac mu btw.... moze w weekend zrobicie co 2 tydzien, bo tylko tak jestem w Polsce :grin:
-RamzeS- Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 A ja chce następnego spota koło Castoramy żeby kupić młotek każdemu kto chce cokolwiek zmieniać żeby sobie to wybił z głowy. Pablo dla Ciebie 5kg btw :oklasky::oklasky::oklasky: polac mu btw.... moze w weekend zrobicie co 2 tydzien, bo tylko tak jestem w Polsce :grin: A ty jeszcze w Polsce? Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
-RamzeS- Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 O jej to mnie nie bedzie Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
KERCZI Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 Panie i Panowie zapraszam od środy wszystkich chetnych na zakup wszelakich czesci samochodowych po bardzo preferencyjnych cenach. Odbiór ten sam dzień. Niedługo strona...
PABLO Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 A Tobie mało i mało widzę Kiedy będziesz sprzedawać kukurydzę?
nex Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 A Tobie mało i mało widzęKiedy będziesz sprzedawać kukurydzę? PABLO, zajmij że się sobą ok??
KERCZI Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 Pablo akurat z tym źle trafiles bo juz dawno sprzedaje m.in. kukurydzę
Transitpower Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 A Tobie mało i mało widzęKiedy będziesz sprzedawać kukurydzę? Zazdrość dupsko ściska, że nie masz takich predyspozycji di prowadzenia firmy jak Karol?? Przecież też miałeś szanse wystartować z telefonami i spękałeś Pilnuj swojego ogródka a nie wrzucaj kamyków do sąsiednich ---------- Post dopisany at 14:54 ---------- Poprzedni post napisany at 14:53 ---------- A Tobie mało i mało widzęKiedy będziesz sprzedawać kukurydzę? PABLO, zajmij że się sobą ok?? +10
KERCZI Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 Spokojnie mi tutaj W związku z pierwszymi zapytaniami... jesli mozecie to wstrzymajcie sie jeszcze do srody - będą dodatkowe rabaty dla Klubu. No i dla pierwszych proszę o cierpliwość wyrozumiałość. Pamiętajcie też ze mogą być tańsi, ktorzy są już długo ale będę robił co w mojej mocy aby ceny były konkurencyjne i z niedługim czasem napewno będzie lepiej. Na terenie Krakowa dowóz GRATIS lub odbiór osobisty w Hucie. Zamówienia do godz. 14 będą do odbioru tego samego dnia. tel. dla potomnych: 602 760 360 mail do zapytan: [email protected]
gruszka Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 Spokojnie mi tutaj W związku z pierwszymi zapytaniami... jesli mozecie to wstrzymajcie sie jeszcze do srody - będą dodatkowe rabaty dla Klubu. No i dla pierwszych proszę o cierpliwość wyrozumiałość. Pamiętajcie też ze mogą być tańsi, ktorzy są już długo ale będę robił co w mojej mocy aby ceny były konkurencyjne i z niedługim czasem napewno będzie lepiej. Na terenie Krakowa dowóz GRATIS lub odbiór osobisty w Hucie. Zamówienia do godz. 14 będą do odbioru tego samego dnia. tel. dla potomnych: 602 760 360 mail do zapytan: [email protected] to po to budowałeś tą halę paskudo ---------- Post dopisany at 17:17 ---------- Poprzedni post napisany at 17:01 ---------- Nowa generacja świateł samochodowych - LASER - Joe Monster pewnie juz widzieli ale prosz
PABLO Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 Widzę że niektórzy w ogóle nie czają żartu A ty Transit znasz dobrze sytuację i nie pierdziel że spękalem bo właśnie teraz ten ktoś pęka bo wtopił kilkanaście patykow i uja się kręci więc mogę śmiało powiedzieć KERCZI to zamawiam 10kg kukurydzy
Radekst Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 ja pitole Audi A4 9999.00 PLN. Trześń - otoMoto.pl
Michał139 Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 ja pitole Audi A4 9999.00 PLN. Trześń - otoMoto.pl ciekawy egzemplarz B5/B7
PABLO Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 Dobra była omega B w sedanie zrobiona z zewnątrz na B8:decayed:
-RamzeS- Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 Radek rezaj u siebie Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi