pawel1380 Opublikowano 17 Marca 2014 Opublikowano 17 Marca 2014 szkoda hajsu…:decayed: Te 2 zł jeszcze popsuje frekwencje
Arturoo Opublikowano 17 Marca 2014 Opublikowano 17 Marca 2014 nex tu nie chodzi o 2 zł, chodzi o zasady (.........) ale ktoś powie 2 zł to nie pieniądze i jedni i drudzy mają trochę racji ja też proponuję ankietę ! "czy dwa złote to pieniądze czy nie piniądze" a generalnie ta opłata może wpłynąć na spoty pozytywnie a dokładnie na ich długość bo tym którzy będą znikać wcześniej będzie szła szydera " ooo....dwa zeta mu szkoda" :decayed::decayed: a szydery byście pewnie nie żałowali a generalnie ta opłata może wpłynąć na spoty pozytywnie a dokładnie na ich długość bo tym którzy będą znikać wcześniej będzie szła szydera " ooo....dwa zeta mu szkoda" jak bym miał 2 zeta to by mnie jutro w robocie nie było... :polew::polew::polew::polew:
boseron Opublikowano 17 Marca 2014 Opublikowano 17 Marca 2014 heheh robi sie ciekawie a ja bym powiedział tak ze skoro Polak potrafi kombinować to zawsze można : po 2 godzinach wyjechać i wjechać jeszcze raz za darmoszke ---------- Post dopisany at 22:11 ---------- Poprzedni post napisany at 22:09 ---------- no chyba ze Fantomas nie bedzie z tego zadowolony bo mu więcej oleju weźmie na zimnym motorze
KERCZI Opublikowano 17 Marca 2014 Opublikowano 17 Marca 2014 A ja nie bede przyjeżdżał...oszczędzają bogaci to i nam sie oplaci
bodowp Opublikowano 17 Marca 2014 Opublikowano 17 Marca 2014 A ja nie bede przyjeżdżał...oszczędzają bogaci to i nam sie oplaci rocznie to prawie 100zł jest
-RamzeS- Opublikowano 17 Marca 2014 Opublikowano 17 Marca 2014 To już wiemy jaki jutro temat będzie na spocie
OGr Opublikowano 17 Marca 2014 Opublikowano 17 Marca 2014 Panowie, urząd rejestracyjny auta przy mogilskim jest czynny od 7:40 tak ?
D4NTE Opublikowano 18 Marca 2014 Opublikowano 18 Marca 2014 Powitać Panowie, urząd rejestracyjny auta przy mogilskim jest czynny od 7:40 tak ? tak
gruszka Opublikowano 18 Marca 2014 Opublikowano 18 Marca 2014 A ja nie bede przyjeżdżał...oszczędzają bogaci to i nam sie oplaci ja bede przyjezdzal na skutrze i bede przejezdzal na stojaco pod szlabanem
gregfr Opublikowano 18 Marca 2014 Opublikowano 18 Marca 2014 A ja nie bede przyjeżdżał...oszczędzają bogaci to i nam sie oplaci ja bede przyjezdzal na skutrze i bede przejezdzal na stojaco pod szlabanem bry:hi:
D4NTE Opublikowano 18 Marca 2014 Opublikowano 18 Marca 2014 A ja nie bede przyjeżdżał...oszczędzają bogaci to i nam sie oplaci ja bede przyjezdzal na skutrze i bede przejezdzal na stojaco pod szlabanem Będziesz zjeżdżał po nowe bilety jak się będzie czas kończył
boseron Opublikowano 18 Marca 2014 Opublikowano 18 Marca 2014 Gruszka już nie przesadzaj aż tak niski nie jesteś na stojąco nie dasz rady, ale jak klapniesz na siodełku....... BTW dzień dobry ---------- Post dopisany at 10:41 ---------- Poprzedni post napisany at 10:40 ---------- Dante zalatwiaj gumy ;-)
FANTOMAS Opublikowano 18 Marca 2014 Opublikowano 18 Marca 2014 Dante zalatwiaj gumy ;-) no to miales Boseron sprzedac auto... ale tu mowa o czym innym między nimi i o innych gumach
gregfr Opublikowano 18 Marca 2014 Opublikowano 18 Marca 2014 Dante zalatwiaj gumy ;-) no to miales Boseron sprzedac auto... ale tu mowa o czym innym między nimi i o innych gumach mistrzowie szydery jak mam zly humor, to wchodze tu poczytac posty i od razu lepiej jest ktos w krk, do kogo podjade i wytnie mi egr'a z programu bez marudzenia ?
Adik Opublikowano 18 Marca 2014 Opublikowano 18 Marca 2014 Grzegorz zadzwoń tu: 794 252 302 Diagnostyka komputerowa itp... Lub napisz do mnie na PW. Dante zalatwiaj gumy ;-) no to miales Boseron sprzedac auto... ale tu mowa o czym innym między nimi i o innych gumach mistrzowie szydery jak mam zly humor, to wchodze tu poczytac posty i od razu lepiej jest ktos w krk, do kogo podjade i wytnie mi egr'a z programu bez marudzenia ?
KERCZI Opublikowano 18 Marca 2014 Opublikowano 18 Marca 2014 Dante zalatwiaj gumy ;-) no to miales Boseron sprzedac auto... ale tu mowa o czym innym między nimi i o innych gumach mistrzowie szydery jak mam zly humor, to wchodze tu poczytac posty i od razu lepiej jest ktos w krk, do kogo podjade i wytnie mi egr'a z programu bez marudzenia ? Gruszka...masz numer? oN OTWORZYŁ ZAKŁAD PRZY DOMU...
Rekomendowane odpowiedzi