PABLO Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 Dzięki za zlot, my o 18:00 przyjechalismy bo jeszcze chwile w Zakopanem się zatrzymalismy.http://s27.postimg.org/heyc49qfz/mms_img_54880940.jpg Godzine temu na wislickiej przy bora:whistling: 30.03.2014 - Kraków, aleja Generała Władysława Andersa x Wiślicka - karambol Tutaj druga fotka.
Flyer Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 Dzięki bardzo za BT .... sobotniej ekipie z jacuzzi szczególnie Zawsze do usług No to jacuzzi to mnie zabilo w sobote. Nie wiem, czy ten czerwony łelker nie byl jakis chrzczony...
Transitpower Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 Dzięki bardzo za BT .... sobotniej ekipie z jacuzzi szczególnie Zawsze do usług No to jacuzzi to mnie zabilo w sobote. Nie wiem, czy ten czerwony łelker nie byl jakis chrzczony... Na pewno nie Kupiony w Selgrosie. Paragon został u Dantego w samochodzie. A to, że tak zadziałał... No cóż, starość
boseron Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 Ogr ja też wymieniam przednia szybę na drewnianej 11 koło Waskiego już byłem dziś tam ale szyby nie mieli i czekam na termin, wszystko z autoszyba PZU za free, wystawiają certyfikat ze szyba wymieniona nie z powodu kolizji, moja ma 4 odpryski od kamieni i cala ma drobne ryski jak ziarenka piasku, po wstępnej ocenie do wymiany, no i dobrze będzie lepszy widok ---------- Post dopisany at 16:12 ---------- Poprzedni post napisany at 16:11 ---------- a to ze nie ori trudno coś za coś, zrobię foty przy wymianie plus dokumenty powinno wystarczyć dla przyszłego kupującego ---------- Post dopisany at 16:15 ---------- Poprzedni post napisany at 16:12 ---------- P. S co do ucha dalej nie słyszę ale audio gram pokazuje że jest poprawa, tydzień temu zero, 3 dni temu 2 dźwięki dziś już 4 :-) narazie te na level 10 i 9 wiec do 1 jeszcze daleko ale zawsze coś
D4NTE Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 Dzięki bardzo za BT .... sobotniej ekipie z jacuzzi szczególnie Zawsze do usług No to jacuzzi to mnie zabilo w sobote. Nie wiem, czy ten czerwony łelker nie byl jakis chrzczony... Chrzczony raczej nie bo tyle osób piło a tylko Ciebie tak meczyło najwyraźniej 3 dni walki dało znać o sobie
Arturoo Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 Dzięki bardzo za BT .... sobotniej ekipie z jacuzzi szczególnie Zawsze do usług No to jacuzzi to mnie zabilo w sobote. Nie wiem, czy ten czerwony łelker nie byl jakis chrzczony... Był.......... D4NTE z..... . . . . . . Pepsi go chrzcił
D4NTE Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 hehe proporcją 70/30 ...tak na poważnie to Transitpower pilnował by nikomu nic nie brakowało BTW Kilka moich fotek zrobionych w BT https://plus.google.com/u/0/photos/106182920214628242005/albums/5996987296869609873?authkey=CLmGxoPxs42Rfw
Flyer Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 Dzięki bardzo za BT .... sobotniej ekipie z jacuzzi szczególnie Zawsze do usług No to jacuzzi to mnie zabilo w sobote. Nie wiem, czy ten czerwony łelker nie byl jakis chrzczony... Chrzczony raczej nie bo tyle osób piło a tylko Ciebie tak meczyło najwyraźniej 3 dni walki dało znać o sobie pewnie masz racje, dobrze, ze dzis po obiedzie puscilo w koncu... za rok ja Wam polewam w jacuzzi, poczujecie co to dobry bourbon
D4NTE Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 Dzięki bardzo za BT .... sobotniej ekipie z jacuzzi szczególnie Zawsze do usług No to jacuzzi to mnie zabilo w sobote. Nie wiem, czy ten czerwony łelker nie byl jakis chrzczony... Chrzczony raczej nie bo tyle osób piło a tylko Ciebie tak meczyło najwyraźniej 3 dni walki dało znać o sobie pewnie masz racje, dobrze, ze dzis po obiedzie puscilo w koncu... za rok ja Wam polewam w jacuzzi, poczujecie co to dobry bourbon Pod warunkiem że młody nie będzie dolewał do szklanek wody z jacuzzi
OGr Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 Ogr ja też wymieniam przednia szybę na drewnianej 11 koło Waskiego już byłem dziś tam ale szyby nie mieli i czekam na termin, wszystko z autoszyba PZU za free, wystawiają certyfikat ze szyba wymieniona nie z powodu kolizji, moja ma 4 odpryski od kamieni i cala ma drobne ryski jak ziarenka piasku, po wstępnej ocenie do wymiany, no i dobrze będzie lepszy widok---------- Post dopisany at 16:12 ---------- Poprzedni post napisany at 16:11 ---------- a to ze nie ori trudno coś za coś, zrobię foty przy wymianie plus dokumenty powinno wystarczyć dla przyszłego kupującego ---------- Post dopisany at 16:15 ---------- Poprzedni post napisany at 16:12 ---------- P. S co do ucha dalej nie słyszę ale audio gram pokazuje że jest poprawa, tydzień temu zero, 3 dni temu 2 dźwięki dziś już 4 :-) narazie te na level 10 i 9 wiec do 1 jeszcze daleko ale zawsze coś Ryzykuje w nordglasie. Mam ich niesaleko firmy to nie bede musial brac urlopu. Trzymam kciuki za to zeby wszystko wrocilo do normy.
boseron Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 Dante ładnie posadziłeś ta koze , podoba mi sie teraz
D4NTE Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Dante ładnie posadziłeś ta koze , podoba mi sie teraz Dzięki za odwiedziny ---------- Post dopisany 01-04-2014 at 08:11 ---------- Poprzedni post napisany 31-03-2014 at 22:13 ---------- Powitać z rana
Wąski Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 mogę się pochwalić B6 ma nowego właściciela :banan: kolega z Krakowa i powiedział że będzie wpadał na spoty :wink:Pablo podobno Cię zna
Arturoo Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Hejka Panowie Boseron jak zdrówko ?
lennox Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 mogę się pochwalić B6 ma nowego właściciela :banan: kolega z Krakowa i powiedział że będzie wpadał na spoty :wink:Pablo podobno Cię zna Czemu nie krzyczałeś że sprzedajesz - mam kupca poważnego ---------- Post dopisany at 09:36 ---------- Poprzedni post napisany at 09:36 ---------- BTW
fantowski Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 mogę się pochwalić B6 ma nowego właściciela :banan: kolega z Krakowa i powiedział że będzie wpadał na spoty :wink:Pablo podobno Cię zna Czemu nie krzyczałeś że sprzedajesz - mam kupca poważnego ---------- Post dopisany at 09:36 ---------- Poprzedni post napisany at 09:36 ---------- BTW lennox jeszcze moja jest na sprzedaż
Rekomendowane odpowiedzi