_Gabriel_ Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 s-line (1be) sportowe (1bv), tak? 1bv jest ciutke twardsze i chyba, jeszcze o 10mm nizsze w 3G jesli jest NAWIGACJA, to dysk musi byc, bo na nim sa mapy
KERCZI Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 GABRIEL nie wprowadzajvw błąd . Jedno i drugie jest -20mm. A jeśli chodzi o 3G to jest tez 3G low i ona nie ma hdd
_Gabriel_ Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 sorry man! dobrze, ze Pan Docent czuwa nad wszystkim a 3G low byly tez bez nawigacji
Yoghurt Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 ok, a roznica pomiedzy 3g low a 3g high to tylko brak dysku twardego czy cos jeszcze?
_Gabriel_ Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 ekran 6,5 -> 7cala 3g high ma joystick na pokretle MMI
_Gabriel_ Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 oj nie, nie Zdzisiu - nie wprowadzaj w blad 3G moze byc bez navi, z navi na DVD i z HDD
_Gabriel_ Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 nie wlasnie juz sie sam pogubilem, i chyba masz racje przepraszam za zamieszanie
Yoghurt Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 ekran 6,5 -> 7cala3g high ma joystick na pokretle MMI no dobra bo mam wieksza zamote niz mialem zanim zadalem pytanie. jest sobie takie mmi jak na zdjeciu czyli ma joy'a. a w opisie: MMI Navigation plus Radio (in Verbindung mit MMI Navigation) DVD-Laufwerk Sprachdialogsystem für Navigationssystem mit DVD inklusive MMI ani slowa o dysku (a widzialem takie opisy z zaznaczeniem dysku) wiec co to jest? high bez dysku? czy high, dysk tez jest tylko nie wrzucony w opis?
KERCZI Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 No wlasnie...po co by było wówczas 3G ?? Do wyświetlania radia? ---------- Post dopisany at 12:45 ---------- Poprzedni post napisany at 12:44 ---------- Nie jest wrzucony , to jest high
Yoghurt Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 No wlasnie...po co by było wówczas 3G ?? Do wyświetlania radia?---------- Post dopisany at 12:45 ---------- Poprzedni post napisany at 12:44 ---------- Nie jest wrzucony , to jest high ok, czyli jest joy - jest dysk i wiekszy ekran, tak? podziekowal.
_Gabriel_ Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 ekran 6,5 -> 7cala3g high ma joystick na pokretle MMI no dobra bo mam wieksza zamote niz mialem zanim zadalem pytanie. jest sobie takie mmi jak na zdjeciu http://i.imgur.com/jiq2nBM.png czyli ma joy'a. a w opisie: MMI Navigation plus Radio (in Verbindung mit MMI Navigation) DVD-Laufwerk Sprachdialogsystem für Navigationssystem mit DVD inklusive MMI ani slowa o dysku (a widzialem takie opisy z zaznaczeniem dysku) wiec co to jest? high bez dysku? czy high, dysk tez jest tylko nie wrzucony w opis? to jest akurat 3g+
KERCZI Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Jest joy jest high i dysk z ekranem nie mam pewnosci
Yoghurt Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 ekran 6,5 -> 7cala3g high ma joystick na pokretle MMI no dobra bo mam wieksza zamote niz mialem zanim zadalem pytanie. jest sobie takie mmi jak na zdjeciu http://i.imgur.com/jiq2nBM.png czyli ma joy'a. a w opisie: MMI Navigation plus Radio (in Verbindung mit MMI Navigation) DVD-Laufwerk Sprachdialogsystem für Navigationssystem mit DVD inklusive MMI ani slowa o dysku (a widzialem takie opisy z zaznaczeniem dysku) wiec co to jest? high bez dysku? czy high, dysk tez jest tylko nie wrzucony w opis? to jest akurat 3g+ 3g+? ja pie^&*(. jest wersja high, low i jeszcze +? czym sie rozni + od high?
wrclaguna Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 dajcie numery sterownika 5F to wam powiem co jest
_Gabriel_ Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 dajcie numery sterownika 5F to wam powiem co jest wreszcie!!! bo mi tu jajka chcieli obcinac!
Yoghurt Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 dajcie numery sterownika 5F to wam powiem co jest no wlasnie problem jest taki, ze nie mam dostepu do samochodu
Rekomendowane odpowiedzi