-RamzeS- Opublikowano 7 Maja 2014 Opublikowano 7 Maja 2014 Arturoo nie strasz kolegi to jeszcze dziecko zamknie sie w sobie i dopiero będzie kiszka
werbel Opublikowano 7 Maja 2014 Opublikowano 7 Maja 2014 U mnie kancelaria pracuje nad PZU bo zrobili wycene naprawy szkody na 5k, potem na 25k (szkoda calkowita) a ASO na 14k.
miodzio Opublikowano 7 Maja 2014 Opublikowano 7 Maja 2014 Ciekawa oferta:shock3: Buchbinder Sale CharterLine Fuhrparkservice GmbH in Regensburg
-RamzeS- Opublikowano 7 Maja 2014 Opublikowano 7 Maja 2014 Ciekawa oferta:shock3:Buchbinder Sale CharterLine Fuhrparkservice GmbH in Regensburg Za trzy alufelgi trochę dużo
lennox Opublikowano 7 Maja 2014 Opublikowano 7 Maja 2014 Ciekawa oferta:shock3:Buchbinder Sale CharterLine Fuhrparkservice GmbH in Regensburg Prawa strona punia, lewą się wyklepie, trochę szpachli i będzie bezwypadkowy.
Radekst Opublikowano 7 Maja 2014 Opublikowano 7 Maja 2014 cholera jasna da sie cos z tym zrobic? jakos odwolac albo cos? nie mam jeszcze dokladnej rozpiski z tych ich wyliczen, widze tylko na stronie pzu ze uznali szkode calkowita
KERCZI Opublikowano 7 Maja 2014 Opublikowano 7 Maja 2014 Zobacz na ile Ci wycenia auto i wrak...koniec końców możesz na tym całkiem całkiem dobrze wyjść...oczywiscie sprzedając auto...
Radekst Opublikowano 7 Maja 2014 Opublikowano 7 Maja 2014 Kerczi, sprzedaz auta odpada bo uszkodzenia naprawdę sa niewielkie i duzo nie potrzeba zeby go doprowadzic do porządku.. dlatego nie wiem skad oni wzieli ta calkowita moze mi ktos wytlumaczyc na liczbach jak oni to wyliczaja? bo nie wiem czy dobrze rozumiem.. przypuscmy ze moje auto przed stluczka bylo warte 5k, a oni wyliczyli ze 4k potrzeba na naprawe, wiec wyplaca mi 1k?
Arturoo Opublikowano 7 Maja 2014 Opublikowano 7 Maja 2014 Zobacz na ile Ci wycenia auto i wrak...koniec końców możesz na tym całkiem całkiem dobrze wyjść...oczywiscie sprzedając auto... +1 I to jest dobry moment na pozbycie sie furki...nawet jak jest tylko trochu draśnięta....nawet lepiej jak delikatnie...
KERCZI Opublikowano 7 Maja 2014 Opublikowano 7 Maja 2014 Dokładnie jeśli auto jest warte 5k i jest delikatnie drasniete moze sie okazać ze dostaniesz suma Summarum np. 8k
Arturoo Opublikowano 7 Maja 2014 Opublikowano 7 Maja 2014 Dokładnie....także wyciągać ulubione płyty i wunderbaum'a i ....sio
KERCZI Opublikowano 7 Maja 2014 Opublikowano 7 Maja 2014 Jak sie bardzo uprzesz to jesli jest to szkoda z oc sprawcy to do 100% wartości auta możesz je naprawiać...ale ja tak jak napisałem wczesniej ...poczekałbym na liczby... ---------- Post dopisany at 22:08 ---------- Poprzedni post napisany at 22:07 ---------- Tym bardziej ze miałeś trochę do zrobienia.
Radekst Opublikowano 7 Maja 2014 Opublikowano 7 Maja 2014 ok, to poczekam na pelny kosztorys, ale sprzedaz auta na pewno odpada, nawet jakbym mial koncowo wyjsc na tym 10k. ale nie wiem jak oni to wyliczyli ze naprawa wychodzi ponad 70% wartosci auta, smiech na sali, kpina normalnie
Arturoo Opublikowano 7 Maja 2014 Opublikowano 7 Maja 2014 Nie zarzekaj sie...to tylko auto....i dobry kupiec sie trafił...tak na to patrz.
Rekomendowane odpowiedzi