Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:decayed:
  • Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Arturoo nie strasz kolegi to jeszcze dziecko zamknie sie w sobie i dopiero będzie kiszka

Opublikowano

Wlasnie, zaczne sie moczyc w nocy :grin:

Opublikowano
Wlasnie, zaczne sie moczyc w nocy :grin:

:blink:....:polew:...

Opublikowano

U mnie kancelaria pracuje nad PZU bo zrobili wycene naprawy szkody na 5k, potem na 25k (szkoda calkowita) a ASO na 14k.

Opublikowano

szkoda calkowita :kwasny:

Opublikowano

No tos porumakowal...:/

Opublikowano

cholera jasna :wallbash:

da sie cos z tym zrobic? jakos odwolac albo cos?

nie mam jeszcze dokladnej rozpiski z tych ich wyliczen, widze tylko na stronie pzu ze uznali szkode calkowita :kwasny:

Opublikowano

Zobacz na ile Ci wycenia auto i wrak...koniec końców możesz na tym całkiem całkiem dobrze wyjść...oczywiscie sprzedając auto...

Opublikowano

Kerczi, sprzedaz auta odpada :confused4:

bo uszkodzenia naprawdę sa niewielkie i duzo nie potrzeba zeby go doprowadzic do porządku.. dlatego nie wiem skad oni wzieli ta calkowita :wallbash:

moze mi ktos wytlumaczyc na liczbach jak oni to wyliczaja? bo nie wiem czy dobrze rozumiem..

przypuscmy ze moje auto przed stluczka bylo warte 5k, a oni wyliczyli ze 4k potrzeba na naprawe, wiec wyplaca mi 1k?

Opublikowano
Zobacz na ile Ci wycenia auto i wrak...koniec końców możesz na tym całkiem całkiem dobrze wyjść...oczywiscie sprzedając auto...

+1

I to jest dobry moment na pozbycie sie furki...nawet jak jest tylko trochu draśnięta....nawet lepiej jak delikatnie...

Opublikowano

Dokładnie jeśli auto jest warte 5k i jest delikatnie drasniete moze sie okazać ze dostaniesz suma Summarum np. 8k

Opublikowano

Dokładnie....także wyciągać ulubione płyty i wunderbaum'a i ....sio :grin:

Opublikowano

Jak sie bardzo uprzesz to jesli jest to szkoda z oc sprawcy to do 100% wartości auta możesz je naprawiać...ale ja tak jak napisałem wczesniej ...poczekałbym na liczby...

---------- Post dopisany at 22:08 ---------- Poprzedni post napisany at 22:07 ----------

Tym bardziej ze miałeś trochę do zrobienia.

Opublikowano

ok, to poczekam na pelny kosztorys, ale sprzedaz auta na pewno odpada, nawet jakbym mial koncowo wyjsc na tym 10k.

ale nie wiem jak oni to wyliczyli ze naprawa wychodzi ponad 70% wartosci auta, smiech na sali, kpina normalnie :kwasny:

Opublikowano

Nie zarzekaj sie...to tylko auto....i dobry kupiec sie trafił...tak na to patrz.