fantowski Opublikowano 29 Maja 2014 Opublikowano 29 Maja 2014 Fanta kiedy jesteś w Kraku abyśmy mogli coś porezać ;-) ? jestem już wróciłem. w sumie może dzisiaj wieczorem, ale to dałbym znać bo nie wiem jeszcze do końca dzisiaj wracam późno i mam też trochę pracy dla klienta :/ Jakoś się w takim razie zgadamy miejmy nadzieje bo musze skręcić swego KROKODYLA w dół
OGr Opublikowano 29 Maja 2014 Opublikowano 29 Maja 2014 Fanta kiedy jesteś w Kraku abyśmy mogli coś porezać ;-) ? jestem już wróciłem. w sumie może dzisiaj wieczorem, ale to dałbym znać bo nie wiem jeszcze do końca dzisiaj wracam późno i mam też trochę pracy dla klienta :/ Jakoś się w takim razie zgadamy miejmy nadzieje bo musze skręcić swego KROKODYLA w dół ja skręciłem ostatnio kolejne 2 centy ;-)
fantowski Opublikowano 29 Maja 2014 Opublikowano 29 Maja 2014 Fanta kiedy jesteś w Kraku abyśmy mogli coś porezać ;-) ? jestem już wróciłem. w sumie może dzisiaj wieczorem, ale to dałbym znać bo nie wiem jeszcze do końca dzisiaj wracam późno i mam też trochę pracy dla klienta :/ Jakoś się w takim razie zgadamy miejmy nadzieje bo musze skręcić swego KROKODYLA w dół ja skręciłem ostatnio kolejne 2 centy ;-) a ja powoli zaczynam poważnie myśleć o lufcie
OGr Opublikowano 29 Maja 2014 Opublikowano 29 Maja 2014 Fanta kiedy jesteś w Kraku abyśmy mogli coś porezać ;-) ? jestem już wróciłem. w sumie może dzisiaj wieczorem, ale to dałbym znać bo nie wiem jeszcze do końca dzisiaj wracam późno i mam też trochę pracy dla klienta :/ Jakoś się w takim razie zgadamy miejmy nadzieje bo musze skręcić swego KROKODYLA w dół ja skręciłem ostatnio kolejne 2 centy ;-) a ja powoli zaczynam poważnie myśleć o lufcie w sensie air ?
fantowski Opublikowano 29 Maja 2014 Opublikowano 29 Maja 2014 Fanta kiedy jesteś w Kraku abyśmy mogli coś porezać ;-) ? jestem już wróciłem. w sumie może dzisiaj wieczorem, ale to dałbym znać bo nie wiem jeszcze do końca dzisiaj wracam późno i mam też trochę pracy dla klienta :/ Jakoś się w takim razie zgadamy miejmy nadzieje bo musze skręcić swego KROKODYLA w dół ja skręciłem ostatnio kolejne 2 centy ;-) a ja powoli zaczynam poważnie myśleć o lufcie w sensie air ?
OGr Opublikowano 29 Maja 2014 Opublikowano 29 Maja 2014 Fanta kiedy jesteś w Kraku abyśmy mogli coś porezać ;-) ? jestem już wróciłem. w sumie może dzisiaj wieczorem, ale to dałbym znać bo nie wiem jeszcze do końca dzisiaj wracam późno i mam też trochę pracy dla klienta :/ Jakoś się w takim razie zgadamy miejmy nadzieje bo musze skręcić swego KROKODYLA w dół ja skręciłem ostatnio kolejne 2 centy ;-) a ja powoli zaczynam poważnie myśleć o lufcie w sensie air ? mięczak ;-)
nex Opublikowano 29 Maja 2014 Opublikowano 29 Maja 2014 podobno aira w zimie ro***erdoli jak trzymasz auto na mrozie, czy to prawda? Jeżeli tak to powodzonka
Lopezzz Opublikowano 29 Maja 2014 Opublikowano 29 Maja 2014 Panowie kto ma czarną B7, (wiem że jest kilka) bardzo proszę o kontakt na priv. Sprawa jest dość nietypowa, kto jeździ na spoty to się domyśla o co chodzi. Bez obaw to drobiazg
Dzekson Opublikowano 29 Maja 2014 Opublikowano 29 Maja 2014 podobno aira w zimie ro***erdoli jak trzymasz auto na mrozie, czy to prawda? Jeżeli tak to powodzonka Cala zimę przejezdzilem na airze i pękł mi tylko plastikowy osuszacz bo chciałem przyoszczedzic ---------- Post dopisany at 21:34 ---------- Poprzedni post napisany at 21:33 ---------- Kur*a zawiozlem dzisiaj zaciski do piaskowania to mi facet z cylinderkami z przodu wypiaskowal... i zastanawiam się czy składac je tak tylko cylinderki przeszlifowac na gładko... Teoretycznie tloczek chodzi tylko na uszczelce... Poradźcie coś bo chce się na Nysę wyrobić
-RamzeS- Opublikowano 29 Maja 2014 Opublikowano 29 Maja 2014 Panowie kto ma czarną B7, (wiem że jest kilka) bardzo proszę o kontakt na priv.Sprawa jest dość nietypowa, kto jeździ na spoty to się domyśla o co chodzi. Bez obaw to drobiazg Ja mam czarną b7 i jeżdżę na spoty ale nie wiem o co chodzi
bodowp Opublikowano 29 Maja 2014 Opublikowano 29 Maja 2014 Panowie kto ma czarną B7, (wiem że jest kilka) bardzo proszę o kontakt na priv.Sprawa jest dość nietypowa, kto jeździ na spoty to się domyśla o co chodzi. Bez obaw to drobiazg Ja mam czarną b7 i jeżdżę na spoty ale nie wiem o co chodzi podobno aira w zimie ro***erdoli jak trzymasz auto na mrozie, czy to prawda? Jeżeli tak to powodzonka Cala zimę przejezdzilem na airze i pękł mi tylko plastikowy osuszacz bo chciałem przyoszczedzic ---------- Post dopisany at 21:34 ---------- Poprzedni post napisany at 21:33 ---------- Kur*a zawiozlem dzisiaj zaciski do piaskowania to mi facet z cylinderkami z przodu wypiaskowal... i zastanawiam się czy składac je tak tylko cylinderki przeszlifowac na gładko... Teoretycznie tloczek chodzi tylko na uszczelce... Poradźcie coś bo chce się na Nysę wyrobić Może puszczać płyn :-(
Dzekson Opublikowano 30 Maja 2014 Opublikowano 30 Maja 2014 Dzekson, coś Ty za malarza wytrzasnął ;-) ? A nawet nie mów, u mnie jest straszny problem z piaskowaniem :/ miało być szybko no i wyszło jak wyszło
PABLO Opublikowano 30 Maja 2014 Opublikowano 30 Maja 2014 :hi:Pablo https://www.facebook.com/photo.php?fbid=524462391015839&set=a.524462377682507.1073741858.445510155577730&type=1&theater ---------- Post dopisany at 10:11 ---------- Poprzedni post napisany at 10:09 ---------- w końcu piątek Piątek pracy początek
Rekomendowane odpowiedzi