Shadow Opublikowano 10 Czerwca 2014 Opublikowano 10 Czerwca 2014 aaaa i mam sprawę.. czy mógłby ktoś jutro przed spotem podjechać do led-labs na Zakopiańską 2C? Siemka Panowie. Jakby ktoś jechał do led labs to tez mam tam temat. Mogę podejść po pracy jeśli chcecie Wg to
fantowski Opublikowano 10 Czerwca 2014 Opublikowano 10 Czerwca 2014 aaaa i mam sprawę.. czy mógłby ktoś jutro przed spotem podjechać do led-labs na Zakopiańską 2C? Siemka Panowie. Jakby ktoś jechał do led labs to tez mam tam temat. Mogę podejść po pracy jeśli chcecie Wg to super zatem PW
OGr Opublikowano 10 Czerwca 2014 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Bry.Bedziesz Ogr na spocie? Postaram sie być tylko nie wiem o której bo mam trochę spraw i znowu późno wracam z roboty. Myślisz żeby ogarnąć to na spocie dzisiaj ?
Radekst Opublikowano 10 Czerwca 2014 Opublikowano 10 Czerwca 2014 mialem na mysli radio, ale porezac tez mozna Ile masz tych spinek? ja mam 3szt tylko, ale zawsze cos moglibysmy to rozlozyc na raty i zrobilibyśmy dzisiaj tunel (bo to najtrudniejsze a Ty ogarniasz ten temat) a to co by zostalo to nawet bym mogl sam z Fanta zrobic w ktorys dzien bo tam juz filozofii nie ma a bedzie latwiej sie zgrac z wolnym czasem
OGr Opublikowano 10 Czerwca 2014 Opublikowano 10 Czerwca 2014 mialem na mysli radio, ale porezac tez mozna Ile masz tych spinek? ja mam 3szt tylko, ale zawsze cos moglibysmy to rozlozyc na raty i zrobilibyśmy dzisiaj tunel (bo to najtrudniejsze a Ty ogarniasz ten temat) a to co by zostalo to nawet bym mogl sam z Fanta zrobic w ktorys dzien bo tam juz filozofii nie ma a bedzie latwiej sie zgrac z wolnym czasem Nie wiem czy wogóle zajadę do domu to najwyżej radyjko Ci podrzucę jakoś na dniach. Można wytargać tunel cały to sobie pod nim odkurzysz na jakiejś stacji ;-)
Radekst Opublikowano 10 Czerwca 2014 Opublikowano 10 Czerwca 2014 mialem na mysli radio, ale porezac tez mozna Ile masz tych spinek? ja mam 3szt tylko, ale zawsze cos moglibysmy to rozlozyc na raty i zrobilibyśmy dzisiaj tunel (bo to najtrudniejsze a Ty ogarniasz ten temat) a to co by zostalo to nawet bym mogl sam z Fanta zrobic w ktorys dzien bo tam juz filozofii nie ma a bedzie latwiej sie zgrac z wolnym czasem Nie wiem czy wogóle zajadę do domu to najwyżej radyjko Ci podrzucę jakoś na dniach. Można wytargać tunel cały to sobie pod nim odkurzysz na jakiejś stacji ;-) Generalnie to wolalbym zeby bylo jak najmniej rozbierania
OGr Opublikowano 10 Czerwca 2014 Opublikowano 10 Czerwca 2014 mialem na mysli radio, ale porezac tez mozna Ile masz tych spinek? ja mam 3szt tylko, ale zawsze cos moglibysmy to rozlozyc na raty i zrobilibyśmy dzisiaj tunel (bo to najtrudniejsze a Ty ogarniasz ten temat) a to co by zostalo to nawet bym mogl sam z Fanta zrobic w ktorys dzien bo tam juz filozofii nie ma a bedzie latwiej sie zgrac z wolnym czasem Nie wiem czy wogóle zajadę do domu to najwyżej radyjko Ci podrzucę jakoś na dniach. Można wytargać tunel cały to sobie pod nim odkurzysz na jakiejś stacji ;-) Generalnie to wolalbym zeby bylo jak najmniej rozbierania Spoko, kierownica i siedzenia zostają na miejscu ;-)
PABLO Opublikowano 10 Czerwca 2014 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Jak by ktoś jeszcze nie widział 12 minutowego filmiku M3 po wawie to M3 E92 terroryzuje Warszawę - Adrenaline Motorsport Wczoraj w studio TVN24 Hołek i reszta kierowców wypowiadają się o nim.
fantowski Opublikowano 10 Czerwca 2014 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Jak by ktoś jeszcze nie widział 12 minutowego filmiku M3 po wawie to M3 E92 terroryzuje Warszawę - Adrenaline Motorsport Wczoraj w studio TVN24 Hołek i reszta kierowców wypowiadają się o nim. bo określił ktoś Bogusia jako zawodowego kierowce rajdowego więc odezwali się. m.in. Kuchar powiedz mi lepiej czy mi mape zaktualizowałeś
PABLO Opublikowano 10 Czerwca 2014 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Będę mieć kartę na spocie ale będę po 21:00 bo dzisiaj jestem w pracy. Mapa najnowsza
fantowski Opublikowano 10 Czerwca 2014 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Będę mieć kartę na spocie ale będę po 21:00 bo dzisiaj jestem w pracy. Mapa najnowsza spoko ja będę
Radekst Opublikowano 10 Czerwca 2014 Opublikowano 10 Czerwca 2014 mialem na mysli radio, ale porezac tez mozna Ile masz tych spinek? ja mam 3szt tylko, ale zawsze cos moglibysmy to rozlozyc na raty i zrobilibyśmy dzisiaj tunel (bo to najtrudniejsze a Ty ogarniasz ten temat) a to co by zostalo to nawet bym mogl sam z Fanta zrobic w ktorys dzien bo tam juz filozofii nie ma a bedzie latwiej sie zgrac z wolnym czasem Nie wiem czy wogóle zajadę do domu to najwyżej radyjko Ci podrzucę jakoś na dniach. Można wytargać tunel cały to sobie pod nim odkurzysz na jakiejś stacji ;-) Generalnie to wolalbym zeby bylo jak najmniej rozbierania Spoko, kierownica i siedzenia zostają na miejscu ;-) A bedziesz miec spinki?
OGr Opublikowano 10 Czerwca 2014 Opublikowano 10 Czerwca 2014 mialem na mysli radio, ale porezac tez mozna Ile masz tych spinek? ja mam 3szt tylko, ale zawsze cos moglibysmy to rozlozyc na raty i zrobilibyśmy dzisiaj tunel (bo to najtrudniejsze a Ty ogarniasz ten temat) a to co by zostalo to nawet bym mogl sam z Fanta zrobic w ktorys dzien bo tam juz filozofii nie ma a bedzie latwiej sie zgrac z wolnym czasem Nie wiem czy wogóle zajadę do domu to najwyżej radyjko Ci podrzucę jakoś na dniach. Można wytargać tunel cały to sobie pod nim odkurzysz na jakiejś stacji ;-) Generalnie to wolalbym zeby bylo jak najmniej rozbierania Spoko, kierownica i siedzenia zostają na miejscu ;-) A bedziesz miec spinki? może kilka znajdę ale na pewno nie tak aby mieć na wszystko. PS: Weź klucze nasadowe, śrubokręty w tym jeden płaski, gruby i długi oraz młotek.
boseron Opublikowano 10 Czerwca 2014 Opublikowano 10 Czerwca 2014 widzę że szykuje się do przeróbki pół auta ;-) mnie dziś nie ma pracuje
OGr Opublikowano 10 Czerwca 2014 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Radek, ja jeszcze nie wyjechalem i nie wiem czy wogole dojade :-/
Marcin_K Opublikowano 10 Czerwca 2014 Opublikowano 10 Czerwca 2014 bry będzie ktoś miał Vaga na spocie?
Lucazzz Opublikowano 10 Czerwca 2014 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Podziekowal za krotkiego spocika:-)
Rekomendowane odpowiedzi