FANTOMAS Opublikowano 1 Lipca 2014 Opublikowano 1 Lipca 2014 dla seryjnego sterownika to mniej wiecej tyle, jakbys kupil zonie koparke - fajnie, ze jest ale nic z tym nie zrobi zrobZE sobie chipa jak czlowiek pod 99+oct DokladnieNo moze jedynie dla wtryskow tiaaa.... mecenasy się odezwały od koparek to se poczytajcie w instrukcji jakie ma dedykowane paliwo TFSI. Wiem że w waszych traktorach jakiej by gnojówy nie wlać to jedzie tak samo ale na grzechotnikach się dzielnica nie kończy u mnie na nitro jest takie pierd...cie że jądra wyciska odbytem i nawet oleju nie bierze przez ostatnir 15 km nic nie ubyło
_Gabriel_ Opublikowano 1 Lipca 2014 Opublikowano 1 Lipca 2014 ...u mnie na nitro jest takie pierd...cie że jądra wyciska odbytem... zebys jak Amstrong nie skonczyl
Arturoo Opublikowano 1 Lipca 2014 Opublikowano 1 Lipca 2014 dla seryjnego sterownika to mniej wiecej tyle, jakbys kupil zonie koparke - fajnie, ze jest ale nic z tym nie zrobi zrobZE sobie chipa jak czlowiek pod 99+oct DokladnieNo moze jedynie dla wtryskow tiaaa.... mecenasy się odezwały od koparek to se poczytajcie w instrukcji jakie ma dedykowane paliwo TFSI. Wiem że w waszych traktorach jakiej by gnojówy nie wlać to jedzie tak samo ale na grzechotnikach się dzielnica nie kończy u mnie na nitro jest takie pierd...cie że jądra wyciska odbytem i nawet oleju nie bierze przez ostatnir 15 km nic nie ubyło uuu la la ....to faktycznie masz doznania
Arturoo Opublikowano 1 Lipca 2014 Opublikowano 1 Lipca 2014 ---------- Post dopisany at 20:21 ---------- Poprzedni post napisany at 20:18 ---------- ja w pracy
Wąski Opublikowano 1 Lipca 2014 Opublikowano 1 Lipca 2014 Nieskończony projekt AUDI B2 COUPE 1987 ZOBACZ! (4368018618) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ---------- Post dopisany at 21:02 ---------- Poprzedni post napisany at 21:00 ---------- https://www.facebook.com/photo.php?v=812171405470463&set=vb.111548942199383&type=2&theater
KERCZI Opublikowano 1 Lipca 2014 Opublikowano 1 Lipca 2014 dla seryjnego sterownika to mniej wiecej tyle, jakbys kupil zonie koparke - fajnie, ze jest ale nic z tym nie zrobi zrobZE sobie chipa jak czlowiek pod 99+oct DokladnieNo moze jedynie dla wtryskow tiaaa.... mecenasy się odezwały od koparek to se poczytajcie w instrukcji jakie ma dedykowane paliwo TFSI. Wiem że w waszych traktorach jakiej by gnojówy nie wlać to jedzie tak samo ale na grzechotnikach się dzielnica nie kończy u mnie na nitro jest takie pierd...cie że jądra wyciska odbytem i nawet oleju nie bierze przez ostatnir 15 km nic nie ubyło Taaa...widzisz krzywizne ziemi jak juz Cię tak pier*** nie?!?
edraven Opublikowano 1 Lipca 2014 Opublikowano 1 Lipca 2014 dzieki za spota chyba za spocika;) również dziękuję
PABLO Opublikowano 1 Lipca 2014 Opublikowano 1 Lipca 2014 Ja się dzisiaj nie wyrobilem na spota bo mnie wiercili u FANTOMASA:decayed:
onlyblack Opublikowano 2 Lipca 2014 Opublikowano 2 Lipca 2014 Wczoraj chyba Szymeniu odbierał GTRka z jasnogórskiej:) Nissan GT-R 494300.00 PLN. kraków - otoMoto.pl ---------- Post dopisany at 07:36 ---------- Poprzedni post napisany at 07:34 ---------- a tu taki filmik z wieczornych spotkań
PABLO Opublikowano 2 Lipca 2014 Opublikowano 2 Lipca 2014 Coś przespales temat bo tydzień temu odebrał
OGr Opublikowano 2 Lipca 2014 Opublikowano 2 Lipca 2014 Nieskończony projekt AUDI B2 COUPE 1987 ZOBACZ! (4368018618) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Gadałem, ośka.
Wąski Opublikowano 2 Lipca 2014 Opublikowano 2 Lipca 2014 Nieskończony projekt AUDI B2 COUPE 1987 ZOBACZ! (4368018618) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Gadałem, ośka. ładna baza do quattro ---------- Post dopisany at 08:54 ---------- Poprzedni post napisany at 08:53 ---------- Wczoraj chyba Szymeniu odbierał GTRka z jasnogórskiej:) ---------- Post dopisany at 07:36 ---------- Poprzedni post napisany at 07:34 ---------- a tu taki filmik z wieczornych spotkań miłe spotkania
PABLO Opublikowano 2 Lipca 2014 Opublikowano 2 Lipca 2014 Onlyblack daj znać jak będziecie robić takiego spontana na Bora Jakiś czas temu widziałem to białe maserati jak robiła kilka rund w tym miejscu.
boseron Opublikowano 2 Lipca 2014 Opublikowano 2 Lipca 2014 wczoraj wieczorem widziałem to Maserati, d*pa tym sie wozi blondyna z wielkim napisem na drzwiach laparis. eu, jak dala do pieca na matecznym to od samego dźwięku dostałem orgazmu,
Cuber Opublikowano 2 Lipca 2014 Autor Opublikowano 2 Lipca 2014 Siemka Towarzysze i Towarzyszki ---------- Post dopisany at 10:25 ---------- Poprzedni post napisany at 10:25 ---------- Boseronek Ty chyba z innego powodu dostałeś tego orgazmu
Wąski Opublikowano 2 Lipca 2014 Opublikowano 2 Lipca 2014 wczoraj wieczorem widziałem to Maserati, d*pa tym sie wozi blondyna z wielkim napisem na drzwiach laparis. eu, jak dala do pieca na matecznym to od samego dźwięku dostałem orgazmu, -Pani Sylwia ---------- Post dopisany at 10:28 ---------- Poprzedni post napisany at 10:27 ---------- kiedyś miała Gospodę i słynne rewolucje Gessler a teraz piękny salon Salon La Paris Kraków
Rekomendowane odpowiedzi