Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
dla seryjnego sterownika to mniej wiecej tyle, jakbys kupil zonie koparke - fajnie, ze jest ale nic z tym nie zrobi :decayed:

zrobZE sobie chipa jak czlowiek pod 99+oct :wink:

Dokladnie

No moze jedynie dla wtryskow

tiaaa.... mecenasy się odezwały od koparek to se poczytajcie w instrukcji jakie ma dedykowane paliwo TFSI. Wiem że w waszych traktorach jakiej by gnojówy nie wlać to jedzie tak samo ale na grzechotnikach się dzielnica nie kończy u mnie na nitro jest takie pierd...cie że jądra wyciska odbytem i nawet oleju nie bierze przez ostatnir 15 km nic nie ubyło :D

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
...u mnie na nitro jest takie pierd...cie że jądra wyciska odbytem...

zebys jak Amstrong nie skonczyl :wink:

Opublikowano
dla seryjnego sterownika to mniej wiecej tyle, jakbys kupil zonie koparke - fajnie, ze jest ale nic z tym nie zrobi :decayed:

Dokladnie

tiaaa.... mecenasy się odezwały od koparek to se poczytajcie w instrukcji jakie ma dedykowane paliwo TFSI. Wiem że w waszych traktorach jakiej by gnojówy nie wlać to jedzie tak samo ale na grzechotnikach się dzielnica nie kończy u mnie na nitro jest takie pierd...cie że jądra wyciska odbytem i nawet oleju nie bierze przez ostatnir 15 km nic nie ubyło :D

uuu la la :kox:....to faktycznie masz doznania :decayed:

Opublikowano

K.... Gdzie są wszyscy?

Opublikowano

:think2::unknown:

---------- Post dopisany at 20:21 ---------- Poprzedni post napisany at 20:18 ----------

ja w pracy :wink::whistling:

Opublikowano

dzieki za spota

Opublikowano

Dokladnie

Taaa...widzisz krzywizne ziemi jak juz Cię tak pier*** nie?!?

Opublikowano
dzieki za spota

chyba za spocika;) również dziękuję

Opublikowano

Ja się dzisiaj nie wyrobilem na spota bo mnie wiercili u FANTOMASA:decayed:

Opublikowano
:hi: znowu ma padać dzisiaj
Opublikowano

Powitać :hi:

Opublikowano

Coś przespales temat bo tydzień temu odebrał :hi:

Opublikowano

ładna baza do quattro :wink:

---------- Post dopisany at 08:54 ---------- Poprzedni post napisany at 08:53 ----------

Wczoraj chyba Szymeniu odbierał GTRka z jasnogórskiej:)

---------- Post dopisany at 07:36 ---------- Poprzedni post napisany at 07:34 ----------

a tu taki filmik z wieczornych spotkań:)

miłe spotkania :wink:
Opublikowano

Onlyblack daj znać jak będziecie robić takiego spontana na Bora :wink:

Jakiś czas temu widziałem to białe maserati jak robiła kilka rund w tym miejscu.

Opublikowano

wczoraj wieczorem widziałem to Maserati, d*pa tym sie wozi blondyna z wielkim napisem na drzwiach laparis. eu, jak dala do pieca na matecznym to od samego dźwięku dostałem orgazmu,

Opublikowano

Siemka Towarzysze i Towarzyszki :decayed:

---------- Post dopisany at 10:25 ---------- Poprzedni post napisany at 10:25 ----------

Boseronek Ty chyba z innego powodu dostałeś tego orgazmu :wink:

Opublikowano
wczoraj wieczorem widziałem to Maserati, d*pa tym sie wozi blondyna z wielkim napisem na drzwiach laparis. eu, jak dala do pieca na matecznym to od samego dźwięku dostałem orgazmu,
-Pani Sylwia :wink:

---------- Post dopisany at 10:28 ---------- Poprzedni post napisany at 10:27 ----------

kiedyś miała Gospodę i słynne rewolucje Gessler a teraz piękny salon Salon La Paris Kraków