Arturoo Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Prawie utopiłem auto wyjeżdżając z pod IKEi wode wlywała się na przednią szybę ?? jak nie to to po prostu przejeżdżałeś tylko przez kałużę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodowp Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Prawie utopiłem auto wyjeżdżając z pod IKEi wode wlywała się na przednią szybę ?? jak nie to to po prostu przejeżdżałeś tylko przez kałużę poszła po masce bo w ostatniej chwili zauważyłem bo to na tym zakręcie tam jakby się od Makro jechało... Szyba nie do końca odparowana, z nieba niapier... no i się wpierdzieliłem aż się zdziwiłem, że butki mam suche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Prawie utopiłem auto wyjeżdżając z pod IKEi wode wlywała się na przednią szybę ?? jak nie to to po prostu przejeżdżałeś tylko przez kałużę poszła po masce bo w ostatniej chwili zauważyłem bo to na tym zakręcie tam jakby się od Makro jechało... Szyba nie do końca odparowana, z nieba niapier... no i się wpierdzieliłem aż się zdziwiłem, że butki mam suche ...trochu postraszyło tylko mówisz ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodowp Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 ...trochu postraszyło tylko mówisz ?? tak to jest jak się człowiek śpieszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Siema. Nie było mnie tu pare dni i już jakieś zgrzyty ja siedzę 2 tydzień z młodym w szpitalu i kur... wyjść nie możemy wirus za wirusem zamiast leczyć to rozdają nowe choroby w którym ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Siema. Nie było mnie tu pare dni i już jakieś zgrzyty ja siedzę 2 tydzień z młodym w szpitalu i kur... wyjść nie możemy wirus za wirusem zamiast leczyć to rozdają nowe choroby w którym ? Prokocim ale jutro chyba wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Kerczi: Autko przywiezione. Jest piękne Miodzio: Dziękuje bardzo za pomoc ABG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redjasper Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 zdrowia dla malucha ... Siema. Nie było mnie tu pare dni i już jakieś zgrzyty ja siedzę 2 tydzień z młodym w szpitalu i kur... wyjść nie możemy wirus za wirusem zamiast leczyć to rozdają nowe choroby w którym ? Prokocim ale jutro chyba wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Kerczi: Autko przywiezione. Jest piękne Miodzio: Dziękuje bardzo za pomoc ABG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Kerczi: Autko przywiezione. Jest piękne Jakie autko ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Może na spota kiedyś nim przyjade ;-) ABG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 bry Paniska Może na spota kiedyś nim przyjade ;-)ABG No pochwal się chociażby foto wrzuć jakieś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Mariusz Dachowanie w Krakowie. Kierowca miał ponad dwa promile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Siema. Nie było mnie tu pare dni i już jakieś zgrzyty ja siedzę 2 tydzień z młodym w szpitalu i kur... wyjść nie możemy wirus za wirusem zamiast leczyć to rozdają nowe choroby w którym ? Prokocim ale jutro chyba wyjdzie jak coś dzwoń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Szkoda że wczesniej nie wiedziałem ale dobrze wiedzieć na przyszłość. Właśnie dostałem info że może wyjdzie już dziś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 czesc Panowie ---------- Post dopisany at 11:00 ---------- Poprzedni post napisany at 10:59 ---------- szukam jakiedos lastminute ktos poleci stronke fajna bo ja znam tylko Wycieczki last minute nie tylko na wakacje! Biura podróży, oferty w Travelplanet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Szkoda że wczesniej nie wiedziałem ale dobrze wiedzieć na przyszłość. Właśnie dostałem info że może wyjdzie już dziś OBY nie było takiej potrzeby ---------- Post dopisany at 11:31 ---------- Poprzedni post napisany at 11:27 ---------- fajna zabawka prawie jak moje małe Revo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 fajna zabawka , trzeba uważać żeby nie poniosło za bardzo bo dachowanie..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Pablo, przepraszam za ostatniego posta...był niepotrzebny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Przypomnijcie gdzie należy się udać z renowacją felg? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi