fantowski Opublikowano 14 Lipca 2014 Opublikowano 14 Lipca 2014 Wlasnie nie ma sie co dac zwariować, nigdy tej kasy nie odzyska, ale czy ma jeździć tym autem juz zawsze? Wychodząc z takich założeń nie sprzedalibysmy samochodów nigdy. Każdy na forum dokłada duże pieniądze do furmanki... ja nie dokładam
KERCZI Opublikowano 14 Lipca 2014 Opublikowano 14 Lipca 2014 Bo Jemu dokładają inni ---------- Post dopisany at 10:15 ---------- Poprzedni post napisany at 10:14 ---------- Szukam speca od internetu i rutera zastanów się kogo pasją jest internet?!? Serwis komputerowy | K2-TECH Pogotowie koputerowe - Kraków
fantowski Opublikowano 14 Lipca 2014 Opublikowano 14 Lipca 2014 Bo Jemu dokładają inni ---------- Post dopisany at 10:15 ---------- Poprzedni post napisany at 10:14 ---------- Szukam speca od internetu i rutera zastanów się kogo pasją jest internet?!? Serwis komputerowy | K2-TECH Pogotowie koputerowe - Kraków
-RamzeS- Opublikowano 14 Lipca 2014 Opublikowano 14 Lipca 2014 Bo Jemu dokładają inni ---------- Post dopisany at 10:15 ---------- Poprzedni post napisany at 10:14 ---------- Szukam speca od internetu i rutera zastanów się kogo pasją jest internet?!? Serwis komputerowy | K2-TECH Pogotowie koputerowe - Kraków Ale ciebie nigdy nie ma
KERCZI Opublikowano 14 Lipca 2014 Opublikowano 14 Lipca 2014 Bo Jemu dokładają inni ---------- Post dopisany at 10:15 ---------- Poprzedni post napisany at 10:14 ---------- Szukam speca od internetu i rutera zastanów się kogo pasją jest internet?!? Serwis komputerowy | K2-TECH Pogotowie koputerowe - Kraków Ale ciebie nigdy nie ma zalezy gdzie?!?
-RamzeS- Opublikowano 14 Lipca 2014 Opublikowano 14 Lipca 2014 Bo Jemu dokładają inni ---------- Post dopisany at 10:15 ---------- Poprzedni post napisany at 10:14 ---------- Szukam speca od internetu i rutera zastanów się kogo pasją jest internet?!? Serwis komputerowy | K2-TECH Pogotowie koputerowe - Kraków Ale ciebie nigdy nie ma zalezy gdzie?!? To dzisiaj gdzie i o której cie mozna złapać
OGr Opublikowano 14 Lipca 2014 Opublikowano 14 Lipca 2014 Szukam speca od internetu i rutera W razie W leży mi nówka router, a z netem co się podziało ? ---------- Post dopisany at 10:37 ---------- Poprzedni post napisany at 10:32 ---------- fanta, musimy się spiknąć w końcu w tym tygodniu abym Ci podrzucił tą rolkę.
KERCZI Opublikowano 14 Lipca 2014 Opublikowano 14 Lipca 2014 Bo Jemu dokładają inni ---------- Post dopisany at 10:15 ---------- Poprzedni post napisany at 10:14 ---------- Szukam speca od internetu i rutera zastanów się kogo pasją jest internet?!? Serwis komputerowy | K2-TECH Pogotowie koputerowe - Kraków Ale ciebie nigdy nie ma zalezy gdzie?!? To dzisiaj gdzie i o której cie mozna złapać Kontakt | K2-TECH GROUP codziennie od 9 do 17
-RamzeS- Opublikowano 14 Lipca 2014 Opublikowano 14 Lipca 2014 mam mobilny internet z orange i chce go puścić przez ruter i teraz mam połączenie między ruterem a komp. ale nie mam między ruterem a modułem od neta
fantowski Opublikowano 14 Lipca 2014 Opublikowano 14 Lipca 2014 Ogr i nie tylko rolkę radekst może w końcu ogarnie graty to można by było coś podziałać i pamiętaj o dystansach:wink:
KERCZI Opublikowano 14 Lipca 2014 Opublikowano 14 Lipca 2014 mam mobilny internet z orange i chce go puścić przez ruter i teraz mam połączenie między ruterem a komp. ale nie mam między ruterem a modułem od neta może głupie pytanie ale rozumiem ze ROUTER masz odpowiedni?!? i wykrywa sprzęt?!?
lennox Opublikowano 14 Lipca 2014 Opublikowano 14 Lipca 2014 bry Pańcie mam mobilny internet z orange i chce go puścić przez ruter i teraz mam połączenie między ruterem a komp. ale nie mam między ruterem a modułem od neta może głupie pytanie ale rozumiem ze ROUTER masz odpowiedni?!? i wykrywa sprzęt?!? A może prościej będzie zapytać jaki router i jaki modem?
KERCZI Opublikowano 14 Lipca 2014 Opublikowano 14 Lipca 2014 bry Pańcie mam mobilny internet z orange i chce go puścić przez ruter i teraz mam połączenie między ruterem a komp. ale nie mam między ruterem a modułem od neta może głupie pytanie ale rozumiem ze ROUTER masz odpowiedni?!? i wykrywa sprzęt?!? A może prościej będzie zapytać jaki router i jaki modem? może być i tak
-RamzeS- Opublikowano 14 Lipca 2014 Opublikowano 14 Lipca 2014 mam mobilny internet z orange i chce go puścić przez ruter i teraz mam połączenie między ruterem a komp. ale nie mam między ruterem a modułem od neta może głupie pytanie ale rozumiem ze ROUTER masz odpowiedni?!? i wykrywa sprzęt?!? tak TP-LiNK 3G/4G Wireless N Router
Krumak Opublikowano 14 Lipca 2014 Opublikowano 14 Lipca 2014 Bo Jemu dokładają inni ---------- Post dopisany at 10:15 ---------- Poprzedni post napisany at 10:14 ---------- Szukam speca od internetu i rutera zastanów się kogo pasją jest internet?!? Serwis komputerowy | K2-TECH Pogotowie koputerowe - Kraków Karol myślałem, że Twoją pasją jest Paint [emoji12]
Rekomendowane odpowiedzi