Poprobi Opublikowano 24 Września 2014 Opublikowano 24 Września 2014 spotkał się ktoś na forum z rozpiskom pinów zegaraów B5 bez FISa? Podaj maila to spróbuje Ci coś podesłać. [email protected] Wysłałem, może Ci pomoże,
FANTOMAS Opublikowano 24 Września 2014 Opublikowano 24 Września 2014 (edytowane) trafiły się taborety ladne w dobrych $ w okolicy Wrocka. Gdyby były rzeczywiście ładne to były by do wzięcia, więc potrzebne troche miejsca w aucie. Da Bóg to bede wracał dostawczym Ja bym raczej obstawiał że jak SARNA da to nie wrócisz pomocą Edytowane 24 Września 2014 przez FANTOMAS
KERCZI Opublikowano 24 Września 2014 Opublikowano 24 Września 2014 trafiły się taborety ladne w dobrych $ w okolicy Wrocka. Gdyby były rzeczywiście ładne to były by do wzięcia, więc potrzebne troche miejsca w aucie.Da Bóg to bede wracał dostawczym Ja bym raczej obstawiał że jak SARNA da to nie wrócisz pomocą Buahahah...oj FANTOMAS FANTOMAS
bodowp Opublikowano 25 Września 2014 Opublikowano 25 Września 2014 spotkał się ktoś na forum z rozpiskom pinów zegaraów B5 bez FISa? Podaj maila to spróbuje Ci coś podesłać. [email protected] Wysłałem, może Ci pomoże,Dzięki... Spróbuję to rozszyfrować po kolorach przewodów. Potrzebuje impulsy do prędkościomierza.
edraven Opublikowano 25 Września 2014 Opublikowano 25 Września 2014 siema, jade w sobote po te taborety :] wytargowałem u gościa żeby jeszcze głośniki od Banga dorzucił tylko jak ja ogarnę podpięcie tego gówna jak ja mam tuner tylko na 8 głośników Najwyżej pójdzie pod młotek
KERCZI Opublikowano 25 Września 2014 Opublikowano 25 Września 2014 no to zupelnie nie potrzebne Ci bangi bo do banga musisz ciagnac swiatłowód...
miodzio Opublikowano 25 Września 2014 Opublikowano 25 Września 2014 siema, jade w sobote po te taborety :] wytargowałem u gościa żeby jeszcze głośniki od Banga dorzucił tylko jak ja ogarnę podpięcie tego gówna jak ja mam tuner tylko na 8 głośników Najwyżej pójdzie pod młotek no proszę ten co nic nie będzie dokładał do auta a tak ogólnie....
edraven Opublikowano 26 Września 2014 Opublikowano 26 Września 2014 (edytowane) siema, jade w sobote po te taborety :] wytargowałem u gościa żeby jeszcze głośniki od Banga dorzucił tylko jak ja ogarnę podpięcie tego gówna jak ja mam tuner tylko na 8 głośników Najwyżej pójdzie pod młotek no proszę ten co nic nie będzie dokładał do auta a tak ogólnie.... O fotelach mówiłem juz dawno, a reszta cóż okazje się trafiały więc grzech nie skorzystać Skoro Bangi nie podejdą to będą do sprzedania, myśle że ktoś na forum łyknie;) Edytowane 26 Września 2014 przez edraven
miodzio Opublikowano 26 Września 2014 Opublikowano 26 Września 2014 siema, jade w sobote po te taborety :] wytargowałem u gościa żeby jeszcze głośniki od Banga dorzucił tylko jak ja ogarnę podpięcie tego gówna jak ja mam tuner tylko na 8 głośników Najwyżej pójdzie pod młotek no proszę ten co nic nie będzie dokładał do auta a tak ogólnie.... O fotelach mówiłem juz dawno, a reszta cóż okazje się trafiały więc grzech nie skorzystać Skoro Bangi nie podejdą to będą do sprzedania, myśle że ktoś na forum łyknie;) A tak z ciekawości jakie fotel zapodajesz?? i how much? Może być na PW
Wąski Opublikowano 26 Września 2014 Opublikowano 26 Września 2014 (edytowane) Ktos szukał http://www.gieldaklasykow.pl/audi-4000s-1987-9000-pln-jaworzyna-slaska/ Edytowane 26 Września 2014 przez Wąski
KERCZI Opublikowano 26 Września 2014 Opublikowano 26 Września 2014 Ktos szukał http://www.gieldaklasykow.pl/audi-4000s-1987-9000-pln-jaworzyna-slaska/ Mój PADRE miał kiedyś 5000s czyli 100 na Amerykę...gruby wóz na tamte czasy;)
OGr Opublikowano 26 Września 2014 Opublikowano 26 Września 2014 Ktos szukał http://www.gieldaklasykow.pl/audi-4000s-1987-9000-pln-jaworzyna-slaska/ Fajowski tylko bez Q :-/ Naciapane z bagaznika ... ale korki... Tez zauwazyles? Masakra jakas. Pol dnia w nich dzisiaj spedxilem :-/ Naciapane z bagaznika ...
Rekomendowane odpowiedzi