Poprobi Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 spotkał się ktoś na forum z rozpiskom pinów zegaraów B5 bez FISa? Podaj maila to spróbuje Ci coś podesłać. [email protected] Wysłałem, może Ci pomoże, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 (edytowane) trafiły się taborety ladne w dobrych $ w okolicy Wrocka. Gdyby były rzeczywiście ładne to były by do wzięcia, więc potrzebne troche miejsca w aucie. Da Bóg to bede wracał dostawczym Ja bym raczej obstawiał że jak SARNA da to nie wrócisz pomocą Edytowane 24 Września 2014 przez FANTOMAS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 trafiły się taborety ladne w dobrych $ w okolicy Wrocka. Gdyby były rzeczywiście ładne to były by do wzięcia, więc potrzebne troche miejsca w aucie.Da Bóg to bede wracał dostawczym Ja bym raczej obstawiał że jak SARNA da to nie wrócisz pomocą Buahahah...oj FANTOMAS FANTOMAS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodowp Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 spotkał się ktoś na forum z rozpiskom pinów zegaraów B5 bez FISa? Podaj maila to spróbuje Ci coś podesłać. [email protected] Wysłałem, może Ci pomoże,Dzięki... Spróbuję to rozszyfrować po kolorach przewodów. Potrzebuje impulsy do prędkościomierza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Ale dzisiaj wszyscy rozgadani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio07 Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 siema, jade w sobote po te taborety :] wytargowałem u gościa żeby jeszcze głośniki od Banga dorzucił tylko jak ja ogarnę podpięcie tego gówna jak ja mam tuner tylko na 8 głośników Najwyżej pójdzie pod młotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 no to zupelnie nie potrzebne Ci bangi bo do banga musisz ciagnac swiatłowód... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 siema, jade w sobote po te taborety :] wytargowałem u gościa żeby jeszcze głośniki od Banga dorzucił tylko jak ja ogarnę podpięcie tego gówna jak ja mam tuner tylko na 8 głośników Najwyżej pójdzie pod młotek no proszę ten co nic nie będzie dokładał do auta a tak ogólnie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 w końcu piąteczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Taki piatunio wręcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 (edytowane) siema, jade w sobote po te taborety :] wytargowałem u gościa żeby jeszcze głośniki od Banga dorzucił tylko jak ja ogarnę podpięcie tego gówna jak ja mam tuner tylko na 8 głośników Najwyżej pójdzie pod młotek no proszę ten co nic nie będzie dokładał do auta a tak ogólnie.... O fotelach mówiłem juz dawno, a reszta cóż okazje się trafiały więc grzech nie skorzystać Skoro Bangi nie podejdą to będą do sprzedania, myśle że ktoś na forum łyknie;) Edytowane 26 Września 2014 przez edraven Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 siema, jade w sobote po te taborety :] wytargowałem u gościa żeby jeszcze głośniki od Banga dorzucił tylko jak ja ogarnę podpięcie tego gówna jak ja mam tuner tylko na 8 głośników Najwyżej pójdzie pod młotek no proszę ten co nic nie będzie dokładał do auta a tak ogólnie.... O fotelach mówiłem juz dawno, a reszta cóż okazje się trafiały więc grzech nie skorzystać Skoro Bangi nie podejdą to będą do sprzedania, myśle że ktoś na forum łyknie;) A tak z ciekawości jakie fotel zapodajesz?? i how much? Może być na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 (edytowane) Ktos szukał http://www.gieldaklasykow.pl/audi-4000s-1987-9000-pln-jaworzyna-slaska/ Edytowane 26 Września 2014 przez Wąski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Ktos szukał http://www.gieldaklasykow.pl/audi-4000s-1987-9000-pln-jaworzyna-slaska/ Mój PADRE miał kiedyś 5000s czyli 100 na Amerykę...gruby wóz na tamte czasy;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodowp Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 ale korki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Ktos szukał http://www.gieldaklasykow.pl/audi-4000s-1987-9000-pln-jaworzyna-slaska/ Fajowski tylko bez Q :-/ Naciapane z bagaznika ... ale korki... Tez zauwazyles? Masakra jakas. Pol dnia w nich dzisiaj spedxilem :-/ Naciapane z bagaznika ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi