Homiczek Opublikowano 21 Października 2014 Opublikowano 21 Października 2014 zanim tego na agh złożą, to już pewnie będzie przestarzały ;p
Shadow Opublikowano 21 Października 2014 Opublikowano 21 Października 2014 (edytowane) Siema All Ma ktoś może pożyczyć taką ładowarkę do akumulatora lustrzanki Sony ? W zasadzie podładowanie na spocie też by mnie ratowało.. Prawie nie robie zdjęć, a jak trzeba to nie ma czym naładować, bo się zapomniało zabrać Edytowane 21 Października 2014 przez Shadow
Shadow Opublikowano 21 Października 2014 Opublikowano 21 Października 2014 ja mam to jest alfa ? Dokładnie! dasz sie podładować ?
PABLO Opublikowano 21 Października 2014 Opublikowano 21 Października 2014 (edytowane) Najnowszy passat B8 - całkiem dobrze wygląda. Zobaczcie jak się włączają zegary Edytowane 21 Października 2014 przez PABLO
D4NTE Opublikowano 21 Października 2014 Opublikowano 21 Października 2014 Kto się dzisiaj melduje na spocie? Gk otwarta jest? Weź ktoś vag-a bo potrzebuje błęda sprawdzić
Gość SpongeBob Opublikowano 21 Października 2014 Opublikowano 21 Października 2014 SIema Koledzy, jestem w Jaworniku, mam mapy problem z autem czy jest ktoś wstanie pomóc, tzn podpiąć ustrojstwo pod kompa? Tomek jak się skończyło z tym problemem?? dojechał do Łodzi Maciek dzieki jeszcze raz za pomoc, auto w sumie z bledem smiga bo pozwolilem sobie nawet 170 smigac. Jedno co mnie zastanawia dostałem z polecenia kilka numerow dzwonilem do 5 osob Pablo w pracy, Maciek i Cuber "wczorajszy" a jeden kolega po weselu jak nic ustawiac sie z Wami na picie pozdrawiam i jeszcze raz dzieki
lennox Opublikowano 21 Października 2014 Opublikowano 21 Października 2014 SIema Koledzy, jestem w Jaworniku, mam mapy problem z autem czy jest ktoś wstanie pomóc, tzn podpiąć ustrojstwo pod kompa? Tomek jak się skończyło z tym problemem?? dojechał do Łodzi Maciek dzieki jeszcze raz za pomoc, auto w sumie z bledem smiga bo pozwolilem sobie nawet 170 smigac. Jedno co mnie zastanawia dostałem z polecenia kilka numerow dzwonilem do 5 osob Pablo w pracy, Maciek i Cuber "wczorajszy" a jeden kolega po weselu jak nic ustawiac sie z Wami na picie pozdrawiam i jeszcze raz dzieki Nie ma za co. Jak zwykle k-ów poleca się i do vaga i do picia Może BT2015?
PABLO Opublikowano 21 Października 2014 Opublikowano 21 Października 2014 Tomek podałem Ci z 3-4 numery nie mów że wszyscy byli najebani Kto się dzisiaj melduje na spocie? Gk otwarta jest? Ja będę ale ok 21:30 bo wcześniej nie dam rady podjechać. Lennox graty przygotowane
Gość SpongeBob Opublikowano 21 Października 2014 Opublikowano 21 Października 2014 SIema Koledzy, jestem w Jaworniku, mam mapy problem z autem czy jest ktoś wstanie pomóc, tzn podpiąć ustrojstwo pod kompa? Tomek jak się skończyło z tym problemem?? dojechał do Łodzi Maciek dzieki jeszcze raz za pomoc, auto w sumie z bledem smiga bo pozwolilem sobie nawet 170 smigac. Jedno co mnie zastanawia dostałem z polecenia kilka numerow dzwonilem do 5 osob Pablo w pracy, Maciek i Cuber "wczorajszy" a jeden kolega po weselu jak nic ustawiac sie z Wami na picie pozdrawiam i jeszcze raz dzieki Nie ma za co. Jak zwykle k-ów poleca się i do vaga i do picia Może BT2015? Bukowiny od 2 lat nie opuszczam i w tym roku tez planuje byc tfuu na 100% bede Pablo nie najebani tylko wczorajsi
PABLO Opublikowano 21 Października 2014 Opublikowano 21 Października 2014 Zapomniałem dać cudzysłów Pancie, dzisiaj ostatni dzień promocji w KFC kubełek za 14,99zł więc kto głodny to śmigać na spocie
Lukasz_mk2 Opublikowano 21 Października 2014 Opublikowano 21 Października 2014 A jak dojechać na górny parking jak wszystkie wjazdy są zamknięte? Pozdrawiam, Łukasz
PABLO Opublikowano 21 Października 2014 Opublikowano 21 Października 2014 Skąd wiesz że zamknięte??Mnie co prawda nie było 2-3 tygodnie ale nic nie słyszałem o tym.
Cuber Opublikowano 21 Października 2014 Autor Opublikowano 21 Października 2014 Dobre pytanie , ja stoję na zielonym na końcu PABLO SKORO JEST NA MIEJSCU TO CHYBA WIE.....
Lukasz_mk2 Opublikowano 21 Października 2014 Opublikowano 21 Października 2014 Bo jestem na miejscu i wprawdzie można wjechać na parking ale tylko na te niskie poziomy bo dalej jest wszystko zastawione kratami Pozdrawiam, Łukasz
Cuber Opublikowano 21 Października 2014 Autor Opublikowano 21 Października 2014 Mozna wjechać od strony masarskiej chyba tak się nazywa ta ulica .... Z racji totalnego chaosu panującego w GK dzisiaj spocimy sie pod halą targowa na kielbaskach .... Tam Nas szukajcie jak cos
Wąski Opublikowano 21 Października 2014 Opublikowano 21 Października 2014 ja mam to jest alfa ? Dokładnie! dasz sie podładować ? jestem w domu jak coś
KERCZI Opublikowano 21 Października 2014 Opublikowano 21 Października 2014 ja mam to jest alfa ?Dokładnie!dasz sie podładować ? jestem w domu jak cośJa tez...i co z tego?
Rekomendowane odpowiedzi