bodowp Opublikowano 19 Lutego 2015 Opublikowano 19 Lutego 2015 Na którym parkingu ktoś tu robił sobie zawieszenie? muszę ściągnąć prawy zacisk i go poczyścić bo chyba klocek się blokuje i dotknąć koła nie można chyba, że we wtorek na spocie to zrobię
Arturoo Opublikowano 19 Lutego 2015 Opublikowano 19 Lutego 2015 a4 oddana do. mechanika, zaklada sie navi i kolorowy fis, w sobote odbiór fanta okazje to moja specjalnosc Dobra ..trza znaleźć be 8 w q i silniku caha
Transitpower Opublikowano 20 Lutego 2015 Opublikowano 20 Lutego 2015 (edytowane) Ktoś coś pije dzisiaj? Do kogo mogę się wprosić na mecz? ABG Edytowane 20 Lutego 2015 przez Transitpower
Arturoo Opublikowano 20 Lutego 2015 Opublikowano 20 Lutego 2015 Ktoś coś pije dzisiaj? Do kogo mogę się wprosić na mecz? ABG Wpadaj
fantowski Opublikowano 20 Lutego 2015 Opublikowano 20 Lutego 2015 boseron i bodowp WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
OGr Opublikowano 20 Lutego 2015 Opublikowano 20 Lutego 2015 boseron i bodowp WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO cholera wyprzedził mnie Wszystkiego najlepszego chłopaki ;-) Nie pijcie za dużo aby rano nie cierpieć ;-)
Arturoo Opublikowano 20 Lutego 2015 Opublikowano 20 Lutego 2015 Wszystkiego najlepszego Pany :drunk: .... i od razu wiadomo ,kto dzisiejszego wieczoru robi za sponsora strategicznego
Zemis Opublikowano 20 Lutego 2015 Opublikowano 20 Lutego 2015 Siemka:) solenizantom stóffffki życzę Panowie macie na terenie Krk sprawdzona pocztę kwiatowa albo jakaś kwiaciarnie co dostarcza bukiety?
bodowp Opublikowano 20 Lutego 2015 Opublikowano 20 Lutego 2015 Siemka:) solenizantom stóffffki życzę Panowie macie na terenie Krk sprawdzona pocztę kwiatowa albo jakaś kwiaciarnie co dostarcza bukiety? Nie wiem jak boseron ale ja wolę tradycyjnie... flszeczkę niż kwiaty Dzięki Panowie no i bosek najlepszego
Shadow Opublikowano 20 Lutego 2015 Opublikowano 20 Lutego 2015 boseron, bodowp najlepszego Panowie ! Na którym parkingu ktoś tu robił sobie zawieszenie? muszę ściągnąć prawy zacisk i go poczyścić bo chyba klocek się blokuje i dotknąć koła nie można chyba, że we wtorek na spocie to zrobię Gabriel w Bonarce
Transitpower Opublikowano 20 Lutego 2015 Opublikowano 20 Lutego 2015 (edytowane) Dzisiaj Podbeskidzie gra z Cracovią Też mógłbym oglądnąć, ale bardziej nastawiam się na mecz Wisły PS: Najlepszego Edytowane 20 Lutego 2015 przez Transitpower
Rekomendowane odpowiedzi