Cuber Opublikowano 30 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2008 Już się nie mogę Cuber doczekać Twojej prezentacji :th: ale będzie kox Oficjalna będzie w Niedziele w Piatek bedzie załozony cały body-kit i moze mi sie uda odrazu wyrezac tłumiki.... jak nie to w Sobote
Gość Trzeniu Opublikowano 30 Stycznia 2008 Opublikowano 30 Stycznia 2008 jak będziesz miał na aucie to dzwoń odrazu :th: o widzę że niektóre osoby wracają jak bumerang
Cuber Opublikowano 30 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2008 cuber, zapowiada się niezły będzie niezły
Gość rob Opublikowano 30 Stycznia 2008 Opublikowano 30 Stycznia 2008 cały wydech zmieniasz, czy tylko końcówki
Cuber Opublikowano 30 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2008 cały wydech zmieniasz, czy tylko końcówki od srodkowego tłumika chce puscić rury na dwie strony tak jak to ma miejsce w esce, teraz mam z jednej storny wiec same końcówki nie wchodzą w gre....
Gość rob Opublikowano 30 Stycznia 2008 Opublikowano 30 Stycznia 2008 ciekaw jestem, czy zmieni się dźwięk wydawany przez tłumiki
Gość Trzeniu Opublikowano 30 Stycznia 2008 Opublikowano 30 Stycznia 2008 tak , zamiast kle kle kle będzie słychać buuuuuuuuuu
Cuber Opublikowano 30 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2008 ciekaw jestem, czy zmieni się dźwięk wydawany przez tłumiki nie zmieni sie no moze troszeczke , generalnie nie chce aby sie zmieniał dzwięk
Flyer Opublikowano 30 Stycznia 2008 Opublikowano 30 Stycznia 2008 ciekaw jestem, czy zmieni się dźwięk wydawany przez tłumiki Hue hue... raczej nie cuber, bedziesz teraz bratem blizniakiem alvaro
Cuber Opublikowano 30 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2008 ciekaw jestem, czy zmieni się dźwięk wydawany przez tłumiki Hue hue... raczej nie cuber, bedziesz teraz bratem blizniakiem alvaro hahahaha na spocie bedziemy opijac
sokolnh Opublikowano 30 Stycznia 2008 Opublikowano 30 Stycznia 2008 ciekaw jestem, czy zmieni się dźwięk wydawany przez tłumiki raczej nie, ale tak z 20 KM wiecej to bedzie wiecie że Jarosław Kaczyński był 13 z kolei premierem Polski ?
themOn Opublikowano 30 Stycznia 2008 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Potrzebuje kogos kto ma Avant-a B5 i centralny zamek sterowany z kluczyka.Jest tu taki?
Cuber Opublikowano 30 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2008 Potrzebuje kogos kto ma Avant-a B5 i centralny zamek sterowany z kluczyka.Jest tu taki? gzrybol.....chyba jesio makoz ale nie jestem pewien
Cuber Opublikowano 30 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2008 cuber, a wnetrze rezasz? sie okaze jedynie co to moze zakupie jakąs skóre lub alcantare ale narazie robie przerwe z rezaniem, sie okaze czy autko przypadkiem nie zmieni włascieciela w wakacje..... :gwizdanie:
Gość rob Opublikowano 30 Stycznia 2008 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Potrzebuje kogos kto ma Avant-a B5 i centralny zamek sterowany z kluczyka.Jest tu taki? jestem
Gość kulig Opublikowano 30 Stycznia 2008 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Cuber a co mam sie nie odzywac na watkach krakowskich?[br]Dopisany: 30 Styczeń 2008, 15:12 _________________________________________________ wrócila córka marnotrawna hahahaha...
marcin j Opublikowano 30 Stycznia 2008 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Już się nie mogę Cuber doczekać Twojej prezentacji :th: ale będzie kox Oficjalna będzie w Niedziele w Piatek bedzie załozony cały body-kit i moze mi sie uda odrazu wyrezac tłumiki.... jak nie to w Sobote Chętnie zobaczyłbym fotki, chyba , że uda mi się wyrwć czas na spocika , bo dawno nie byłem. Zapewne bedzie koks, nie może być inaczej :th:
Rekomendowane odpowiedzi