werbel Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 Nie dla mnie. Brat i nie wiem czy dla siebie czy zrobić i puścić dalej.
KERCZI Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 Nie dla mnie. Brat i nie wiem czy dla siebie czy zrobić i puścić dalej. To nie było pytania
fantowski Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 (edytowane) Panowie gdzie teraz wziąć najlepiej pakiet tv + internet ? na mojej nowej lokalizacji na pewno mam ists, nie ma upc.. coś innego może? Edytowane 19 Marca 2015 przez fantowski
KERCZI Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 Net Cie trzyma tak naprawdę...masz jakiegoś dostawce? Jeśli jest to z tv najlepsze nc+ jeśli nie ma upc
fantowski Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 na osiedlu dostawcą jest ists, nie ma upc.. a pasuje mieć więcej kanałów tv i dobre wifi.. ists widze ze nie taki tani
KERCZI Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 (edytowane) Innego neta nie ma? To za bardzo nie masz wyjscia Jak sie da to net z ists, tv z nc, a jak nie to chyba jedyna alternatywa jest Polsat cyfrowy jeśli są warunki ale to półśrodek albo jedyna opcja imho Edytowane 19 Marca 2015 przez KERCZI
fantowski Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 (edytowane) musze zorientować się i poznać ludzi z osiedla ale z tego co m deweloper mówił to jest ists a czy ktoś jeszcze? hmm no właśnie Edytowane 19 Marca 2015 przez fantowski
KERCZI Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 (edytowane) Albo TPSA net i nc+ tv i to chyba najlepsze ale wcale nie tanie- zapłacisz +- ok150zl Edytowane 19 Marca 2015 przez KERCZI
werbel Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 Brat dla siebie, ale chętnie bym czasami mu go podkradł. Ktoś jej wjechał w tył i lekko popchnął w coś przodem.
OGr Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 Panowie, znajomy szuka stalówek 16" do Toyoty Avensis 2004 rok. Jakby co to PW.
miodzio Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 musze zorientować się i poznać ludzi z osiedla ale z tego co m deweloper mówił to jest ists a czy ktoś jeszcze? hmm no właśnie Pewnie nie ma nic więcej bo to tak jak u nas na całe osiedle developer podpisał umowę z jednym dostawcą
fantowski Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 musze zorientować się i poznać ludzi z osiedla ale z tego co m deweloper mówił to jest ists a czy ktoś jeszcze? hmm no właśnie Pewnie nie ma nic więcej bo to tak jak u nas na całe osiedle developer podpisał umowę z jednym dostawcą monopol
KERCZI Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 musze zorientować się i poznać ludzi z osiedla ale z tego co m deweloper mówił to jest ists a czy ktoś jeszcze? hmm no właśnie Pewnie nie ma nic więcej bo to tak jak u nas na całe osiedle developer podpisał umowę z jednym dostawcą Swoją droga chora rozkmina i aż dziw ze to zgodne z prawem
gruszka Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 musze zorientować się i poznać ludzi z osiedla ale z tego co m deweloper mówił to jest ists a czy ktoś jeszcze? hmm no właśnie Pewnie nie ma nic więcej bo to tak jak u nas na całe osiedle developer podpisał umowę z jednym dostawcą Swoją droga chora rozkmina i aż dziw ze to zgodne z prawem Prawda jest taka ze wszystko zalezy od mieszkancow. Bo w grupie sila. Tylko trza miec dobrych sasiadow Co wy tam macie? Wspolnote? Spoldzielnie?
KERCZI Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 No widzisz...Ty jako ze masz perfekcyjnych sąsiadów to masz pociagnietego druta do domu za free
gruszka Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 No ja mam w domu UPC I jakis choojowy K2tech
fantowski Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 musze zorientować się i poznać ludzi z osiedla ale z tego co m deweloper mówił to jest ists a czy ktoś jeszcze? hmm no właśnie Pewnie nie ma nic więcej bo to tak jak u nas na całe osiedle developer podpisał umowę z jednym dostawcą Swoją droga chora rozkmina i aż dziw ze to zgodne z prawem Prawda jest taka ze wszystko zalezy od mieszkancow. Bo w grupie sila. Tylko trza miec dobrych sasiadow Co wy tam macie? Wspolnote? Spoldzielnie? wspólnote
Cuber Opublikowano 19 Marca 2015 Autor Opublikowano 19 Marca 2015 Dobrze że chociaż u mnie nie ma monopolu, jest UPC, ISTS oraz sygnał Naziemnej cyfrowej i SAT
fantowski Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 (edytowane) ISTS np w takim pakiecie: 80Mb/s + 64 kanały (16HD) za 118zł za miesiąc opłata instalacyjna 199zł + aktywacyjna 59zł + aktywacja dekodera 49zł (MAG254 z PVR) Edytowane 19 Marca 2015 przez fantowski
gruszka Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 musze zorientować się i poznać ludzi z osiedla ale z tego co m deweloper mówił to jest ists a czy ktoś jeszcze? hmm no właśnie Pewnie nie ma nic więcej bo to tak jak u nas na całe osiedle developer podpisał umowę z jednym dostawcą Swoją droga chora rozkmina i aż dziw ze to zgodne z prawemPrawda jest taka ze wszystko zalezy od mieszkancow.Bo w grupie sila. Tylko trza miec dobrych sasiadow Co wy tam macie? Wspolnote? Spoldzielnie? wspólnote To na zebraniu wspolnoty trza to przeglosowac 50% plus jeden glos i macie co chcecie
Rekomendowane odpowiedzi