D4NTE Opublikowano 24 Marca 2015 Opublikowano 24 Marca 2015 Siema erotomani no i fajnie.....mały quiz na dzisiejszy dzień , czyj to hollywoodzki usmiech....rozwiazanie wieczorem Fantomas zanim go themOn dopadł Tranzit nie gadaj bo picie w sobote bylo za free hahahaha a i w morde w piatek bylo komu przyłożyć Była znowu jakaś zadyma? Trzeba było przyjechać jak już pisałeś że jedziesz
KERCZI Opublikowano 24 Marca 2015 Opublikowano 24 Marca 2015 CUBER co z wnioskami o zmianę nickow?? Sharpei i Matej czekają...
Transitpower Opublikowano 24 Marca 2015 Opublikowano 24 Marca 2015 CUBER co z wnioskami o zmianę nickow?? Sharpei i Matej czekają... Jeszcze był Krakers o ile dobrze pamiętam ABG
Alona Opublikowano 24 Marca 2015 Opublikowano 24 Marca 2015 Alona to zdjecie nie na Twoj temat.... to Ramzes z Dante relax, nadal mozesz Nas lubic, bo ja Cie polubilem bardzo.... ba nawet dzwonilem do Ciebie sobotniej nocy Oj ja wiem, ze to nie ja!! nie mam az tak gladkiej skory na pupie! a to Ty dzwoniłes w sobote, nie Ramzes? Dzieki dzieki, tez Was polubilam nie martw sie haha
FANTOMAS Opublikowano 24 Marca 2015 Opublikowano 24 Marca 2015 (edytowane) Możliwe że to co zaraz zrobię rozbije kilka małżeństw i złamie serce kliku osobom ale nie mogę tego dłużej ukrywać przed światem. To byłoby nie etyczne gdyby inni nie mogli cieszyć się ich szczęściem dlatego też liczę na zrozumienie. Robię to dla dobra całej ludzkości może innym to chociaż trochę rozweseli nudne życie intymne. Edytowane 24 Marca 2015 przez FANTOMAS
KERCZI Opublikowano 24 Marca 2015 Opublikowano 24 Marca 2015 Tomek...masz prze..... nie dość że się popłakałem to zaczynam szukać Twoich tanców z przed trzech lat.... ))
_Gabriel_ Opublikowano 24 Marca 2015 Opublikowano 24 Marca 2015 Możliwe że to co zaraz zrobię rozbije kilka małżeństw i złamie serce kliku osobom ale nie mogę tego dłużej ukrywać przed światem. To byłoby nie etyczne gdyby inni nie mogli cieszyć się ich szczęściem dlatego też liczę na zrozumienie. Robię to dla dobra całej ludzkości może innym to chociaż trochę rozweseli nudne życie intymne. wszystko pod czujnym okiem instruktora
Arturoo Opublikowano 24 Marca 2015 Opublikowano 24 Marca 2015 łeeee no Panowie ....zgranie macie idealne
KERCZI Opublikowano 24 Marca 2015 Opublikowano 24 Marca 2015 trzeba było podpisać taniec POMPY z ATLETYCZNYM RUSKIEM ))))
FANTOMAS Opublikowano 24 Marca 2015 Opublikowano 24 Marca 2015 jeszcze jest tego kilka więc będę dozował
KERCZI Opublikowano 24 Marca 2015 Opublikowano 24 Marca 2015 jeszcze jest tego kilka więc będę dozował jednak bym się zastanowił nad tym na Twoim miejscu...moja kamera też była w ciągłym ruchu...
edraven Opublikowano 24 Marca 2015 Opublikowano 24 Marca 2015 co wyście pili? denaturat? ...i d*pa was swędziała? FAONTOMAS! BRAWO trzeba ujawniać zwyrodnienia, a skażone jednostki eliminować!
Arturoo Opublikowano 24 Marca 2015 Opublikowano 24 Marca 2015 Panowie jakies spotkanko np w sobote przy % poogladamy filmiki nie wiem ,czy zdążą być nieoglądnięte do soboty ....jak tak patrzę co wątku się dzieje
Transitpower Opublikowano 24 Marca 2015 Opublikowano 24 Marca 2015 co wyście pili? denaturat? ...i d*pa was swędziała? FAONTOMAS! BRAWO trzeba ujawniać zwyrodnienia, a skażone jednostki eliminować! Czyżbyś zazdrościł naprawde zajebistego wieczorku taneczno - bokserskiego?? Poza tym nie ważne kto z kim śpi... Ważne żeby zdrowe dzieci były... ABG
Radekst Opublikowano 24 Marca 2015 Opublikowano 24 Marca 2015 (edytowane) hahaha jakie gwiazdy wieczoru co wyście pili? denaturat? ...i d*pa was swędziała? Edytowane 24 Marca 2015 przez Radekst
FANTOMAS Opublikowano 24 Marca 2015 Opublikowano 24 Marca 2015 (edytowane) Powiem wam , że stałem cały wieczór plecami do ściany bo strach się było obrócić. Gruszka w sobotę chodził jak Johnny Wayne Edytowane 24 Marca 2015 przez FANTOMAS
Rekomendowane odpowiedzi