miodzio Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Bardzo dziękujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werbel Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Gratzy miodzio Z innej beczki... Ma ktoś pomysł jak i gdzie wytoczyć większą dziurę w tym plastiku na śrubę centralną piasty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skotmen Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 (edytowane) da radę a tak poważnie podjechać do kogoś kto ma tokarkę i ogarnie to bez problemu Edytowane 30 Marca 2015 przez skotmen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Panowie dzięki za spotkanie i wspólne kibicowania , KERCZI dzięki za transpsort Nie ma za co. FANTOMAS ubrał szpilki i podziękował )) Ja tez dzięki za mecz i śmianie Jak Kerczi wskoczył w dresy i napiął je na poślady to nie mogłem się powstrzymać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werbel Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 To też pytam czy może ktoś stąd ma jakiś kontakt co by na łyso z Googli nie jechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 30 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 miodzio gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Miodku... Jestem z Ciebie dumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Miodzio, grauluje i zdrowia dla rodziny! Kerczi, można o kontakt prosić bo się coś dodzwonić nie mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_K Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Witam miodzio gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adameksc Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Taka sytuacja Tak jak mówiłeś "do końca miesiąca będziemy w komplecie" Gratulacje i pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Panowie ma z Was ktos servotronic, faktycznie jest roznica lzej chodzi kółko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Panowie ma z Was ktos servotronic, faktycznie jest roznica lzej chodzi kółko? No raczej, ja mam w CC i w A5 tez jest...jest kolosalna różnica na postoju a w miarę przyspieszania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoghurt Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Ja tez mam ale nie jeździłem w b8 bez. Do b7 jest duża różnica. Miodzio jak u mnie jeździł to była pierwsza rzecz na którą zwrócił uwagę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Ja tez mam ale nie jeździłem w b8 bez. Do b7 jest duża różnica. Miodzio jak u mnie jeździł to była pierwsza rzecz na którą zwrócił uwagę Dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redjasper Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 miodzio gratulacje! Czapki z głów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werbel Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 (edytowane) Kobiety… Edytowane 30 Marca 2015 przez werbel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skotmen Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 (edytowane) Panowie ma z Was ktos servotronic, faktycznie jest roznica lzej chodziszczególnie na postojuW miarę przyspieszania kiera utwardza się Edytowane 30 Marca 2015 przez skotmen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Kobiety… jak ? To też pytam czy może ktoś stąd ma jakiś kontakt co by na łyso z Googli nie jechać. mój namiar nie pomógł ?> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Kobiety… Chcesz mieć lustro...poleruj tłusto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi