miodzio Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 I nie powiecie mi ze Audi nie jest oklepane... Klepane na pewno .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Wesołych Świąt panowie Witam Wesołych Świąt wszystkim życzę Panowie chłop sprzedaje taki secik za 170 zeta. zastanawiam się mocno czy się opłaca, musiałbym zmieniać koła letnie i zimówki na większe "Do sprzedania mam wszystko to co na zdjeciach czyli: - 2x tarcze nawiercane przod 312mm po ~24mm - 2x tarcze ferodo przod 312mm po przebiegu ~3000km mają ~25mm - 2szt. zaciskow wypiaskowanych i gotowych do malowania - 2szt. jarzma pod hamulce 312mm (rowniez wypiaskowane) + srubki i resztki klockow." Ja jeżdżę na 312 mm i różnica jest odczuwalna w porównaniu do 288 mm ale jakiegoś szału nie ma. Nie jeździłem na 320 mm więc nie mam porównania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Wesołych Świąt Panowie i Panie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek6636 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Wesołych i spokojnych Świąt . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Święta święta ale nuda .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Święta święta ale nuda .... hmmmm no to zdrowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Ja juz skończyłem. Szwagier mi padł [emoji1] A to mój króliczek wielkanocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Ja juz skończyłem. Szwagier mi padł [emoji1] A to mój króliczek wielkanocny A nie ten??? Żart?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Krakers ? Cos mi to mówi [emoji19] A ona dzisiaj tańczy dla mnie [emoji104] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin j Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Wesołych Świąt Panowie i Panie , życzy Marcin z rodzinką!!! Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Marcinie dziękujemy tobie i rodzinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Witam Wesołych Świąt wszystkim życzę Panowie chłop sprzedaje taki secik za 170 zeta. zastanawiam się mocno czy się opłaca, musiałbym zmieniać koła letnie i zimówki na większe "Do sprzedania mam wszystko to co na zdjeciach czyli: - 2x tarcze nawiercane przod 312mm po ~24mm - 2x tarcze ferodo przod 312mm po przebiegu ~3000km mają ~25mm - 2szt. zaciskow wypiaskowanych i gotowych do malowania - 2szt. jarzma pod hamulce 312mm (rowniez wypiaskowane) + srubki i resztki klockow." Jak i tak koła do zmiany to szukał bym 320 z b7 ....zupełnie inny hebelek w porównaniu do 312 'tki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Witam Wesołych Świąt wszystkim życzę Panowie chłop sprzedaje taki secik za 170 zeta. zastanawiam się mocno czy się opłaca, musiałbym zmieniać koła letnie i zimówki na większe "Do sprzedania mam wszystko to co na zdjeciach czyli: - 2x tarcze nawiercane przod 312mm po ~24mm - 2x tarcze ferodo przod 312mm po przebiegu ~3000km mają ~25mm - 2szt. zaciskow wypiaskowanych i gotowych do malowania - 2szt. jarzma pod hamulce 312mm (rowniez wypiaskowane) + srubki i resztki klockow." Jak i tak koła do zmiany to szukał bym 320 z b7 ....zupełnie inny hebelek w porównaniu do 312 'tkiA ja bym poszedł w 345.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electrofinger Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Panowie, szukam takich felg: 4F0601025AH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennox Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 (edytowane) Chwile człowieka na forum nie bylo i tu taka rozpusta. Zboki Ciesz sie ze nie widziałeś Inoxa...Jemu odrysowali na brzuchu Mi przynajmniej odrysowali mojego. Matej z tego co słyszałem dzierżył w dłoni co najmniej kilka do przymiarki. A tak z innej beczki, Wszystkiego Dobrego Koledzy i Koleżanki na te Święta! PS: Zdrówko! Edytowane 4 Kwietnia 2015 przez lennox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 (edytowane) Witam Wesołych Świąt wszystkim życzę Panowie chłop sprzedaje taki secik za 170 zeta. zastanawiam się mocno czy się opłaca, musiałbym zmieniać koła letnie i zimówki na większe "Do sprzedania mam wszystko to co na zdjeciach czyli: - 2x tarcze nawiercane przod 312mm po ~24mm - 2x tarcze ferodo przod 312mm po przebiegu ~3000km mają ~25mm - 2szt. zaciskow wypiaskowanych i gotowych do malowania - 2szt. jarzma pod hamulce 312mm (rowniez wypiaskowane) + srubki i resztki klockow." Jak i tak koła do zmiany to szukał bym 320 z b7 ....zupełnie inny hebelek w porównaniu do 312 'tkiA ja bym poszedł w 345....A ja dziś jak bym zmieniał to bym zrobił 320 na 300 i szluz ....i by było git bankowo Edytowane 4 Kwietnia 2015 przez Arturoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodowp Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Wesołych Świąt Panowie ;-) no i zdrówko bo widzę, że nie tylko ja odpowiednio korzystam ;-) Dmuchnięte z pąpki od materaca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 zdrowie Koledzy , dzis zrobiłem sobie prezent STS wygrana "koło" 12 na 13 spotkań trafionych Ramzes pierwsza d*pa.......oj nudziłby sie z Nią ......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Wesołych Świąt Panowie!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi