KERCZI Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 brakło mnie i spinka jakaś..... nie ładnie, RELAX Chopy Kerczi nie ma odbijanych Poziek sorry, partnera juz mam. Ja też mam partnera Z podpisu To lepsze niż Kayah z Compactu
poziek Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 brakło mnie i spinka jakaś..... nie ładnie, RELAX Chopy Kerczi nie ma odbijanych Poziek sorry, partnera juz mam. Ja też mam partnera Z podpisu To lepsze niż Kayah z Compactu Przemawia przez Ciebie zazdrość ?
KERCZI Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 brakło mnie i spinka jakaś..... nie ładnie, RELAX Chopy Kerczi nie ma odbijanych Poziek sorry, partnera juz mam. Ja też mam partnera Z podpisu To lepsze niż Kayah z Compactu Przemawia przez Ciebie zazdrość ? A dziwisz mi sie??
poziek Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 brakło mnie i spinka jakaś..... nie ładnie, RELAX Chopy Kerczi nie ma odbijanych Poziek sorry, partnera juz mam. Ja też mam partnera Z podpisu To lepsze niż Kayah z Compactu Przemawia przez Ciebie zazdrość ? A dziwisz mi sie?? Chcesz filmik ?
KERCZI Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 brakło mnie i spinka jakaś..... nie ładnie, RELAX Chopy Kerczi nie ma odbijanych Poziek sorry, partnera juz mam. Ja też mam partnera Z podpisu To lepsze niż Kayah z Compactu Przemawia przez Ciebie zazdrość ? A dziwisz mi sie?? Chcesz filmik ? A nie uczyła Mamusia ze nie odpowiada sie pytaniem na pytanie? Nie chce, mam inne preferencje, zwierzęta nie do tego sluza...
boseron Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 dzien dobry w przerwie 20 minutowej.....
D4NTE Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 dzien dobry w przerwie 20 minutowej..... jak tam boseron naumiany??? Czacha dymi?
bodowp Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 dzien dobry w przerwie 20 minutowej.....Trochę współczuję... Ostatnio byłem na uczelni i jak zobaczyłem te wszystkie koty zagubione to stwierdziłem że nie chciałoby mi się znowu przez to przechodzić Dmuchnięte z pąpki od materaca.
Cuber Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Ktoś chetny pokopać w piłkę dziś o 20-30 na Wielickiej ? Sztuczna trawka
lennox Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Jak nie można przeklinać, to co tu pisać?...
Rekomendowane odpowiedzi