Wąski Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 A dwa raczej bym ich nie wpuścił do swoich jasnych skór... A Ty masz skóry ???? a mówisz o wypoczynku ja też i dlatego u nich nic nie robię no to jak miałeś z nimi problem z łożyskami to PO CO pojechałeś robic rozrząd ???? nie rozumiem Rozrząd robiłem pierwszy. Było minęło ale generalnie chłopaki spoko. Może któryś pracownik dawał działa. może ....
KERCZI Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 I wiecej teczek zapakujea i wózek na beczki też mam taki niebeiski -tylko łożysko jest do wymiany Ile chcesz? Miałem Zonie kupic hulajnogę , ale paleciak bedzie praktyczniejszy...NO na dwie nogi będzie miała Wąski dzwoniłeś do QS w mojej sprawie???A co Ty robisz w QS ;-) ? a co do nich masz ????Nic, jedynie tyle ze sa przereklamowani a Ciebie pytałem No i Ci powiedziałem...
gruszka Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 no to jak miałeś z nimi problem z łożyskami to PO CO pojechałeś robic rozrząd ???? nie rozumiem Te, Masz zegarek?
Wąski Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 no to jak miałeś z nimi problem z łożyskami to PO CO pojechałeś robic rozrząd ???? nie rozumiem Te, Masz zegarek? nie kolega ma mi załatwić
KERCZI Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 I wiecej teczek zapakujea i wózek na beczki też mam taki niebeiski -tylko łożysko jest do wymiany Ile chcesz? Miałem Zonie kupic hulajnogę , ale paleciak bedzie praktyczniejszy...NO na dwie nogi będzie miała Wąski dzwoniłeś do QS w mojej sprawie???A co Ty robisz w QS ;-) ? a co do nich masz ????Nic, jedynie tyle ze sa przereklamowani a Ciebie pytałem No i Ci powiedziałem... no to jak miałeś z nimi problem z łożyskami to PO CO pojechałeś robic rozrząd ???? nie rozumiemTe,Masz zegarek? nie kolega ma mi załatwić Płyną
gruszka Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 I wiecej teczek zapakujea i wózek na beczki też mam taki niebeiski -tylko łożysko jest do wymiany Ile chcesz? Miałem Zonie kupic hulajnogę , ale paleciak bedzie praktyczniejszy...NO na dwie nogi będzie miała Wąski dzwoniłeś do QS w mojej sprawie???A co Ty robisz w QS ;-) ? a co do nich masz ????Nic, jedynie tyle ze sa przereklamowani a Ciebie pytałem No i Ci powiedziałem... no to jak miałeś z nimi problem z łożyskami to PO CO pojechałeś robic rozrząd ???? nie rozumiemTe,Masz zegarek? nie kolega ma mi załatwić Płyną Akurat zegarki przyleca
Wąski Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 (edytowane) ha ha haha haa haaaha Akurat zegarki przyleca chyba nie malaysia airlines Edytowane 20 Kwietnia 2015 przez Wąski
gruszka Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 jakby ktos chcial motor.... Petarda
Cuber Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2015 kurde to juz wiem skad patent w nowych autach na tłumiki "ala" sportowe
adameksc Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Panowie, szukam zestawu do elektrycznej klapy bagażnika do B8 w dobrej cenie, ktoś? coś?
Cuber Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Panowie, szukam zestawu do elektrycznej klapy bagażnika do B8 w dobrej cenie, ktoś? coś? na alledrogo nie ma nic ciekawego ?
adameksc Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 (edytowane) Panowie, szukam zestawu do elektrycznej klapy bagażnika do B8 w dobrej cenie, ktoś? coś? na alledrogo nie ma nic ciekawego ? właśnie mało ciekawe są graty jak nie potrzebowałem to było tego w bród i to w dobrej cenie a teraz za to jest coś takiego http://allegro.pl/audi-a6-kombi-klapa-elektryczna-silowniki-klapy-4g-i5046756730.html można tańsze zestawy nawet do A7 wyhaczyć niż do B8 Edytowane 20 Kwietnia 2015 przez adameksc
ztytus Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Boseron ty nie jesteś na wczasach zecy sobie zdjęcia robić .
boseron Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 a wierz mi ze narazie duzo czytam.....
Rekomendowane odpowiedzi