boseron Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 o f*ck, geny to geny Pany czytam czytam duuuuzo.....
Krumak Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 o f*ck, geny to geny Pany czytam czytam duuuuzo..... I dotykasz koleżanki po fachu z Niemiec??
Krumak Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Wierzę Ci Kto normalny dotknąłby Niemkę ??
-RamzeS- Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Ty kiciarzu wiem ze to byles ty pokazali twoje zdjęcie w faktach
KERCZI Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Panowie dzięki za hokej i za piwko...... I sink )) Wysłane z VW
nex Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 taka sytuacja.... :grin: tak mi się skojarzyło
bodowp Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Łukasz jeszcze Cie nie wpuścili do środka ?
miodzio Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Łukasz jeszcze Cie nie wpuścili do środka ?
gruszka Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Panowie dzięki za hokej i za piwko...... I sink )) Wysłane z VW Brioszki A co tam na Wapie?
lennox Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Łukasz jeszcze Cie nie wpuścili do środka ? Na to wygląda. Ale skoro dużo czyta to pewnie napis na budynku, mimo że trudny do przeczytania, już łyknął. W końcu jest tam tydzień.
Wąski Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Panowie dzięki za hokej i za piwko...... I sink )) Wysłane z VW a proszę piwko -kolega Łukasz jeszcze Cie nie wpuścili do środka ? Na to wygląda. Ale skoro dużo czyta to pewnie napis na budynku, mimo że trudny do przeczytania, już łyknął. W końcu jest tam tydzień. :polew:
D4NTE Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 siemka taka sytuacja.... chłopok jak malowany...
FANTOMAS Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 taka sytuacja.... a kto to , to tam z tyłu za tobą na tym pomniku jest ?meteor z czelabińska? bo na kościuszke to raczej nie wygląda Karol sexi chłopak byłeś w tych legginsach na [emoji468] lans musi być [emoji251]
Transitpower Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 bo na kościuszke to raczej nie wygląda To nie Kościuszko... To Matejko... Co za tępa baba :decayed: :decayed: :decayed:
KERCZI Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 taka sytuacja.... a kto to , to tam z tyłu za tobą na tym pomniku jest ?meteor z czelabińska? bo na kościuszke to raczej nie wygląda Karol sexi chłopak byłeś w tych legginsach na [emoji468] lans musi być [emoji251] hahhaha....patrz w lustrka jak jezdzisz Rowery są wszedzie bo na kościuszke to raczej nie wygląda To nie Kościuszko... To Matejko... Co za tępa baba :decayed: :decayed: :decayed: Ty no jak Matejko, jak Matejko jest w Krakowie....to jednak chyba Kościuszko... Boseron przesłał mi filmik z akademii policyjnej i wieczornej imprezki a to z wczorajszej.... https://www.youtube.com/watch?v=56E9D__VEIA
bodowp Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Boseron przesłał mi filmik z akademii policyjnej i wieczornej imprezkia to z wczorajszej.... Mi podesłał lepsze https://www.youtube.com/watch?v=h0-UWFfoMTk D4NTE sprzedajesz bolida bo coś mi się rzuciło w oczy na olx`e
Rekomendowane odpowiedzi