Cuber Opublikowano 21 Lipca 2008 Autor Opublikowano 21 Lipca 2008 Tytus podjedz jutro do mnie do firmy bo mam miernik i moze bede miał tez atrapke :gwizdanie: Sokolnh i Tytus jak tam moje dystansiki ? bierzecie bo kurde dużo forumowiczów sie o nie dopytuje
jarko Opublikowano 21 Lipca 2008 Opublikowano 21 Lipca 2008 ale z tą cena 250 to zartowałem, są chetni za 409 zł ? Sprawdzałeś wymiary tego IC względem tego co chłopaki zakładały :?: Nie będzie za gruby :?: Bo ja również się piszę na to za tą cenę, ale chciałbym wiedzieć czy przy okazji nie trzeba będzie całego zderzaka przerobić [br]Dopisany: 21 Lipiec 2008, 23:35 _________________________________________________Dobra, sprawdziłem już Biorę na 100% ThemOn, garaż gotowy do rezania :?:
Gość Trzeniu Opublikowano 21 Lipca 2008 Opublikowano 21 Lipca 2008 Panowie gdzie jest jakiś dobry tłumikarz w krk?
jarko Opublikowano 21 Lipca 2008 Opublikowano 21 Lipca 2008 Panowie gdzie jest jakiś dobry tłumikarz w krk? Na trasie Kr - Krzeszowice wiem że jest bardzo dobry, ale namiarów dokładnych nie pamiętam. Mogę się dopytać. A w Kr to nie wiem...
Gość Trzeniu Opublikowano 21 Lipca 2008 Opublikowano 21 Lipca 2008 aaa kojarze . ale lepiej jakby był w krk dzięki [br]Dopisany: 21 Lipiec 2008, 23:50 _________________________________________________chodziło Ci pewnie o Kochanów , nie?
sokolnh Opublikowano 21 Lipca 2008 Opublikowano 21 Lipca 2008 Sokolnh i Tytus jak tam moje dystansiki ? bierzecie bo kurde dużo forumowiczów sie o nie dopytuje :cool1 zależy ile chcesz :gwizdanie:
jarko Opublikowano 21 Lipca 2008 Opublikowano 21 Lipca 2008 No dokładnie Kochanów, jeźdżę tą trasą raz w tyg. od kilku lat i nigdy nie pamiętam W Kr mogę jedynie odradzić serwisu w czyżynach - mają wysokie ceny i kiepskie usługi
Gość Trzeniu Opublikowano 21 Lipca 2008 Opublikowano 21 Lipca 2008 No dokładnie Kochanów, jeźdżę tą trasą raz w tyg. od kilku lat i nigdy nie pamiętam W Kr mogę jedynie odradzić serwisu w czyżynach - mają wysokie ceny i kiepskie usługi no właśnie , pierwsze do nich pojechałem to mi baran powiedział 200 pln za dospawanie 2 końcówek...
jarko Opublikowano 21 Lipca 2008 Opublikowano 21 Lipca 2008 No dokładnie Kochanów, jeźdżę tą trasą raz w tyg. od kilku lat i nigdy nie pamiętam W Kr mogę jedynie odradzić serwisu w czyżynach - mają wysokie ceny i kiepskie usługi no właśnie , pierwsze do nich pojechałem to mi baran powiedział 200 pln za dospawanie 2 końcówek... A co u mnie chciali przy haku robić i za jaką kasę... szkoda gadać, dobrze że na konkurecję trafiłem
sokolnh Opublikowano 21 Lipca 2008 Opublikowano 21 Lipca 2008 ogladam własnie prison breaka serie trzecią, i powiem wam, że też wciaga jak poprzednie
Gość TrueOgre Opublikowano 21 Lipca 2008 Opublikowano 21 Lipca 2008 Właśnie wróciłem z miasta, w drodze powrotnej stanąłem na światłach do EVO i powiem tak ....... jest różnica :polew: Dopiero trzecią oglądasz ??
Gość Trzeniu Opublikowano 21 Lipca 2008 Opublikowano 21 Lipca 2008 Właśnie wróciłem z miasta, w drodze powrotnej stanąłem na światłach do EVO i powiem tak ....... jest różnica :polew: :evil: :polew:
jarko Opublikowano 21 Lipca 2008 Opublikowano 21 Lipca 2008 ogladam własnie prison breaka serie trzecią, i powiem wam, że też wciaga jak poprzednie a masz wszystkie odcinki :?:
Gość TrueOgre Opublikowano 21 Lipca 2008 Opublikowano 21 Lipca 2008 Hehe Tony Soprano daje rade, a co to wszyscy śpią już ??
PABLO Opublikowano 21 Lipca 2008 Opublikowano 21 Lipca 2008 Hehe Tony Soprano daje rade, a co to wszyscy śpią już ?? Zawsze ktoś czuwa
sokolnh Opublikowano 22 Lipca 2008 Opublikowano 22 Lipca 2008 mięczaki ja własnie skonczyłem 3 serie, całkiem całkiem, Sucre sie pięknie wpakował :gwizdanie:
Gość TrueOgre Opublikowano 22 Lipca 2008 Opublikowano 22 Lipca 2008 mięczaki ja własnie skonczyłem 3 serie, całkiem całkiem, Sucre sie pięknie wpakował :gwizdanie: sam jesteś mięczak :naughty:ciekawe o czym zrobią 4 serię
Hercus Opublikowano 22 Lipca 2008 Opublikowano 22 Lipca 2008 mi 2 ostatni odcinki chyba 8 i 9 albo jakoś tak wiam że dwa ostatnie ..... wiecie gdzie mógłbym załatwić ??? .... (ściaganie odpada bo zmieniam miejsce zamieszkania i neta niemam w sumie)
Rekomendowane odpowiedzi