Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tytus podjedz jutro do mnie do firmy bo mam miernik i moze bede miał tez atrapke :gwizdanie:

Sokolnh i Tytus jak tam moje dystansiki ? bierzecie bo kurde dużo forumowiczów sie o nie dopytuje :cool1:

Opublikowano

ale z tą cena 250 to zartowałem, są chetni za 409 zł ?

Sprawdzałeś wymiary tego IC względem tego co chłopaki zakładały :?: Nie będzie za gruby :?: Bo ja również się piszę na to za tą cenę, ale chciałbym wiedzieć czy przy okazji nie trzeba będzie całego zderzaka przerobić :mysli:[br]Dopisany: 21 Lipiec 2008, 23:35 _________________________________________________Dobra, sprawdziłem już :decayed: Biorę na 100% :good:

ThemOn, garaż gotowy do rezania :?: :naughty:

Opublikowano

Panowie gdzie jest jakiś dobry tłumikarz w krk? :mysli:

Opublikowano

Panowie gdzie jest jakiś dobry tłumikarz w krk? :mysli:

Na trasie Kr - Krzeszowice wiem że jest bardzo dobry, ale namiarów dokładnych nie pamiętam. Mogę się dopytać. A w Kr to nie wiem...

Opublikowano

aaa kojarze . ale lepiej jakby był w krk

dzięki :good:[br]Dopisany: 21 Lipiec 2008, 23:50 _________________________________________________chodziło Ci pewnie o Kochanów , nie?

Opublikowano

Sokolnh i Tytus jak tam moje dystansiki ? bierzecie bo kurde dużo forumowiczów sie o nie dopytuje :cool1

zależy ile chcesz :gwizdanie:

Opublikowano

No dokładnie :) Kochanów, jeźdżę tą trasą raz w tyg. od kilku lat i nigdy nie pamiętam :decayed:

W Kr mogę jedynie odradzić serwisu w czyżynach - mają wysokie ceny i kiepskie usługi :)

Opublikowano

No dokładnie :) Kochanów, jeźdżę tą trasą raz w tyg. od kilku lat i nigdy nie pamiętam :decayed:

W Kr mogę jedynie odradzić serwisu w czyżynach - mają wysokie ceny i kiepskie usługi :)

no właśnie , pierwsze do nich pojechałem to mi baran powiedział 200 pln za dospawanie 2 końcówek... :wallbash:

Opublikowano

no właśnie , pierwsze do nich pojechałem to mi baran powiedział 200 pln za dospawanie 2 końcówek... :wallbash:

A co u mnie chciali przy haku robić i za jaką kasę... :shocked: szkoda gadać, dobrze że na konkurecję trafiłem :)

Opublikowano

ogladam własnie prison breaka serie trzecią, i powiem wam, że też wciaga jak poprzednie

Gość TrueOgre
Opublikowano

Właśnie wróciłem z miasta, w drodze powrotnej stanąłem na światłach do EVO i powiem tak ....... jest różnica :polew: :polew: :polew:

Dopiero trzecią oglądasz ??

Opublikowano

Właśnie wróciłem z miasta, w drodze powrotnej stanąłem na światłach do EVO i powiem tak ....... jest różnica :polew: :polew: :polew:

:evil: :evil: :polew: :polew:

Opublikowano

ogladam własnie prison breaka serie trzecią, i powiem wam, że też wciaga jak poprzednie

a masz wszystkie odcinki :?:

Gość TrueOgre
Opublikowano

Hehe Tony Soprano daje rade, a co to wszyscy śpią już ??

Opublikowano

Hehe Tony Soprano daje rade, a co to wszyscy śpią już ??

Zawsze ktoś czuwa :cool1:

Opublikowano

mięczaki :decayed:

ja własnie skonczyłem 3 serie, całkiem całkiem, Sucre sie pięknie wpakował :gwizdanie:

Gość TrueOgre
Opublikowano

mięczaki :decayed:

ja własnie skonczyłem 3 serie, całkiem całkiem, Sucre sie pięknie wpakował :gwizdanie:

sam jesteś mięczak :naughty: :naughty:

ciekawe o czym zrobią 4 serię :decayed:

Opublikowano

mi 2 ostatni odcinki chyba 8 i 9 albo jakoś tak wiam że dwa ostatnie ..... wiecie gdzie mógłbym załatwić ??? .... (ściaganie odpada bo zmieniam miejsce zamieszkania i neta niemam w sumie)

Opublikowano

ja mam od 8 do 13-tego