Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Gość TrueOgre
Opublikowano
:hi: weź Tytus uzupełnij profil bo wychodzi że nie wiesz w jakim województwie mieszkasz :decayed:
Opublikowano

Panowie chetny ktoś na wirusa :mysli: jadę dzisiaj do niemiec zrobić Swoje :)

www.fasttuning.eu [br]Dopisany: 22 Lipiec 2008, 10:15 _________________________________________________cena ok 300 euro

Opublikowano

gotowiec ?

Opublikowano

www.fasttuning.eu [br]Dopisany: 22 Lipiec 2008, 10:15 _________________________________________________cena ok 300 euro

Robert ja jadę, powiem tylko szefowi że muszę dzisiaj zrobić wirusa w niemcowni, na pewno mnie zrozumie :wink4:

a tak poważnie, mają tą stronke w języku angielskim?

no to już im zhackowałem :decayed:, teraz nie podziała

Opublikowano

Cuber wpadnę jutro to pogadamy, przywieź VAGa bo coś ostatnio pisałeś?

Nie wapdaj tylko przyjedź..... Vag-a juz nie potrzeba :gwizdanie:

Spokolnh dystansiki hmmm 50 zeta /szt

Ja na czyzynach jak robiłem tlumiki do siebie tzn dorobienie całej lewej strony aby dwie kopciły + końcowe tłumiki to koszt 800 zeta na FV z czego 250 jeden tłumik końcowy potrzebne były dwa +dodatkowe rurki wiec chyba mnie nie skroili za zabawe 3 godzinna :gwizdanie:

Opublikowano

gotowiec ?

jeśli jedziesz sam autem to nie,ale jeśli przywozisz sam kom.to gotowiec, :)

Opublikowano

może ja się skuszę :gwizdanie:

Opublikowano

hmmm gotowiec jakos mnie nie przekonuje ale staniemy i sprawdzimy :naughty:

Opublikowano

hmmm gotowiec jakos mnie nie przekonuje ale staniemy i sprawdzimy :naughty:

a kto nie robi gotowców :gwizdanie:[br]Dopisany: 22 Lipiec 2008, 10:57 _________________________________________________jak nie masz znajomości

Opublikowano

a kto nie robi gotowców :gwizdanie:[br]Dopisany: 22 Lipiec 2008, 10:57 _________________________________________________jak nie masz znajomości

no nie wszyscy ..... :naughty:

Opublikowano

no dobra, czas sie pojawić na niedzielnym zlociku po raz pierwszy......... pozdrawiam

Opublikowano

no dobra, czas sie pojawić na niedzielnym zlociku po raz pierwszy......... pozdrawiam

zapraszamy gorąco Pana :)[br]Dopisany: 22 Lipiec 2008, 11:12 _________________________________________________

no nie wszyscy ..... :naughty:

Dla VIPÓW może tak ale dla szarych ludzi :gwizdanie:[br]Dopisany: 22 Lipiec 2008, 11:13 _________________________________________________Tytus jesteś w niedzielę bo nasz nowy koleg potrzebuje się podpiąć pod VAGA :mysli:

Opublikowano

ja mam od 8 do 13-tego

jak byś mógł na płytce wypalić ..... wdzięczny na zawsze .... płytki zawsze w autku mam więc oddam jak ktoś chętny to jak dobrze poszukam to znajdę resztę czyli początek 3 seri i dla chętnych byłby komplet

Opublikowano

Tytus jesteś w niedzielę bo nasz nowy koleg potrzebuje się podpiąć pod VAGA :mysli

planuje być, co by mnie znowu nie ominęła przejażdżka po mieście :decayed:

Opublikowano

początki są trudne :polew:

Opublikowano

ja mam od 8 do 13-tego

jak byś mógł na płytce wypalić ..... wdzięczny na zawsze .... płytki zawsze w autku mam więc oddam jak ktoś chętny to jak dobrze poszukam to znajdę resztę czyli początek 3 seri i dla chętnych byłby komplet

spoko, dam komuś jutro na piłce, bo w niedziele mnie nie bedzie

Opublikowano

początki są pociągające...... tak jak z kobietami :>