nex Opublikowano 24 Maja 2015 Opublikowano 24 Maja 2015 jak się wymienia rozrząd u Józka to tak jest. Takie sprawy tylko Danecki - Piekary Śląskie. Profesjonalista i magik audi vw seat skoda. Głosować byłem i jest tylko jeden słuszny wybór!!!!!!!!!! Skończyć ze złodziejami
OGr Opublikowano 24 Maja 2015 Opublikowano 24 Maja 2015 tyle zostało z mojej opony nlo i gdzie jest krzyż? przednia oś ~ 100km/h - i miałbyś swój krzyż gdzieś na poboczu lub drzewieBez przesady, na niskim profilu nie ma tragedii, miałem wystrzał przodu w B5 na autobanie przy 140 i spokojnie jest do ogarnięcia chyba że będziesz jechał na zakręcie przy granicy przyczepnościDokładnie, mi strzeliła dwa razy, raz przy 140, raz przy 160. Oba zajścia na profilu 35 i żyje.Naciapane z bagażnika... jak się wymienia rozrząd u Józka to tak jest. Takie sprawy tylko Danecki - Piekary Śląskie. Profesjonalista i magik audi vw seat skoda. Głosować byłem i jest tylko jeden słuszny wybór!!!!!!!!!! Skończyć ze złodziejami Kto Ci znowu coś ukradł?Naciapane z bagażnika...
nex Opublikowano 24 Maja 2015 Opublikowano 24 Maja 2015 Narzucić podatki na hipermarkety, na firmy dobrze prosperujące, niech płacą bo ich stać, koniec z układami!!!! Ludziom którzy ciężko pracują dać iść godnie na emeryturę a nie kazać pracować do ŚMIERCI!!!! To się w końcu zmieni!! WIERZĘ W TO JAK NIGDY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
OGr Opublikowano 24 Maja 2015 Opublikowano 24 Maja 2015 Narzucić podatki na hipermarkety, na firmy dobrze prosperujące, niech płacą bo ich stać, koniec z układami!!!! Ludziom którzy ciężko pracują dać iść godnie na emeryturę a nie kazać pracować do ŚMIERCI!!!! To się w końcu zmieni!! WIERZĘ W TO JAK NIGDY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Masz jakieś omamy? I niby ze Duda to zmieni? No bez jaj. A co do emerytur to trzeba było robić dzieci które będą na nas robić a nie teraz płakać.Naciapane z bagażnika...
-RamzeS- Opublikowano 24 Maja 2015 Opublikowano 24 Maja 2015 Nex a może jeszcze przeprowadzisz się do Torunia?
boseron Opublikowano 24 Maja 2015 Opublikowano 24 Maja 2015 nex robiłem u specjalisty ktory ogarnia temat, teraz wyjechalem auto zostawione u mechesa, tylko Ty u józka opony wymieniasz i efekty pokazałeś sam i widze Cie z różańcem na siłowni!
OGr Opublikowano 24 Maja 2015 Opublikowano 24 Maja 2015 Panowie szukam Golfa IV lub Audi A3 8L, jeśli ktoś z Was lub Waszych znajomych ma auto godne polecenia to proszę o kontakt Ja mam ale ciągle rezam ;-)
nex Opublikowano 24 Maja 2015 Opublikowano 24 Maja 2015 Emocje niesamowite ☺ Pan Bóg nie pozwoli kontynuować rządu zlodzieji, wierzę w to głęboko !!! Bójcie się złodzieje
Dumel Opublikowano 24 Maja 2015 Opublikowano 24 Maja 2015 Emocje niesamowite ☺ Pan Bóg nie pozwoli kontynuować rządu zlodzieji, wierzę w to głęboko !!! Bójcie się złodzieje Piszesz o tych z afery madryckiej.. ?
nex Opublikowano 24 Maja 2015 Opublikowano 24 Maja 2015 60/40 dziękujemy ! Dziękujemy ! Hahaha USA 90% do 10 hahaha dziękujemy ! Ale się jutro opije hahahaha
Transitpower Opublikowano 24 Maja 2015 Opublikowano 24 Maja 2015 (edytowane) 60/40 dziękujemy ! Dziękujemy ! Hahaha USA 90% do 10 hahaha dziękujemy ! Ale się jutro opije hahahaha Miało być 60/40 a jest 53/47 Więc chyba coś Ci nie poszło A to dopiero wstępne prognozy... Jeszcze WSZYSTKO się może zdarzyć. Po pierwszej turze prognozy też się wahały w granicach 3-4 procent aż do ogłoszenia oficjalnych wyników... Zobaczymy co PKW stwierdzi oficjalnie Edytowane 24 Maja 2015 przez Transitpower
Dumel Opublikowano 24 Maja 2015 Opublikowano 24 Maja 2015 No to się zacznie.. teraz wyjdą z nory Macierewicze itp
Transitpower Opublikowano 24 Maja 2015 Opublikowano 24 Maja 2015 No to się zacznie.. teraz wyjdą z nory Macierewicze itp Taaa... I brzoze Ci na podwórku zasadzą
Transitpower Opublikowano 24 Maja 2015 Opublikowano 24 Maja 2015 Precz złodzieje! ANDRZEJ DUDA! Wiesz co... To jest tak jak u mnie w pracy... Jednych złodziei zamieniamy na innych złodziei... Poza tym wybory parlamentarne są ważniejsze. Tam Kukiz wszystko pozamiata
nex Opublikowano 24 Maja 2015 Opublikowano 24 Maja 2015 Oczywiście parlament Kukiz! Od koryta POkuwiencow
gruszka Opublikowano 24 Maja 2015 Opublikowano 24 Maja 2015 Nex a myślisz, że Prezes nie zakwestionuje ważności wyborów?
Rekomendowane odpowiedzi