Arturoo Opublikowano 24 Maja 2015 Opublikowano 24 Maja 2015 Wszystko jest tak samo tylko zamiast turbo jest durexNo to stary jak chodzi o temat żucia to mamy zupełnie inne upodobania
-RamzeS- Opublikowano 24 Maja 2015 Opublikowano 24 Maja 2015 Osobiście wole bez ale tyle teraz chorób zakaźnych ze strach ryzykować
boseron Opublikowano 24 Maja 2015 Opublikowano 24 Maja 2015 a ja tam chciałem dać szanse nowemu .........pożyjemy zobaczymy , patrze przez pryzmat swojej pracy i niestety za Pisu Policja miała lepiej , dlatego 100 tys niebieskich to elektorat Dudy. zdaje sobie sprawe ze przedsiębiorcom małym i średnim moze być troche gorzej........
gruszka Opublikowano 25 Maja 2015 Opublikowano 25 Maja 2015 a ja tam chciałem dać szanse nowemu .........pożyjemy zobaczymy , patrze przez pryzmat swojej pracy i niestety za Pisu Policja miała lepiej , dlatego 100 tys niebieskich to elektorat Dudy. zdaje sobie sprawe ze przedsiębiorcom małym i średnim moze być troche gorzej........ Musisz tylko zrozumiec zasady funkcjonowania Państwa, to z podatkow małych i średnich firm wypłacana jest Twoja pensja.
boseron Opublikowano 25 Maja 2015 Opublikowano 25 Maja 2015 no tak, ale skoro male i srednie będą wiecej odprowadzać to dla Nas nie braknie
OGr Opublikowano 25 Maja 2015 Opublikowano 25 Maja 2015 no tak, ale skoro male i srednie będą wiecej odprowadzać to dla Nas nie braknie Bosek
lennox Opublikowano 25 Maja 2015 Opublikowano 25 Maja 2015 (edytowane) Ja tak sobie czytam od wczoraj i nasuwają mi się trzy wnioski: 1. Już wiem skąd wzięły się określenia "Janusze dróg", "Janusze internetu" itp.. 2. Głupich nie sieją, sami się rodzą. 3. Jeszcze jakby jakieś konkretne argumenty poparte faktami były podnoszone, to bym się nie odezwał, ale część ludzi bije pianę kompletnie nie znając się na rzeczy. Już lepiej by się czytało "Zagłosowałem na tego czy tego bo miał fajniejszy krawat". PS> Podziękujmy tym 25% którzy pozwolili zamydlić swoje oczy oraz w szczególności blisko 50% którzy nie raczyli nawet zagłosować. Świnki przy korycie wymienione.... Edytowane 25 Maja 2015 przez lennox
bodowp Opublikowano 25 Maja 2015 Opublikowano 25 Maja 2015 po raz kolejny zwolennicy PiS`u pokazują swoje oblicze. 80% komentarzy wulgarnych i obraźliwych to zwolennicy PiS`u. Wiejska teraz to nie tylko z nazwy... słomy wystającej z butów tam nie zabraknie.
Transitpower Opublikowano 25 Maja 2015 Opublikowano 25 Maja 2015 Widze, że mamy tu samych specjalistów mechaników, politologów, ekonomistów i ciul wie kogo jeszcze... Bodowp... Piszesz, że zwolennicy PiS pokazują swoje oblicze obraźliwymi tekstami. A tekst ze słomą w butach to niby co jest? Widzisz drzazgi w cudzich oczach a belki w swoim już nie? ABG
Arturoo Opublikowano 25 Maja 2015 Opublikowano 25 Maja 2015 Cześć Ekipa Nie szargajcie sobie nerwów po wymianie marionetki .
fantowski Opublikowano 25 Maja 2015 Opublikowano 25 Maja 2015 Cześć Ekipa Nie szargajcie sobie nerwów po wymianie marionetki .
KERCZI Opublikowano 25 Maja 2015 Opublikowano 25 Maja 2015 Tu w pigułce jakie grupy i ludzie z jakim wykrzstalceniem głosowali na Dudę vs. Komorowski P.s. Komentarz/wnioski dopowiedzcie/wyciągnijcie sobie sami http://wiadomosci.wp.pl/martykul.html?kat=1342&wid=17565941 http://m.interia.pl/fakty/news,nId,1811018
gruszka Opublikowano 25 Maja 2015 Opublikowano 25 Maja 2015 (edytowane) Tu w pigułce jakie grupy i ludzie z jakim wykrzstalceniem głosowali na Dudę vs. Komorowski P.s. Komentarz/wnioski dopowiedzcie/wyciągnijcie sobie sami http://wiadomosci.wp.pl/martykul.html?kat=1342&wid=17565941 http://m.interia.pl/fakty/news,nId,1811018 Nie wrzucaj 2 linkow na raz, nie kazdy ma 2 monitory.Gupi prywaciarz Edytowane 25 Maja 2015 przez gruszka
D4NTE Opublikowano 25 Maja 2015 Opublikowano 25 Maja 2015 Pancie skończmy z tą polityką bo i tak już po ptokach... :-/
gruszka Opublikowano 25 Maja 2015 Opublikowano 25 Maja 2015 Pancie skończmy z tą polityką bo i tak już po ptokach... :-/I tu sie mylisz.Teraz zaczyna sie gra o wybory jesienne. A juz beda mialy znaczenie
D4NTE Opublikowano 25 Maja 2015 Opublikowano 25 Maja 2015 Pancie skończmy z tą polityką bo i tak już po ptokach... :-/I tu sie mylisz.Teraz zaczyna sie gra o wybory jesienne. A juz beda mialy znaczenie Tu masz rację ;-) bardziej chodziło mi o prezydenta
KERCZI Opublikowano 25 Maja 2015 Opublikowano 25 Maja 2015 Boseronek wcale nie bedzie Wam lepiej...bo 1. Jaruś zrobi scpeckomisje i nie będziecie juz mieli drugiej pensji z brania w łapę 2. Cześć tych firm o których mówisz padnie/ bedzie gorzej funkcjonowała 3. Firmy przeniosą działalność poza granice kraju, tam bedziemy opłacać podatki...i to koledzy policjanci zza miedzy bedą mieli lepiej 4. Jak Jaruś bedzie wojował z Rosja, a bedzie- to jeszcze ściągnie nam tu wojnę to pogadamy czy te 100tys jest takie zadowolone czy może tez dołączy do grupy frustratów...
gruszka Opublikowano 25 Maja 2015 Opublikowano 25 Maja 2015 Boseronek wcale nie bedzie Wam lepiej...bo 1. Jaruś zrobi scpeckomisje i nie będziecie juz mieli drugiej pensji z brania w łapę 2. Cześć tych firm o których mówisz padnie/ bedzie gorzej funkcjonowała 3. Firmy przeniosą działalność poza granice kraju, tam bedziemy opłacać podatki...i to koledzy policjanci zza miedzy bedą mieli lepiej 4. Jak Jaruś bedzie wojował z Rosja, a bedzie- to jeszcze ściągnie nam tu wojnę to pogadamy czy te 100tys jest takie zadowolone czy może tez dołączy do grupy frustratów... Te 100 tys będzie bronić kraju
Rekomendowane odpowiedzi