edraven Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Wie, bo miał taką od Kercziego parę lat temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Wie, bo miał taką od Kercziego parę lat temu No tamta by nie utonela w jeziorze, tyle miala szpachli, po dachu Kercziego. Potem kupił ją jakiś kolo z forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 No tamta by nie utonela w jeziorze, tyle miala szpachli, po dachu Kercziego.Potem kupił ją jakiś kolo z forum obiektywnie stwierdzam, ze bez Ciebie by bylo nudno na tym forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Janiszil 666 czy jakoś tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 hi, Kerczi wrzuc jakies foty tej b7BOSERON nie wiesz jak wyglada b7 avant w sline?? Czarny? nie wie jak wyglada bez szpachli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 23 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Pewnie Dante zakupi ta A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 siemanko Lożo Szyderców Jak Was się czyta to od razu człowiekowi lepiej Boseron bierz padlinkę z Q ...w końcu docenisz to ,że sztrucel inaczej potrafi się zakopać zimą ... w górach ....... jak będziesz miał farta to i w śniegu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Moja B7 nie miała ani grama szpachli dopóki bie wziął Je Bossy P.s. FANTOMAS wszystkiego naj z okazji dnia ojca )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Moja B7 nie miała ani grama szpachli dopóki bie wziął Je Bossy P.s. FANTOMAS wszystkiego naj z okazji dnia ojca )) Jak ją wziął Bossy to dodał do jej konstrukcji przystanek mpk, nie szpachle. Moja B7 nie miała ani grama szpachli dopóki bie wziął Je Bossy P.s. FANTOMAS wszystkiego naj z okazji dnia ojca )) Ze wszystkich dzieci, Ty udałeś mu się najmniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Moja B7 nie miała ani grama szpachli dopóki bie wziął Je Bossy P.s. FANTOMAS wszystkiego naj z okazji dnia ojca )) Jak ją wziął Bossy to dodał do jej konstrukcji przystanek mpk, nie szpachle. Moja B7 nie miała ani grama szpachli dopóki bie wziął Je Bossy P.s. FANTOMAS wszystkiego naj z okazji dnia ojca )) Ze wszystkich dzieci, Ty udałeś mu się najmniej Nie musisz sie teraz odgrywać za to ze w Rodzinie oprócz Fantomasa wszyscy mówią do Ciebie Bękarcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michail55 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 sprzedam swoja b7 jak by ktos chcial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Moja B7 nie miała ani grama szpachli dopóki bie wziął Je Bossy P.s. FANTOMAS wszystkiego naj z okazji dnia ojca )) nie no co ori sline to ori wszystko bylo spasowane gitara i instalacje pełen profesjonalizm. nawet Karol płakał jak sprzedawał aż chusteczek brakło Michail szerokości Kerczi napewno odkupi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Widzę, że na spocie tłumy ABG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Widzę, że na spocie tłumy ABG To nikt Ci nie powiedział? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Widziałem ta b7 robi wrażenie sprzedam swoja b7 jak by ktos chcial Czemu sprzedajesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 23 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Ramzes jak robi wrazenie to kupuj .... Dzieki za spota ☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 W sumie sprzedam swoja dołożę 20 k i mam s-line Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek6636 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Dzięki za spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi