Radekst Opublikowano 23 Czerwca 2015 Opublikowano 23 Czerwca 2015 (edytowane) Dzieki za spota.. konie.. No i masz Gabriel prze**ne, nie pojezdzisz Edytowane 23 Czerwca 2015 przez Radekst
Wąski Opublikowano 23 Czerwca 2015 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Karol halo !! Nie ma kiedy - w tym tygodniu go ogarne, ale za to BMW masz zarejestrowane i gotowe do odbioru, mam nadzieje ze nie bedziesz zły za ramki firmowe... mam nadzieję !!!
Homiczek Opublikowano 23 Czerwca 2015 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Dzieki za spota.. konie.. No i masz Gabriel prze**ne, nie pojezdzisz hehehhehhehe Wiedźmin ;p
michail55 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Widziałem ta b7 robi wrażenie sprzedam swoja b7 jak by ktos chcial Czemu sprzedajesz ? bez powodu w sumie moge sprzedac moze zostac. ale fakt faktem to mazy mi sie jakis zapierdalacz moze s3
Shadow Opublikowano 24 Czerwca 2015 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Witam, tym razem nie dziękuję za ostatnią część spotu. Poza tym mam do sprzedania klacz: sportowe siodło, podkuta w spotmile'u, zadbana, doinwestowana. Radek, Lenox, Transit ? Ktoś coś ? Oddam w dobre ręce
D4NTE Opublikowano 24 Czerwca 2015 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Wąski Opublikowano 24 Czerwca 2015 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Cześć Henki Dzięki wielkie W NAGRODĘ załatwiłem że wszystkie części jutro będą
gruszka Opublikowano 24 Czerwca 2015 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Karol halo !! Nie ma kiedy - w tym tygodniu go ogarne, ale za to BMW masz zarejestrowane i gotowe do odbioru, mam nadzieje ze nie bedziesz zły za ramki firmowe... mam nadzieję !!! Wąski gratulacje. Bmw za***iste. I witaj w teamie
Wąski Opublikowano 24 Czerwca 2015 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Karol halo !! Nie ma kiedy - w tym tygodniu go ogarne, ale za to BMW masz zarejestrowane i gotowe do odbioru, mam nadzieje ze nie bedziesz zły za ramki firmowe... mam nadzieję !!! Wąski gratulacje. Bmw za***iste. I witaj w teamie czekałem na to MOZE KOMUŚ UKRADLI http://www.gazetakrakowska.pl/artykul/3911713,krakow-ukradli-prawie-4-tys-kolpakow-samochodowych-wideo-zdjecia,id,t.html
lennox Opublikowano 24 Czerwca 2015 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Od razu kojarzy mi się.. Życie jest jak transwestyta. Wszystko pięknie, ładnie, a tu nagle c**j.
Homiczek Opublikowano 24 Czerwca 2015 Opublikowano 24 Czerwca 2015 KrakĂłw. Ukradli prawie 4 tys. koĹpakĂłw samochodowych [WIDEO, ZDJÄCIA] - Gazetakrakowska.pl może to te dziady..... może zgłoszę się
Rekomendowane odpowiedzi