gruszka Opublikowano 28 Lipca 2015 Opublikowano 28 Lipca 2015 Kto tu działa w komórkach ? potrzebuje głośnik do Noki E51 na dziś Wrzuć go w prezent od Cubra, spusc wode i kup cos normalnego z nadgyzionym jablkiem
Cuber Opublikowano 28 Lipca 2015 Autor Opublikowano 28 Lipca 2015 Ale to nadgryzione jabłko nie jest normalne
KERCZI Opublikowano 28 Lipca 2015 Opublikowano 28 Lipca 2015 Ale to nadgryzione jabłko nie jest normalne CUBER to włącz nawigacje do Bochni ))
FANTOMAS Opublikowano 28 Lipca 2015 Opublikowano 28 Lipca 2015 coś z nadgryzionym japkiem to ja se mogę jabłecznik kupić i tyle w temacie przewartościowanych gadżetów Jak znajdziesz mi telefon w którym bateria trzyma tydzień to nawet może mieć logo gruszki. U mnie ważne jest żeby pacjenci nie słyszeli w słuchawce "zostaw wiadomość bo się asystentce znowu zapomniało telefon naładować" a N51 daje rade lepszego nie potrzeba
KERCZI Opublikowano 28 Lipca 2015 Opublikowano 28 Lipca 2015 coś z nadgryzionym japkiem to ja se mogę jabłecznik kupić i tyle w temacie przewartościowanych gadżetów Jak znajdziesz mi telefon w którym bateria trzyma tydzień to nawet może mieć logo gruszki. U mnie ważne jest żeby pacjenci nie słyszeli w słuchawce "zostaw wiadomość bo się asystentce znowu zapomniało telefon naładować" a N51 daje rade lepszego nie potrzeba To kup SAMSUNG SOLID
gruszka Opublikowano 28 Lipca 2015 Opublikowano 28 Lipca 2015 coś z nadgryzionym japkiem to ja se mogę jabłecznik kupić i tyle w temacie przewartościowanych gadżetów Jak znajdziesz mi telefon w którym bateria trzyma tydzień to nawet może mieć logo gruszki. U mnie ważne jest żeby pacjenci nie słyszeli w słuchawce "zostaw wiadomość bo się asystentce znowu zapomniało telefon naładować" a N51 daje rade lepszego nie potrzeba To kup SAMSUNG SOLIDAlbo telefon na kablu
FANTOMAS Opublikowano 28 Lipca 2015 Opublikowano 28 Lipca 2015 (edytowane) ale powiedz mi po co Karol na marginesie dzięki za odpowiedź na sms-a Edytowane 28 Lipca 2015 przez FANTOMAS
KERCZI Opublikowano 28 Lipca 2015 Opublikowano 28 Lipca 2015 Ja polecam telefon o nazwie BARTEK - w ogole nie bedzie go musiała ładować, Ty nie bedziesz miał problemów z klawiatura i nie bedziesz musiał wymieniać głośniczka... ale powiedz mi po co Karol na marginesie dzięki za odpowiedź na sms-a Yyy nie dostałem żadnego smsa jesli mowisz o mnie...
Cuber Opublikowano 28 Lipca 2015 Autor Opublikowano 28 Lipca 2015 Ale to nadgryzione jabłko nie jest normalne CUBER to włącz nawigacje do Bochni )) To się nie liczy, navi w Audi dała radę tylko nie miała podanego numeru stąd też wjechała od najbliższej strony
FANTOMAS Opublikowano 28 Lipca 2015 Opublikowano 28 Lipca 2015 nie mogę takiego mieć bo jak się wykręca numer to mnie mdli i kręci mi się w głowie
KERCZI Opublikowano 28 Lipca 2015 Opublikowano 28 Lipca 2015 Ale to nadgryzione jabłko nie jest normalne CUBER to włącz nawigacje do Bochni )) To się nie liczy, navi w Audi dała radę tylko nie miała podanego numeru stąd też wjechała od najbliższej strony Bardziej chodziło mi o brak Google maps w Twojej Lumii Microsoft )))
werbel Opublikowano 28 Lipca 2015 Opublikowano 28 Lipca 2015 Nie ...... do wanny baterię Chyba na baterię Jak ktoś mi da Androida z konkret specami rozmiaru japka pieńć to biorę z miejsca.
KERCZI Opublikowano 28 Lipca 2015 Opublikowano 28 Lipca 2015 Nie ...... do wanny baterię Chyba na baterię Jak ktoś mi da Androida z konkret specami rozmiaru japka pieńć to biorę z miejsca. Ciekawe na jak długo...na miesiac?? Na andku Masz, galaxy s6 mini
Cuber Opublikowano 28 Lipca 2015 Autor Opublikowano 28 Lipca 2015 Bardziej chodziło mi o brak Google maps w Twojej Lumii Microsoft ))) hmmm przeca mam
KERCZI Opublikowano 28 Lipca 2015 Opublikowano 28 Lipca 2015 Dzieki za spota. BOSERON nie pieką Cie uszy??
Transitpower Opublikowano 28 Lipca 2015 Opublikowano 28 Lipca 2015 Dzieki za spota. BOSERON nie pieką Cie uszy?? Lepiej, żeby go uszy piekły niż to, co piecze Ramzesa ABG
KERCZI Opublikowano 28 Lipca 2015 Opublikowano 28 Lipca 2015 Pany to od jutra aktualizują sie nam za darmo systemy do Windows 10 ...kto sie zapisał?
Rekomendowane odpowiedzi