OGr Opublikowano 19 Października 2015 Opublikowano 19 Października 2015 Panie, jakie znowu, prawie 4 tygodnie musze czekac na wizyte prawie jak w NFZ'ecie Mam to samo ale to chyba dobrze świadczy ;-) Tak czy inaczej powinieneś zobaczyć moje auto w poniedziałek stojące tam i czekające na czas ;-)
fantowski Opublikowano 19 Października 2015 Opublikowano 19 Października 2015 Panie, jakie znowu, prawie 4 tygodnie musze czekac na wizyte prawie jak w NFZ'ecie Mam to samo ale to chyba dobrze świadczy ;-) Tak czy inaczej powinieneś zobaczyć moje auto w poniedziałek stojące tam i czekające na czas ;-) a co Wy tam teraz modzicie? kiedy robimy spota na IKEI?
Radekst Opublikowano 19 Października 2015 Opublikowano 19 Października 2015 (edytowane) Panie, jakie znowu, prawie 4 tygodnie musze czekac na wizyte prawie jak w NFZ'ecie Mam to samo ale to chyba dobrze świadczy ;-) Tak czy inaczej powinieneś zobaczyć moje auto w poniedziałek stojące tam i czekające na czas ;-) no ja w poniedzialek wlasnie oddaje juz na ostateczne strojenie a kiedy zawozisz swojego? Panie, jakie znowu, prawie 4 tygodnie musze czekac na wizyte prawie jak w NFZ'ecie Mam to samo ale to chyba dobrze świadczy ;-) Tak czy inaczej powinieneś zobaczyć moje auto w poniedziałek stojące tam i czekające na czas ;-) a co Wy tam teraz modzicie? kiedy robimy spota na IKEI? Ogr to juz poszedl po calosci Ja tylko kilka nowych klamotow wrzucilem i jeszcze w przyszlym tygodniu wpadna wieksze wtryski i wsio, bo sie rozpadnie ta skorupa Ja jestem otwarty na propozycje, ale tylko wieczory Edytowane 19 Października 2015 przez Radekst
fantowski Opublikowano 19 Października 2015 Opublikowano 19 Października 2015 Panie, jakie znowu, prawie 4 tygodnie musze czekac na wizyte prawie jak w NFZ'ecie Mam to samo ale to chyba dobrze świadczy ;-) Tak czy inaczej powinieneś zobaczyć moje auto w poniedziałek stojące tam i czekające na czas ;-) no ja w poniedzialek wlasnie oddaje juz na ostateczne strojenie a kiedy zawozisz swojego? Panie, jakie znowu, prawie 4 tygodnie musze czekac na wizyte prawie jak w NFZ'ecie Mam to samo ale to chyba dobrze świadczy ;-) Tak czy inaczej powinieneś zobaczyć moje auto w poniedziałek stojące tam i czekające na czas ;-) a co Wy tam teraz modzicie? kiedy robimy spota na IKEI? Ogr to juz poszedl po calosci Ja tylko kilka nowych klamotow wrzucilem i jeszcze w przyszlym tygodniu wpadna wieksze wtryski i wsio, bo sie rozpadnie ta skorupa Ja jestem otwarty na propozycje, ale tylko wieczory no i fajnie OGr podeslij co tam robisz
OGr Opublikowano 19 Października 2015 Opublikowano 19 Października 2015 AL-ki, skrzynia 6 ze sprzęgłem 240, nowa pompka i jakieś piedoły no i standardowo strojenie
fantowski Opublikowano 19 Października 2015 Opublikowano 19 Października 2015 AL-ki, skrzynia 6 ze sprzęgłem 240, nowa pompka i jakieś piedoły no i standardowo strojenie na ile kucy liczysz?
OGr Opublikowano 19 Października 2015 Opublikowano 19 Października 2015 AL-ki, skrzynia 6 ze sprzęgłem 240, nowa pompka i jakieś piedoły no i standardowo strojeniena ile kucy liczysz? Rybka mi to, ma chodzić.
fantowski Opublikowano 19 Października 2015 Opublikowano 19 Października 2015 AL-ki, skrzynia 6 ze sprzęgłem 240, nowa pompka i jakieś piedoły no i standardowo strojeniena ile kucy liczysz? Rybka mi to, ma chodzić. kolejny skromny
OGr Opublikowano 19 Października 2015 Opublikowano 19 Października 2015 Ogr skrzynia już siedzi? Leży, jeszcze a co ? AL-ki, skrzynia 6 ze sprzęgłem 240, nowa pompka i jakieś piedoły no i standardowo strojeniena ile kucy liczysz? Rybka mi to, ma chodzić. kolejny skromny Ma się odpychać, ile wyjdzie tyle wyjdzie ;-)
radimm Opublikowano 19 Października 2015 Opublikowano 19 Października 2015 Ogr skrzynia już siedzi? Leży, jeszcze a co ? AL-ki, skrzynia 6 ze sprzęgłem 240, nowa pompka i jakieś piedoły no i standardowo strojeniena ile kucy liczysz? Rybka mi to, ma chodzić. kolejny skromny Ma się odpychać, ile wyjdzie tyle wyjdzie ;-) z tydzień Ci się to podpycha, a późnej dalej będzie niesmak
OGr Opublikowano 19 Października 2015 Opublikowano 19 Października 2015 Ogr skrzynia już siedzi? Leży, jeszcze a co ? AL-ki, skrzynia 6 ze sprzęgłem 240, nowa pompka i jakieś piedoły no i standardowo strojeniena ile kucy liczysz? Rybka mi to, ma chodzić. kolejny skromny Ma się odpychać, ile wyjdzie tyle wyjdzie ;-) z tydzień Ci się to podpycha, a późnej dalej będzie niesmak Jak znam siebie to krócej ;-) I tak nie mam trakcji.
Radekst Opublikowano 19 Października 2015 Opublikowano 19 Października 2015 Jak znam siebie to krócej ;-) I tak nie mam trakcji. Tnij bude pod Q
OGr Opublikowano 19 Października 2015 Opublikowano 19 Października 2015 Jak znam siebie to krócej ;-) I tak nie mam trakcji.Tnij bude pod Q Żeby mi się złożyła na autostradzie ?
-RamzeS- Opublikowano 19 Października 2015 Opublikowano 19 Października 2015 Dla zainteresowanych jestem jutro na spocie [emoji6] już czuja ta kasę za ramki w kieszeni [emoji1]
bodowp Opublikowano 19 Października 2015 Opublikowano 19 Października 2015 Dla zainteresowanych jestem jutro na spocie [emoji6] już czuja ta kasę za ramki w kieszeni [emoji1] Montaż w cenie mówisz
-RamzeS- Opublikowano 19 Października 2015 Opublikowano 19 Października 2015 Jasne jeszcze ci szyby umyje
Radekst Opublikowano 19 Października 2015 Opublikowano 19 Października 2015 Jasne jeszcze ci szyby umyje ale w bikini?
-RamzeS- Opublikowano 19 Października 2015 Opublikowano 19 Października 2015 Radek zawsze wiedziałem ze masz coś z geja [emoji1]
Cuber Opublikowano 19 Października 2015 Autor Opublikowano 19 Października 2015 Jasne jeszcze ci szyby umyje oki trzymam cie za słowo
Rekomendowane odpowiedzi