-RamzeS- Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Kuzicars jest OK, tez dają gwarancje To ze kuzaj jest twoim kolega to nie znaczy ze jest dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Kuzicars jest OK, tez dają gwarancjeTo ze kuzaj jest twoim kolega to nie znaczy ze jest dobry Ale kuzicars ma tyle wspólnego z kuzajem co Ty z Baranami na Podhalu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Czyli dużo. Tak na marginesie załatw mi autograf od niego [emoji1] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Czyli dużo. Tak na marginesie załatw mi autograf od niego [emoji1] A nie może byc od Lecha Kaczyńskiego? Te same inicjały... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Z braku laku .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Z braku laku .... Bedzie czekał rano na biurku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Z braku laku ....Bedzie czekał rano na biurku Ty to masz gest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Z braku laku ....Bedzie czekał rano na biurkuTy to masz gest Dla pracownikow roku...ZAWSZE!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 To już wiem kto w tym roku wylosuje kluczyki do CC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Panowie gdyby był jakiś chętny na połączenie audi test drive z nartami To są jeszcze wolne miejsca. Wyjazd 08.01-17.01 do Włoch do Madonna Di Campigilio Wynegocjowane dobre warunki, apartamenty na stoku, skipass w cenie...jest jeszcze kilka miejsc. Więcej info na PRIV. http://www.audiexperience-winter.it/evento-test-drive-a-madonna-di-campiglio.shtml Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Wrzuć na forum jakieś info o testach, plan działania, koszt uczestnictwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Wrzuć na forum jakieś info o testach, plan działania, koszt uczestnictwa Dla grupy pol dnia faktycznej jazdy po specjalnie przygotowanym torze - jest podobno kilka rożnych miejsc rownolegle, reszta dnia to prezentacje i inne dupsy. Wszystkie modele quattro. W roli głównej s1,rs4, sq5,q7, a3 e-tron - kazdy ma jeden przejazd dodatkowo tymi Modelami. Więcej info na ta chwile nie mam. Na dniach będziemy rezerwować konkretny dzień to wtedy bede miał konkretny program. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Wrzuć na forum jakieś info o testach, plan działania, koszt uczestnictwaDla grupy pol dnia faktycznej jazdy po specjalnie przygotowanym torze - jest podobno kilka rożnych miejsc rownolegle, reszta dnia to prezentacje i inne dupsy. Wszystkie modele quattro. W roli głównej s1,rs4, sq5,q7, a3 e-tron - kazdy ma jeden przejazd dodatkowo tymiModelami. Więcej info na ta chwile nie mam. Na dniach będziemy rezerwować konkretny dzień to wtedy bede miał konkretny program. Wrzucaj jak będziesz miał jakiś ko kretny program. Ciekaw jestem czy opłaca się wziąć udział. W sobotę miałem okazję potestować B8 i C7 w porównaniu do konkurencyjnej marki i powiem szczerze że o ile wnętrze spoko to prowadzenie mizeria. Zero funu z jazdy :-/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 (edytowane) Kuzicars jest OK, tez dają gwarancjeJuż umowilem się na jutro do tej drugiej firmy. Zobaczymy.Naciapane z bagażnika... ile czasu zajmuje im regeneracja? Radekst po dokręceniu śrub było lepiej z jazdą? niestety.. w weekend zakladam zimowki i zobaczymy czy bedzie ok, jesli pomoze to znaczy ze cos z kolami jest nie tak. wrzucilem dzisiaj jednak zimowki i jest malina, jedzie jak po sznurku. obejrzalem dokladnie te letnie i na jednej oponie wyszla bulwa, dlatego biło przy wyzszych predkosciach. Edytowane 9 Grudnia 2015 przez Radekst Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zwariowałem https://www.facebook.com/AutoMoto.it/videos/866981210043226/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Ło ja pierdziele... Ale zakręt W lewym górnym rogu powinno być 666tv ABG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Siemka Zwariowałem https://www.facebook.com/AutoMoto.it/videos/866981210043226/ :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vixen Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Hii , a potem czlowiek sie dziwi ze czeka w mega kolejce w urzedzie :-) Wysyłane z mojego C5303 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 U nas nie ma kolejek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 (edytowane) Wrzucaj jak będziesz miał jakiś ko kretny program. Ciekaw jestem czy opłaca się wziąć udział. W sobotę miałem okazję potestować B8 i C7 w porównaniu do konkurencyjnej marki i powiem szczerze że o ile wnętrze spoko to prowadzenie mizeria. Zero funu z jazdy :-/ przez cala zime Ci mowilem, ze z b8ka tak jest na szczęście możesz pozmieniać kilka rzeczy i jest lepiej Edytowane 10 Grudnia 2015 przez _Gabriel_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi