KERCZI Opublikowano 11 Grudnia 2015 Opublikowano 11 Grudnia 2015 ja http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=218422848&scopeId=C&zipcode=&isSearchRequest=true&ambitCountry=DE&minFirstRegistrationDate=2011-01-01&makeModelVariant1.makeId=1900&makeModelVariant1.modelId=10&pageNumber=10&action=topOfPage# Dobra cena...bierzesz??
KERCZI Opublikowano 11 Grudnia 2015 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Nie będę zabierał Ci okazji Mnie nie stać na takie auto. Ale cena naprawdę ok.
Cuber Opublikowano 12 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2015 ktos cos pije oprocz Tych w scandalach? Ci w skandalach już skończyli jak by co ps.
KERCZI Opublikowano 12 Grudnia 2015 Opublikowano 12 Grudnia 2015 BOSERON, pochwal sie nowym wozidlem... https://m.youtube.com/watch?v=NNO2RptANBw
miodzio Opublikowano 12 Grudnia 2015 Opublikowano 12 Grudnia 2015 (edytowane) Nie będę zabierał Ci okazji Mnie nie stać na takie auto. Ale cena naprawdę ok. Ty patrz co się dzieje z EUR Edytowane 12 Grudnia 2015 przez miodzio
boseron Opublikowano 12 Grudnia 2015 Opublikowano 12 Grudnia 2015 (edytowane) . Edytowane 12 Grudnia 2015 przez boseron
boseron Opublikowano 12 Grudnia 2015 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Takie tam ...... ryzyk fizyk 4.2 MPI
Transitpower Opublikowano 12 Grudnia 2015 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Pomyśl tylko gdzie... Niemcy? W uj kozojebców. Austria? To samo. Francja? To samo. UK? To samo... Gdzie sie nie ruszysz, tam można sie nagle rozerwać bez swojej zgody dzięki kozojebcom. W USA świąt Bożego narodzenia nie można nazwać świętami żeby kozojebców nie urazić. W Szwecji nie można przynosić do szkoły kanapek z szynką wieprzową, żeby kozojebców nie urazić. Aż tak wam tu k**wa jest źle??? ABG
KERCZI Opublikowano 12 Grudnia 2015 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Pomyśl tylko gdzie... Niemcy? W uj kozojebców. Austria? To samo. Francja? To samo. UK? To samo... Gdzie sie nie ruszysz, tam można sie nagle rozerwać bez swojej zgody dzięki kozojebcom. W USA świąt Bożego narodzenia nie można nazwać świętami żeby kozojebców nie urazić. W Szwecji nie można przynosić do szkoły kanapek z szynką wieprzową, żeby kozojebców nie urazić. Aż tak wam tu k**wa jest źle??? ABG Ale ze komu??? Jest za***iście...Ramzes tylko marudzi bo nie dostał premii i w tym miesiącu cieżko Mu przeżyć za 8k
Transitpower Opublikowano 12 Grudnia 2015 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Kozojebcom też jest ciężko... Te pasy szahida takie ciężkie i uwierają... ABG
boseron Opublikowano 12 Grudnia 2015 Opublikowano 12 Grudnia 2015 ciapaci wszyscy do piachu, kazdy jeden, jak ich nie wyraźną do zera to sie rozmnażą jak króliki i nigdy sie nie skonczy
miodzio Opublikowano 12 Grudnia 2015 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Boseron pięknie uciął dyskusję .... Ja tam nic do nich nie mam .. umieją się "rozerwać" chłopaki
boseron Opublikowano 13 Grudnia 2015 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Boseron pięknie uciął dyskusję .... Ja tam nic do nich nie mam .. umieją się "rozerwać" chłopaki Inaczej bedą zawsze usiłowali podbijać Europę i takie incydenty z Paryża bedą coraz częstsze . Rzucili wyzwanie światu ...... czas wyjsć im na przeciw i nie ma zmiłuj bo bedą cierpieć ludzie
ruks Opublikowano 13 Grudnia 2015 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Boseron pięknie uciął dyskusję .... Ja tam nic do nich nie mam .. umieją się "rozerwać" chłopaki Inaczej bedą zawsze usiłowali podbijać Europę i takie incydenty z Paryża bedą coraz częstsze . Rzucili wyzwanie światu ...... czas wyjsć im na przeciw i nie ma zmiłuj bo bedą cierpieć ludzie Problem w tym że to raczej zachód i Ameryka mają na własne życzenie. Oby polska się w to nie wpłaty walą to będziemy mieć spokój ale gdzie tu teraz jechać na jakiś wypoczynek...
Transitpower Opublikowano 13 Grudnia 2015 Opublikowano 13 Grudnia 2015 ale gdzie tu teraz jechać na jakiś wypoczynek... Na jaki wypoczynek?? Do pracy!! Przecież Ramzes wyraźnie nakreślił cel wyjazdów zagranicznych
Rekomendowane odpowiedzi