Radekst Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 (edytowane) ale widzialem dzisiaj piekna nowa biala R8 Edytowane 28 Stycznia 2016 przez Radekst Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 hej, jak tam pomaranczka? wymalowana juz? jest już po tej drobnej blacharce a w przyszlym tygodniu bedzie new lakier myślę, żeby w połowie roku też zmienić B6 na coś innego.. na pewno combi ale nie wiem czy celować dalej w czy coś innego.. może superb II, octavia, może focus.. nie wiem jak superb to 4x4 No i super!!! Tak trzymać...audi jest przereklamowane i cena jakość niestety nie adekwatna...idź w japońskie auto!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Ale ciężko naszym idzie. Naciapane z bagażnika... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 ciężko ? to jakaś masakra jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dot Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Witam , czy trzeba spelniac jakies warunki zeby przyjechac na spot? Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Oj chyba ich nie dogonia :-/ Naciapane z bagażnika... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Witam , czy trzeba spelniac jakies warunki zeby przyjechac na spot? Dzieki nie trzeba, wpadaj!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dot Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Witam , czy trzeba spelniac jakies warunki zeby przyjechac na spot? Dzieki nie trzeba, wpadaj!! Rozumiem , ze najblizszy wtorek w GK ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Witam , czy trzeba spelniac jakies warunki zeby przyjechac na spot? Dzieki nie trzeba,wpadaj!! Gabriel, nie masz czasem hebli 330 tyl?Naciapane z bagażnika... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 generalnie to helen k....a mam zawał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 (edytowane) Rozumiem , ze najblizszy wtorek w GK ? tak, tak Gabriel, nie masz czasem hebli 330 tyl? mam zalozone u siebie Edytowane 27 Stycznia 2016 przez _Gabriel_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 ja pie.....ale zj...ny mecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Rozumiem , ze najblizszy wtorek w GK ? tak, tak Gabriel, nie masz czasem hebli 330 tyl?mam zalozone u siebie A zużytej tarczy 330 nie masz czasem? Potrzebuje tylko do przymiarki.Naciapane z bagażnika... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 o jaaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 (edytowane) A zużytej tarczy 330 nie masz czasem? Potrzebuje tylko do przymiarki. poki co nie mam, moze niedlugo bede mial dam znac Edytowane 27 Stycznia 2016 przez _Gabriel_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misio Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 No to we wtorek i ja się znowu pewnie pokażę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Dali sobie zrobić z ryja galarete Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 A zużytej tarczy 330 nie masz czasem? Potrzebuje tylko do przymiarki.poki co nie mam, moze niedlugo bede mial dam znac To nie wyrzucaj, dzięki. Wsadzasz większe czy te się kończą?Naciapane z bagażnika... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dot Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Mam prośbę , jako że jestem kompletnie zielony w pakietach audi , możecie ocenić co ewentualnie zmienić? Temat założyłem dzisiaj , z góry dzieki Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misio Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Piękna fura!! Przyjedź na spota - pewnie coś chłopaki podpowiedzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi