KERCZI Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 jak nie jest czarne... Pany - jak się w piątek umwaiamy??? staramy sie jechac wspolnie?
_Gabriel_ Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 Wurger bedzie biznes ....... potrzebuje abyś do Bukowiny wziął do bagażnika fajerwerki ............ widze, ze od samego poczatku chcesz kolege z dymem puscic
Radekst Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 (edytowane) jak nie jest czarne... Pany - jak się w piątek umwaiamy??? staramy sie jechac wspolnie? ja bym z checia pojechal kolumna, ale pewnie sie nie zalape bo bede dopiero po robocie jechac Edytowane 14 Marca 2016 przez Radekst
KERCZI Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 jak nie jest czarne... Pany - jak się w piątek umwaiamy??? staramy sie jechac wspolnie? ja bym z checia pojechal kolumna, ale pewnie sie nie zalape bo bede dopiero po robocie jechac ale Ty się nie utrzymasz w kolumnie na Zakopiance Tam jadą mocni zawodnicy Ja mam lizak BOSERON bierze koguta
_Gabriel_ Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 na zakopiance jak pojedziecie w piatek to i tak najszybszy bedzie boseron i jego legitymacja
Radekst Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 (edytowane) jak nie jest czarne... Pany - jak się w piątek umwaiamy??? staramy sie jechac wspolnie? ja bym z checia pojechal kolumna, ale pewnie sie nie zalape bo bede dopiero po robocie jechac ale Ty się nie utrzymasz w kolumnie na Zakopiance Tam jadą mocni zawodnicy Ja mam lizak BOSERON bierze koguta skoro sami mocarze to co robi tam Boseron? Edytowane 14 Marca 2016 przez Radekst
KERCZI Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 Gabriel, uwierz ze ciezko się utrzymać. Boseron ostatnio jak nie mial jak to poszedl poboczem prawa stroną jak nie jest czarne... Pany - jak się w piątek umwaiamy??? staramy sie jechac wspolnie? ja bym z checia pojechal kolumna, ale pewnie sie nie zalape bo bede dopiero po robocie jechac ale Ty się nie utrzymasz w kolumnie na Zakopiance Tam jadą mocni zawodnicy Ja mam lizakBOSERON bierze koguta skoro sami mocarze to co robi tam Boseron? zrobil nowy program przeca w weekend
Wurger Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 Wurger bedzie biznes ....... potrzebuje abyś do Bukowiny wziął do bagażnika fajerwerki ............ Jakie fajerwerki? Skrzynkę wódki? Panowie jedziecie na Lecie ? Ja chyba w środę zmieniam.
Radekst Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 zrobil nowy program przeca w weekend strach sie bac Panowie jedziecie na Lecie ? podobno na dniach ma sypac sniegiem
gruszka Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 (edytowane) http://www.directupload.net/file/d/4293/hon6o3nr_jpg.htm Fotka z wczoraj Ale ja w s3 tez mam lato. Wiec jade na lecie Edytowane 14 Marca 2016 przez gruszka
Sensei Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 ja bym z checia pojechal kolumna, ale pewnie sie nie zalape bo bede dopiero po robocie jechac Czyli o której po robicie?
Marcin_K Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 Witam mam prośbę niech ktoś weźmie VaGa na jutro, trzeba zdiagnozować pewien problem.
Sensei Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 okolo 18:30-19:00 Kurde to trochę późno, ja planuję jechać o 16:30 ktoś chętny na zderzak ?
-RamzeS- Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 okolo 18:30-19:00 Radek o tej godz juz wszyscy są w mordorze
Rekomendowane odpowiedzi