FANTOMAS Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 okolo 18:30-19:00Radek o tej godz juz wszyscy są w mordorzenie wszyscyLord pierścieni olejowych przybywa po 22
electrofinger Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 (edytowane) Koledzy. Szukam kogoś od ubezpieczeń na życie. Cel: ubezpieczenie kredytu na mieszkanie. PS. Sprzedam Opla Vectre C 2006 LIFT 1.9 cdti kombi czarna, jasny beż w środku 160kkm, ode mnie z Austrii. Zarejestrowana w PL. Edytowane 14 Marca 2016 przez electrofinger
boseron Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 jak nie jest czarne... Pany - jak się w piątek umwaiamy??? staramy sie jechac wspolnie? ja bym z checia pojechal kolumna, ale pewnie sie nie zalape bo bede dopiero po robocie jechac ale Ty się nie utrzymasz w kolumnie na Zakopiance Tam jadą mocni zawodnicy Ja mam lizak BOSERON bierze koguta skoro sami mocarze to co robi tam Boseron? Młody grabisz sobie, tak się składa że zrobiłem korektę programu i możemy stawać na kresce bo cię cycu wciągne nosem i stawiam skrzynkę wódki że w BT będę pierwszy!
-RamzeS- Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 Radek uważaj co mówisz [emoji41] ja w tamtym roku jak fikałem do Boserona po pijanemu to musiałem mu potem śpiewać do snu
Radekst Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 Radek uważaj co mówisz [emoji41] ja w tamtym roku jak fikałem do Boserona po pijanemu to musiałem mu potem śpiewać do snu Kerczi tez za kare z naszym komisarzem Zawada tancowal?
Cuber Opublikowano 14 Marca 2016 Autor Opublikowano 14 Marca 2016 Koledzy. Szukam kogoś od ubezpieczeń na życie. Cel: ubezpieczenie kredytu na mieszkanie. PS. Sprzedam Opla Vectre C 2006 LIFT 1.9 cdti kombi czarna, jasny beż w środku 160kkm, ode mnie z Austrii. Zarejestrowana w PL. Kamil Sokołowski Escaro Na A4 -klub zniżka
boseron Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 Z tą zniżką to bym uważał po prostu albo jest promocja albo nie ma, już nie mówcie że wszędzie na hasło a4 klub są zniżki bo jeszcze nigdzie nikt mi z ceny nie zjechał, w PZU ubezpieczenie mieszkania kosztuje pewna kwotę i akurat na hasło będzie taniej bo oni wiedzą co to jest a4 klub. PS. Już bym chciał być w Mordorze! Będzie mega kox zabawa!
Transitpower Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 Przecież u SokołaNH zawsze były zniżki dla naszego klubu, bo to jeden z nas przecież... A nawet jak zniżki nie załatwi, to podpowie co zrobić, żeby dobrze było. A tak w ogóle, to co z rozpiską pokoi? Miała podobno być dzisiaj... Chyba że jest w jakimś osobnym temacie?? f*ck MUSLIM
-RamzeS- Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 Przecież u SokołaNH zawsze były zniżki dla naszego klubu, bo to jeden z nas przecież... A nawet jak zniżki nie załatwi, to podpowie co zrobić, żeby dobrze było. A tak w ogóle, to co z rozpiską pokoi? Miała podobno być dzisiaj... Chyba że jest w jakimś osobnym temacie?? f*ck MUSLIM Ja juz wiem z kim jesteś w pokoju
Transitpower Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 Tylko nie mów, że znowu będziesz spał z uziemnieniem f*ck MUSLIM
-RamzeS- Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 A teraz poważnie. Gadałem z Jarkiem i mówiłem mu ze Krakowskich dał do jednego pokoju jak ostatnio, wiadomo ze osoby które jadą z gąskami są inaczej dzieleni. Jeżeli ktoś ma jakieś ale to juz piszcie do organizatorów Lepiej z uziemieniem niż z głową w d...
KERCZI Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 Ja tam wszystko robię u Kamila i jestem mega zadowolony!!!
boseron Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 Ja tam wszystko robię u Kamila i jestem mega zadowolony!!!Kerczi ja tak samo i też mega zadowolony ale czy to zasługa klubu...... W tej branży jak nie zrobi dobrej ceny to pójdziesz do konkurencji tyle w temacie Choć jeszcze się nie zdarzyło
Radekst Opublikowano 15 Marca 2016 Opublikowano 15 Marca 2016 Ja z kolei od dawna jezdze do Oziego, ale tez escaro
-RamzeS- Opublikowano 15 Marca 2016 Opublikowano 15 Marca 2016 Jak ktoś chce jechać obwodnicą do huty to życzę wesołych świąt
KERCZI Opublikowano 15 Marca 2016 Opublikowano 15 Marca 2016 (edytowane) Ja tam wszystko robię u Kamila i jestem mega zadowolony!!!Kerczi ja tak samo i też mega zadowolony ale czy to zasługa klubu...... W tej branży jak nie zrobi dobrej ceny to pójdziesz do konkurencji tyle w temacie Choć jeszcze się nie zdarzyło Ale kto powiedział ze to zasługa klubu. Kolega zapytał, dostał odpowiedz. A hasło a4-klub jedynie kwestia ze to znajomy znajomego i być może ciut inaczej zostanie potraktowany tylko i aż tyle. Nikt tutaj nie mówi o czymś innym, Kamil jest bardzo profesjonalny nie zależnie od tego z kim działa( znajomym/bądź nie). Edytowane 15 Marca 2016 przez KERCZI
Rekomendowane odpowiedzi