Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Rubio - zapraszamy na spoty :thumbup:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Pewnie nieraz sie zastanawialiscie jak dobrze zabezpieczyc autko przed zlodziejami itp. , zszedlem na dol na parking zapalic i tak sobie lookalem do autek i ............... JUZ WIEM JAKIE ZABEZPIECZENIE BEDZIE NAJLEPSZE !!!!!!!

JAJKA NA PODLODZE buahahahahaha :polew: :polew: :polew:

b44d49783b314958.jpg

Opublikowano

ale o co chodzi? ujowa fotka... zaznacz na czym się skupić bo jest tak rozmyte że nie wiadomo co tam jest :mysli:

Opublikowano

masz aparat z noktowizorem ??

ja nie kminie tego :mysli:

Opublikowano

LOL robilem zdjecie przez szybe i odbilo mi w szybie auto stojace obok , a te plamki to sa widoczne przez szybe , tylko mam ujowy aparat i slabe swiatlo bylo :) Ale jaja leza na ziemi hehehe

Opublikowano

Mi to wyglada na szpiegowskie zdjecie,jakis super aparat z rentgenem.....Tez dalej nie wiem o co chodzi :gwizdanie:

Opublikowano

z tego zo pisze max wywnioskowałem że chodzi mu o jajka i zabezpieczenia a to oznacza że pomylił forum :D

Opublikowano

:wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Dobra to inaczej:

Koles w aucie na dywaniku pod kierownica , poroskladal sobie jajka , przeciwko zlodziejom . Juz jasne ??

Opublikowano

z tego zo pisze max wywnioskowałem że chodzi mu o jajka i zabezpieczenia a to oznacza że pomylił forum :D

O kurfa.......Trzeniu ale dowaliles :D:notworthy:
Opublikowano

Dobra to inaczej:

Koles w aucie na dywaniku pod kierownica , poroskladal sobie jajka , przeciwko zlodziejom . Juz jasne ??

a czy te jajka są surowne , na mięko czy na twardo no i w końcu najważniejsze ... czy takie jajka nadają się póżniej do jedzenia? :mysli::decayed:

Opublikowano

Dobra to inaczej:

hm ale jak z tego zdjecia mozna było wykombinowac i sie domyślec ze jajaka są na podłodze?? :mysli:

Opublikowano

Mega no to moze zawitasz na spota w Niedziele pochwalić się furaczem nowy..... moze Ci wybaczymy przejscie z A4 na A6 :mysli:

Jak zarejestruje i opłacę AC to jak najbardziej, narazie to pod domem boję się go trzymać?? W nocy słyszałem jakiś ruch to darłem patrzyć czy nie odjeżdża....

Opublikowano

No to z takimi zdolnymi pytaniami "Panie powazny" to juz do kolesia , ktory te jajka wlozyl do auta :)[br]Dopisany: 31 Styczeń 2008, 15:20 _________________________________________________

Dobra to inaczej:

hm ale jak z tego zdjecia mozna było wykombinowac i sie domyślec ze jajaka są na podłodze?? :mysli:

No przeciez napisalem :rant:

Opublikowano

sokół prośba mógłbyś looknąć za ile miałbyś kompletny rozrząd do mnie do AFB?? jakiś taki z górnej półki...

spoko, ale dopiero w poniedziałek bede w pracy

chyba że Ci sie nie spieszy to za jakis czas moze pojde do ojca do pracy i bede sciagał ze wszystkich hurtownii w krakowie po dobrych zniżkach : contitechy, skfy, lemfordery, sachsy, knechty itp. itp :wink4:

Opublikowano

InterCars kiedyś miał zadowalające ceny, teraz zaczynają zdzierać na maxxxa od ludzi

jesli ktos zaproponuje nizsza cene ode mnie to prosze mi to pokazac , na pewno zaoferuje lepsza za co NAJWAZNIEJSZE - ORYGINALNY OLEJ.

Mam pytanko , jak można poznać czy olej jest ori czy nie ori ? :mysli:

Trzenio , najlepiej po smaku :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Max z całym szacunkiem ale jak ja jestem pan poważny to ty jesteś pan niepoważny ... puszczasz tu jakieś historie rodem z kosmosu , widzisz jajka tam gdzie nikt nic nie widzisz i jeszcze jesteś zdziwiony że nikt nie ryje ze śmiechu...

pomyśl nad tym panie krulewiczó