miodzio Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 a udział własny w szkodzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennox Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 - ochrona zniżek w razie "w" to masz na pewno? bo to kosztuje w ..uj dla ałdi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 a udział własny w szkodzie? Chyba TY..... Jasne ze nie mam udziału własnego w szkodzie........ skąd taki pomysł ? Proste że bym się nie zgodził na to..... - ochrona zniżek w razie "w" to masz na pewno? bo to kosztuje w ..uj dla ałdi tak , na pewno przecież oglądałeś moją Polisę osobiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennox Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 tak , na pewno przecież oglądałeś moją Polisę osobiście być może nie zwróciłem uwagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Cuber ma 3 traktory i wtedy na auto masz duzo taniej Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Cuber ma 3 traktory i wtedy na auto masz duzo taniej Bingo! Chociaż jeden się domyślił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Największą robotę w zniżkach robi mu siewnik i rozrzutnik obornika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoghurt Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Pany potrzebuje pożyczyć VAGa w wersji min. 14 (13 chyba nie było a 12 nie hula u mnie ze wszystkimi sterownikami).Ktoś coś? zadzwon do mnie i Ci pozycze. z tego co pamietam to Ty mieszkasz na polnocy - ja na poludniu ale gdzies do godziny 20 jestem w budynku biprostalu na Krolewskiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Często są promocje że jak ubezpieczysz mieszkanie to dodatkowo dają 20 % zniżki na OC. Miałem tak w PZU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krumak Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Często są promocje że jak ubezpieczysz mieszkanie to dodatkowo dają 20 % zniżki na OC. Miałem tak w PZU To się pakietem nazywa... Ja tak mam w Hestii, mieszkanie i samochody w jednym pakiecie Hestia 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Tylko nie życzę Wam żebyście sobie likwidowali szkodę w PZU:)) W d*pie mam to tańsze ubezpieczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Karol , jednak to pzu nie jest takie najgorsze podczas likwidacji, jak masz pakiet serwisowy to juz jest bajka jak sama nazwa wskazuje .... ps. tansze drosze hmmm nie ma znaczenia , wazniejsze sa umiejetnosci negocjacyjne i dobrzy znajomi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Do tej pory miałem w PZU i nie narzekałem na wypłatę odszkodowania, Pany pijemy coś wieczorem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Pozdrowienia z monachium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 1 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Radek polecam zwiedzić park olimpia centrum i stadion Bayernu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 A w którym miejscu jest stadion Bayernu? f*ck MUSLIM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Radek polecam zwiedzić park olimpia centrum i stadion BayernuBylismy dzisiaj w olimpii i w muzeum bmw, jutro cisniemy do ingolstadt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 2 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 A ja Was pozdrawiam wedkarsko z Włoch jak tu wszyscy tacy światowi ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi