Vixen Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Vixen z tego co się orientuję osoby bodajże od 65 roku życia maja obowiązek raz na 5 lat przechodzić badania okresowe i prawko dostają terminowo tak jak Ci z wadą wzroku dużą więc pewnie gość przechodzi te badania zatem nie ma przeciwwskazań do posiadania prawa jazdy Cuber mi gość wyciągał wgnioty w b7. W zielonkach bardzo dobry ma do tego sprzęt i robi super, ma warsztat samochodowy i jeździ szarą b7 nie pamiętam jak się nazywa ale wiem jak tam trafić To juz sobie oni sprawdza czy w ogole ma uprawnienia do poruszania sie , nie ja bede to weryfikowac , wkurzony jestem poprostu juz tym raz puscilem to bokiem ale kurde ile mozna .Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Panowie potrzebuje kupić przetwornice 12->220V Orientuje sie ktoś gdzie w krk mają jakiś wybór i fachowe doradztwo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Panowie potrzebuje kupić przetwornice 12->220V Orientuje sie ktoś gdzie w krk mają jakiś wybór i fachowe doradztwo? W Krakowie jest kiepsko sam szukałem. Polecam Ci firmę VOLT i ich przetwornice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Panowie potrzebuje kupić przetwornice 12->220V Orientuje sie ktoś gdzie w krk mają jakiś wybór i fachowe doradztwo? W Krakowie jest kiepsko sam szukałem. Polecam Ci firmę VOLT i ich przetwornice. Którą kupiłeś? Ja chyba wezmę najprostszą 300 V bo mocniejszych chyba nie wepnie się do zapalniczki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 (edytowane) Zależy do czego potrzebujesz Do zasilania np laptopa będzie ok Popatrz na urządzenie które chcesz podpiąć i sprawdź jaki jest pobór prądu. Edytowane 9 Maja 2016 przez miodzio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennox Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Pany nie lezy komus ze starego radyja CB uchwyt do mocowania radia. Ta objemka z dwoma motylkami. Gdzies moją amba wjebała... Jakby ktos cos mial (najlepiej z presidenta) i jutro na spota wzial to by bylo git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wurger Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 (edytowane) Ja mam presidenta i nie uzywam mocowania. Bedzie? Edytowane 9 Maja 2016 przez Wurger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Tez mam jak cos, czarna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Zależy do czego potrzebujesz Do zasilania np laptopa będzie ok Popatrz na urządzenie które chcesz podpiąć i sprawdź jaki jest pobór prądu. Myślałem o czymś konkretniejszym, nawet na dwa gniazdka ale okazuje się że wtedy podłączenie tylko bezpośrednio pod aku wiec chyba sobie daruję bo póki co wystarczała mi podręczna trzysetka z wtykiem do zapalniczki ale się spaliła po 10 latach. A Ty który model wziąłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennox Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Ja mam presidenta i nie uzywam mocowania. Bedzie? Super. Jak możesz to weź na spota. Tez mam jak cos, czarna Też weź. Wybiorę ładniejszą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Grubo http://m.interia.pl/poboczem/video,vId,2065459 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 10 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 (edytowane) Powitać Edytowane 10 Maja 2016 przez D4NTE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 10 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 10 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 10 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 (edytowane) Masz chłopa od wgniot? jak nie to dzwoń Edytowane 10 Maja 2016 przez Wąski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 10 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 10 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 witka po urlopie. dobrze juz byc w PL bo w tej Hiszpani to juz ich całkiem pojebało z pogodą :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sensei Opublikowano 10 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 (edytowane) Wskoczę dziś do was na spota. Akurat będę w Krakowie... Edytowane 10 Maja 2016 przez Sensei Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wurger Opublikowano 10 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 (edytowane) Nie zbywa komuś jakas stara karta microSD (taka do telefonu)? Obojętnie jakiej pojemności, moze być nawet 64MB... Jak u kogoś leży i się kurzy a wybiera sie na spota, to chetnie przygarnę Edytowane 10 Maja 2016 przez Wurger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 10 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 siemanko Grubo http://m.interia.pl/poboczem/video,vId,2065459 Masakra....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi