D4NTE Opublikowano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 :guma: :peace: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 (edytowane) nie chce ktos nowego samsunga s7? Edytowane 9 Czerwca 2016 przez Radekst Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sensei Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 nie chce ktos nowego samsunga s7? Price ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOHITO Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 (edytowane) a może masz Iphone ? Edytowane 10 Czerwca 2016 przez MOHITO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 (edytowane) Powitać nie chce ktos nowego samsunga s7? Poproszę, urodziny będę miał niebawem : Edytowane 10 Czerwca 2016 przez D4NTE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 nie chce ktos nowego samsunga s7? Price ?2.3k, nowka, czarny, polska dystrybucja.a może masz Iphone ?Na razie nie mam, tym razem bede pamietal zeby dac Ci znac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 MOHITO Ty chcesz nowego iPhone? Którego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Mohito ja mam iphone 6 plusa jeszcze na gwarancji jak coś czarny Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Dla wszystkich nierobów Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOHITO Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Iphone 6 / 64 oraz Iphone SE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Panowie, ma ktos jakies rabaty w shining car z płaszowskiej? potrzebuje zrobic grubsze zakupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nimskrk Opublikowano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Panowie, ma ktos jakies rabaty w shining car z płaszowskiej? potrzebuje zrobic grubsze zakupy ja mam 10% , ale jak podjedziesz to spokojnie dogadasz się z Karolem i zrobi na pewno dobre ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 CUBER lift A6...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Panowie, ma ktos jakies rabaty w shining car z płaszowskiej? potrzebuje zrobic grubsze zakupy A co potrzebujesz? Mam trochę rzeczy :-) Jak pojedziesz na miejsce to da Ci rabacik.Naciapane z bagażnika... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wurger Opublikowano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 ja mam 10% , ale jak podjedziesz to spokojnie dogadasz się z Karolem i zrobi na pewno dobre ceny Dokładnie, jak byłem tam pierwszy raz i też troche nakupiłem to dostałem spoko rabacik. Nie pamiętam już ile dokładnie, ale byłem zadowolony A co kupujesz? Jak coś to mam coś do czarnych lakierów, mogę pożyczyć na weekend do testów żebyś w ciemno nie kupował... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 (edytowane) Panowie, ma ktos jakies rabaty w shining car z płaszowskiej? potrzebuje zrobic grubsze zakupy ja mam 10% , ale jak podjedziesz to spokojnie dogadasz się z Karolem i zrobi na pewno dobre ceny ok Panowie, ma ktos jakies rabaty w shining car z płaszowskiej? potrzebuje zrobic grubsze zakupy A co potrzebujesz? Mam trochę rzeczy :-) Jak pojedziesz na miejsce to da Ci rabacik.Naciapane z bagażnika... ADBL Shampoo, IPA, dodo juice lime prime, poorboy's black hole, soft99 fusso, Sonax Brilliant Shine Detailer, chemical guys P40, gliptone gt12 i gt11, kilka mikrofibr, kilka padow gabkowych i z mikrofibry, reczniki, glinki i pewnie jeszcze cos nakupie, myslalem jeszcze nad gtechniq g1, takze nawet takie 10% by juz zrobilo spora roznice w cenie. ja mam 10% , ale jak podjedziesz to spokojnie dogadasz się z Karolem i zrobi na pewno dobre ceny Dokładnie, jak byłem tam pierwszy raz i też troche nakupiłem to dostałem spoko rabacik. Nie pamiętam już ile dokładnie, ale byłem zadowolony A co kupujesz? Jak coś to mam coś do czarnych lakierów, mogę pożyczyć na weekend do testów żebyś w ciemno nie kupował... Masz cos z tego co powyzej napisalem? Edytowane 12 Czerwca 2016 przez Radekst Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wurger Opublikowano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 (edytowane) Masz cos z tego co powyzej napisalem? Mam soft99 fusso ( http://shiningcar.pl/pl/p/Soft99-FUSSO-Coat-12-Months-Wax-Dark/1406 ). Mam też glaze Prima Amigo ( http://shiningcar.pl/pl/p/Prima-AMIGO-/943 ).Moim zdaniem robił robote, ale też nie miałem porównania z innymi... Edytowane 12 Czerwca 2016 przez Wurger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 no z tego co widze na necie to rzeczywiscie robi robote ten prima amigo, dales mi teraz do myslenia czy zamiast black hole nie wziac tego PA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wurger Opublikowano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 (edytowane) Jak masz sporo rysek, to najlepiej spytać się chłopaków na miejscu co lepiej maskuje. Edytowane 12 Czerwca 2016 przez Wurger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Ja tez mam PA i miażdży system. Imho najlepszy zestaw z zestawów w miarę budżetowych to Glinka+Pa+ wosk coolnite Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nimskrk Opublikowano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 (edytowane) Radekst zanim podjedziesz do sginingcar weź i poczytaj sobie http://kosmetykaaut.pl/index.php?sid=463e0e60959b0eabf4d0161a523c376b, masz tam dział sprzedam na której chłopaki sprzedają kosmetyki w bardzo dobrych cenach a nóż coś Ci podpasi i zaoszczędzisz troszkę grosza Edytowane 12 Czerwca 2016 przez nimskrk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi