lennox Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 dzień do No i okazało sie ze Lenox jeździ osobówka z ciśnieniem opon ze Stara z Ziła kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Urlop czas zacząć Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Urlop czas zacząć Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Szczęściarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Cześć Urlop czas zacząć Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Szczęściarz +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodowp Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Boseron, nie sprzedajesz może jakiejś odpicowanej dużej furki ;-) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbazulu Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Cześć Pany, mam prośbę wiecie coś o tym autku? W razie czego proszę o wiadomość na PW. Dzięki i Pozdrawiam. https://www.olx.pl/oferta/audi-a4-b6-2-5-tdi-180-ps-quattro-CID5-IDhBBwX.html#2be21601f6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Skoro gość pisze, że "auto dobrze spisuje się w terenie", ma "zawieszenie od s-lina", "silnik po generalnym remoncie, który ma przejechane 70 tys km", "Xenony","nie ma równych przy starcie", to ja bym sobie odpuścił. Do tego okryty złą sławą silnik 2,5 TDI i 14 tys do zapłacenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbazulu Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Wiadomo niemiec płakał jak sprzedawał, szukam, szukam i lipa nic nie ma na szybko do 14 tysi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 (edytowane) No helol. Zycze powodzenia w szukaniu B6 do 14k. Ludzie powariowali. Edytowane 28 Września 2016 przez Radekst Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 No helol. Zycze powodzenia w szukaniu B6 do 14k.Ludzie powariowali. Radziu kiedy ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 No helol. Zycze powodzenia w szukaniu B6 do 14k. Ludzie powariowali. Kiedy się możemy ustawić na przełożenie i przetestowanie przepływki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 (edytowane) No helol. Zycze powodzenia w szukaniu B6 do 14k. Ludzie powariowali. Radziu kiedy ?? co kiedy? spocik? No helol. Zycze powodzenia w szukaniu B6 do 14k. Ludzie powariowali. Kiedy się możemy ustawić na przełożenie i przetestowanie przepływki ? najwczesniej przyszly tydzien, ale to tez na razie nie wiem w ktory dzien w tym tygodniu mam urwanie tylka, nawet nie mam kiedy auto zaprowadzic do Adriana na oleje i filtry Edytowane 28 Września 2016 przez Radekst Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Wiadomo niemiec płakał jak sprzedawał, szukam, szukam i lipa nic nie ma na szybko do 14 tysi Może to? Audi A4 1.8t quattro, LPG, tip tronic https://www.olx.pl/oferta/audi-a4-1-8t-quattro-lpg-tip-tronic-CID5-IDgbo9T.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodowp Opublikowano 29 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 30 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 No helol. Zycze powodzenia w szukaniu B6 do 14k. Ludzie powariowali. Dlaczego , ja B7 pogonilem za 19 koła i wcale telefony sie nie urywały , dzis nikt Ci nie odda tego co wpakowałeś w samochód a auta sie starzeją co rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 No helol. Zycze powodzenia w szukaniu B6 do 14k. Ludzie powariowali. Dlaczego , ja B7 pogonilem za 19 koła i wcale telefony sie nie urywały , dzis nikt Ci nie odda tego co wpakowałeś w samochód a auta sie starzeją co rok Czyli wychodzi żę za drogo sprzedałem B5 ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi