sokolnh Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 no ze startu pewnie nie, raczej rolowany [br]Dopisany: 08 Sierpień 2008, 14:57 _________________________________________________ Sokolnh a skad masz takie info ? no na clubie muzina sie chwali wszedzie
PABLO Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 mam dla was njus, co niektórych pewnie ucieszy objechał ese adiego No wczoraj opis na gg widniał u Murzyna o tym fakcie Podobno są filmiki :gwizdanie: A ja wam pokaże co sprowadziła firma u mnie na osiedlu :gwizdanie: A tu nasz Kuzi w Gallardo jak na Bora jechał
Hugo Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Sokolnh a skad masz takie info ? Na Pudelku jest artykuł
Cuber Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Na Pudelku jest artykuł dajesz linka
Gość rob Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 A ja wam pokaże co sprowadziła firma u mnie na osiedlu :gwizdanie te felgi jakoś mi nie podchodzą
PABLO Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 A ja wam pokaże co sprowadziła firma u mnie na osiedlu :gwizdanie te felgi jakoś mi nie podchodzą Kwestia gustu Mi też średnio na jeża leża
Gość rob Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 A ja wam pokaże co sprowadziła firma u mnie na osiedlu :gwizdanie te felgi jakoś mi nie podchodzą Kwestia gustu Mi też średnio na jeża leża auto bym brał, ale to żółte
Cuber Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2008 eeeee tam żółte :gwizdanie: JA Themon i Rtocki smigalismy opolską ( 3 pasy ) jak oni startowali ( Kuzi w Lambo z RS4 ) ze swiateł by się scignąc i co ? i mieli pieknego "karpia" jak S4 TDI smiga lewym pasem 200 km/h potem Nas dochodzili no ale nie chcialem sie z Nimi scigac bo musieliśmy skręcać :polew:
Cuber Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2008 ale ten lans e tam Lans :gwizdanie: Robinio jak w koncu jedziesz na letni zlot ?
Gość rob Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Robinio jak w koncu jedziesz na letni zlot ? pewnie
Cuber Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Rob ale miałem na myśli jak? w sensie autkiem z nami czy pociagiem Bo Themon nie jedzie
Gość Trzeniu Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 plany sie zmieniły i lecę swoim w jaki dzień?
Gość rob Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 w sobotę powaznie? poważnie, tyle tylko, że najpierw jedziemy nad samo morze [br]Dopisany: 08 Sierpień 2008, 20:23 _________________________________________________ w sobotę 23 sierpnia moze :naughty nie inaczej
Cuber Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Rob napisz coś więcej bo tak jakoś napisałes ze kij wie co i jak :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi