boseron Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Taka sytuacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_K Opublikowano 6 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 (edytowane) Witam Panowie ktoś ostatnio pisał o komisie w okolicach Rzeszowa czy Tarnowa gdzie koleś handluje autami VAG-a, nie mogę znaleźć namiarów. Znajomy chce coś kupić a tam ponoć pewniejsze i polecane autka stoją. Ktoś coś? Znalazłem: https://mpmoto.otomoto.pl/ Edytowane 6 Lutego 2017 przez Marcin_K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 6 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 poszukaj komisu MUMIA CAR w Nawojowa Góra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vixen Opublikowano 6 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Panowie ma ktoś spryskiwacze mglowe pasujące do b6 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krumak Opublikowano 6 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 51 minut temu, Vixen napisał: Panowie ma ktoś spryskiwacze mglowe pasujące do b6 ? Masz w dziale Sprzedam. Możesz też szukać z VW Tourana i dokupić adaptery w ASO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vixen Opublikowano 6 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Jest koles co sprzedaje widzialem ale nie da sie mu wyslac ani pw ani posta wstawicWysłane z mojego LG-G3 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Powitać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Dzień dobry Ekipa Krakowska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 2 godziny temu, boseron napisał: Dzień dobry Ekipa Krakowska Jak tam Panie Łukaszu A Sześć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Jak tam Panie Łukaszu A Sześć?Zostawił go w Bieszczadach bo pod blokiem znowu widziałem rano x3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 4 minuty temu, -RamzeS- napisał: Zostawił go w Bieszczadach bo pod blokiem znowu widziałem rano x3 Kolega... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 7 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Siemka 6 godzin temu, Marcin_K napisał: Cuber dzięki za namiar ma koleś parę ładnych sztuk Wiem, kilku znajomych brało już fury od niego w Sumie ja dla Żony A3 też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Jak tam Panie Łukaszu A Sześć? A sześć razy go pchałem Panie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio07 Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 2 godziny temu, Cuber napisał: Siemka Wiem, kilku znajomych brało już fury od niego w Sumie ja dla Żony A3 też Szkoda , że nie ma nic z A4 B6 tylko same droższe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vixen Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Fajna s4 tam stoi [emoji18] przytulil bym Wysłane z mojego LG-G3 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Dzięki Panowie za spota! @boseron jak przypomnisz przed następnym spotem żeby załatwić plastiki do zdjęcia boczka to się zalatwi, nie sprzedawaj auta.. btw ciekawa akcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Dzieki Wurger [emoji106]Ale będzie jutro slizganko bo ładnie sypie , wreszcie wypróbuje słynne quattro [emoji4] oczywiście esp off Przecież w A6 nie da się całkowicie wyłączyć ESP [emoji13] Poleciało z pokładu lotniskowca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Przecież w A6 nie da się całkowicie wyłączyć ESP [emoji13] Poleciało z pokładu lotniskowcaOczywiście ze się da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Oczywiście że sie da. inna bajka, że słabo chce sie A6 rzucac po zakręcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Oczywiście że sie da. inna bajka, że słabo chce sie A6 rzucac po zakręcie.Inaczej, jeździłem dwoma C7 bodaj 2,0 TDI RWD i 3,0 TDI Q i w obu się nie dało. To że coś tam sobie napisało na kompie że jest wyłączone to jeszcze nie znaczy że jest wyłączone [emoji2] Być może w C6 się da ale tego nie wiem bo w tej budzie jeździłem tylko RS6 i tam oczywiście wszystko się wyłącza [emoji4] A to że jak piszesz słabo się rzuca po zakrętach może wynikać z tego że właśnie system się nie wyłącza [emoji12] Którą z technik próbowałeś "rzucać"?Poleciało z pokładu lotniskowca Zawartość dodana 3 minutes later A sześć razy go pchałem Panie [emoji4][emoji23] [emoji23] Poleciało z pokładu lotniskowca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi