Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, Krumak napisał:

"2.0 PB" i "ładna" to w B6 nie idzie w parze...

Zawartość dodana 0 minutes later

Dzisiejsza przymiarka... niestety w serwisie zabrakło pierścieni centrujących :facepalm:

2017_03_07_15_05_15_1.jpg

Wiem że ciężko z ładna B6 w Pb  masz rację na spokojnie będę szukał 

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Gabryś... Krzywo !!! :facepalm:

Zawartość dodana 47 minutes later

Dzięki za spota

Opublikowano

Dzieki za spota miło ze frekwencja dopisuje :)

Zawartość dodana 0 minutes later

Krzysiek bo ja Cie zawstydze i Ci ja odkręcę i przełożę [emoji6]!

Zawartość dodana 1 minute later

Krumak ładna felga !

Opublikowano

Dzięki za spota :hi:

I oczywiście wszystkiego najlepszego dziewczyny :dance:

Opublikowano

Siemka :hi:

44e5ce0010aaa451b476733d42d9c48a.jpg

Orientujecie się co obejmuje ten przegląd Co mi komputer przypomina?

Opublikowano

Nie wiem czy twoje auto dożyje do tego drugiego przeglądu co niby za 30 dni jest i 900000 km 

Opublikowano
Ruks z Toba to moge jechac na strzelnice w pasterniku i masz racje AK 47 to bardzo celna jednostka broni , nawet z dużych odległości

Kiedyś się zgadamy. Strzelanie to fajne hobby ale niestety drogie :-/

Poleciało z pokładu lotniskowca

Opublikowano
  • Autor

ale To co zrobiła Barcelona to szok 

Opublikowano
15 minut temu, Cuber napisał:

brawo barca

prezent ? od żony

WP_20161006_20_57_50_Pro.jpg

Opublikowano
  • Autor

fajne :)

Opublikowano

Mecz marzenie, kto by pomyślał ze sie podniosą , kto postawił na ich awans mogl zarobić [emoji106]
Opublikowano

A 3 bramki w 5 minut ostatnich w dodatku jedna z karnego to nie dają do myślenia? Ktoś dobrą monetę przytulił. 

Opublikowano
  • Autor

oj tam od razu ktoś coś przytulił ..... 

Opublikowano
Godzinę temu, edraven napisał:

A 3 bramki w 5 minut ostatnich w dodatku jedna z karnego to nie dają do myślenia? Ktoś dobrą monetę przytulił. 

Boseron na pewno :naughty:

Opublikowano

BARCA dała radę, jak strzelili pierwszą w 3 min tak wierzyłem do samego końca :decayed:

Zawartość dodana 2 minutes later
Dnia 8.03.2017 o 12:41, edraven napisał:

Nie wiem czy twoje auto dożyje do tego drugiego przeglądu co niby za 30 dni jest i 900000 km 

Pewnie nie, orientujesz się co on obejmuje? 

Opublikowano
1 minutę temu, D4NTE napisał:

BARCA dała radę, jak strzelili pierwszą w 3 min tak wierzyłem do samego końca :decayed:

Kibicuje FCB, ale Suareza jakoś k**wa nie mogę zdzierżyć. Za swoje nurkowania powinien dostać nagrodę - butle z tlenem.  Nawet bardziej mnie wk***ia niż płakanie CR7.

Generalnie ładny mecz, ale FCB przeszła do finału w zasadzie tylko przez błędy sędziego. I te błędy kosztowały PSG 10,5mlnE... :decayed:

Opublikowano
2 minuty temu, lennox napisał:

Kibicuje FCB, ale Suareza jakoś k**wa nie mogę zdzierżyć. Za swoje nurkowania powinien dostać nagrodę - butle z tlenem.  Nawet bardziej mnie wk***ia niż płakanie CR7.

Generalnie ładny mecz, ale FCB przeszła do finału w zasadzie tylko przez błędy sędziego. I te błędy kosztowały PSG 10,5mlnE... :decayed:

Suarez też mi działa na nerwy ...ale jest skuteczny a to włodarzom na pewno pasuje.

Opublikowano

Elo panowie , takie pytanie jakie polecacie felgi do b6 sedana ? jakie za i przeciw miedzy 18 a 19 " ? 18 , 19 cali rozumiem ze większe spalanie strata trochę komfortu i spadek mocy , bardzo odczuwalny ?
jakie macie odczucia stylistyczno praktyczne z kolami, jakie byście polecali ? chce cos na lato kupić i chodzą za mną 19" wiem ze bede zmuszony zainwestować w gwint bo średnio będzie na zawiasie 1ba ..

Opublikowano
16 minut temu, Vixen napisał:

Elo panowie , takie pytanie jakie polecacie felgi do b6 sedana ? jakie za i przeciw miedzy 18 a 19 " ? 18 , 19 cali rozumiem ze większe spalanie strata trochę komfortu i spadek mocy , bardzo odczuwalny ?
jakie macie odczucia stylistyczno praktyczne z kolami, jakie byście polecali ? chce cos na lato kupić i chodzą za mną 19" wiem ze bede zmuszony zainwestować w gwint bo średnio będzie na zawiasie 1ba ..

ja u siebie miałem 18 (4x9,5) oraz 19 (4x9). 

jeśli myślisz kupić gwint to przy tak samo skręconym będzie ładniej spasowane na 19 i b6 będzie wyżej stał. tzn bedzie wiekszy prześwit pod autem. komfort? jeśli myślisz o kole bez naciągu to poszedlbym w 19 cali. nie ma wiekszej róznicy w komforcie. ja nie narzekalem. kup tylko porzadną felge i bedzie cycuś :wink:

Opublikowano
8 minut temu, fantowski napisał:

ja u siebie miałem 18 (4x9,5) oraz 19 (4x9). 

jeśli myślisz kupić gwint to przy tak samo skręconym będzie ładniej spasowane na 19 i b6 będzie wyżej stał. tzn bedzie wiekszy prześwit pod autem. komfort? jeśli myślisz o kole bez naciągu to poszedlbym w 19 cali. nie ma wiekszej róznicy w komforcie. ja nie narzekalem. kup tylko porzadną felge i bedzie cycuś :wink:

tak mysle o gwincie tylko po to żeby ładnie spasować z felga bude , bo z eibachem to trafisz jak w totolotka , nie nie chce naciągów i innych bzdetow , chce trochę komfortu , po to kupiłem b6 żeby go zaznać i nie chce za bardzo tego tracic , auto jako takie mocne jest i jeżdżę szybko ale już chyba za stary jestem na glebe, spasy itp w drugim aucie mi wystarczy 17x8 naciagniete 195/40 i gwint max w dol bez helperow , do zapitalania na rownych drogach idealne ale audi muszę mieć uniwersalne do jazdy w każdych warunkach miejskich itp dziecko chce mieć cale i zdrowe nie wytrzepane :)

macie jakies informacje na temat produktow AP ? lub polecacie jakis gwint w kwocie do 2,5k? w astrze mam mts nie nazekam jest ok ale beton jak ....

felge probuje trafic 19 z rs4 b7 ale ciezko cos znalesc...

Edytowane przez Vixen

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.