FANTOMAS Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 jakiego muła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennox Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 31 minut temu, FANTOMAS napisał: To ma być laptok dla córy. Generalnie japcok też może być ale w tej kwocie nic sprzętowo nic ciekawego nie widzę. Też mi polecali Lenovo np. taki model Lenovo Z51-70 i7-5500U Ostatnio składałem dwa takie same Lenovo V310 z i5-6200U. Fajny myk, bo w żadnej specyfikacji o tym nie piszą, a można włożyć dwa dyski. Pierwszy z którym kupujesz lapka to zwykły HDD 1TB lub 500GB, a drugi dysk SSD 250GB. Przenosisz system na SSD i masz fajny sprzęcik za małą kasę. Ma podświetlaną klawiaturę i matową matrycę co jest raczej rzadko spotykane w tej półce cenowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Ostatnio składałem dwa takie same Lenovo V310 z i5-6200U. Fajny myk, bo w żadnej specyfikacji o tym nie piszą, a można włożyć dwa dyski. Pierwszy z którym kupujesz lapka to zwykły HDD 1TB lub 500GB, a drugi dysk SSD 250GB. Przenosisz system na SSD i masz fajny sprzęcik za małą kasę. Ma podświetlaną klawiaturę i matową matrycę co jest raczej rzadko spotykane w tej półce cenowej. Da się wrzucić modul 4g? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennox Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 6 minut temu, KERCZI napisał: Da się wrzucić modul 4g? Nie pamiętam, muszę go rozkręcić jeszcze raz. Z tego co pamiętam jakiś slot był jeszcze wolny. Nie wiem czy to WWAN. Sprawdzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 16 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Panowie pożyczałem komuś czujnik lakieru ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Panowie pożyczałem komuś czujnik lakieru ?BOSERONOWI do bezwypadkow :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adik Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Witam, Jutro jadę do Bielska Białej jak coś proszę dzwonić 691 953 805 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 BOSERONOWI do bezwypadkow :-)Ja mierze na oko nie zapominaj o tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Ja mierze na oko nie zapominaj o tym a nie na ucho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 a nie na ucho Co? [emoji23] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 a nie na uchoCzekaj czekaj juz Ty mnie usłyszysz w BT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Gruszka jest słodsza i też będzie więc ją sobie mientoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Panowie jedzie ktoś w czwartek do BT i miałby jedno miejsce? Zawartość dodana 22 minutes later Jest se gabinet....Miażdży mi to pałkę.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Polski BUS jeździe i ma miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 BOSERON to mecz dla Ciebie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOHITO Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Panowie Ktoś ma na zbyciu małego laptopa (najlepiej 12") nowy (lub prawie nowy) w rozsądnej cenie ? Budżet nie jest wielki, ale elastyczny .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 BOSERON to mecz dla Ciebie... Haha czekam na Wisła - Ossę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adik Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Polecam ci takiego laptopa: http://allegro.pl/komputer-laptop-asus-eee-pc-1201n-i6731918577.html Laptopa juz sprzedałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOHITO Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 7 minut temu, Adik napisał: Polecam ci takiego laptopa: http://allegro.pl/komputer-laptop-asus-eee-pc-1201n-i6731918577.html Laptopa juz sprzedałem... Dzięki czy ten EEE dawał sobie rade z programami przy zainstalowanym WIN7 HE ? widzę że było mało RAM dostępnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi