Wąski Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Na chwilę was zostawić i od razu zniszczenia no tak zniszczenia TO- łapa i poduszka skrzyni biegów i osłony pod silnik i skrzynię waski dobrze ze chociaż tylko tyle wyszło a nie więcej Pablo goniłem Cię wczoraj wieczorem na rondzie Kocmyrzowskim jechałeś w kierunku Proszowic ?
PABLO Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Na chwilę was zostawić i od razu zniszczenia no tak zniszczenia TO- łapa i poduszka skrzyni biegów i osłony pod silnik i skrzynię waski dobrze ze chociaż tylko tyle wyszło a nie więcej Pablo goniłem Cię wczoraj wieczorem na rondzie Kocmyrzowskim jechałeś w kierunku Proszowic ? To mnie pomyliłeś z kimś innym bo wczoraj nie jezdziłem dupowozem No nie mów ze oprócz lamp, miał ten sam tłumik co ja :?: Hercus gdzie ty się bujasz po moich stronach :?: Widziałem Cię dzisiaj na Kościuszkowskim
Tukan Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Powiedzcie mi ma ktos dobry tani warsztat,zebym zamienial zawias z inego auta do mnie i moje do tamtego?I ile by to kosztowalo?
Cuber Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Powiedzcie mi ma ktos dobry tani warsztat,zebym zamienial zawias z inego auta do mnie i moje do tamtego?I ile by to kosztowalo? pogadaj z Sokolem
Tukan Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Powiedzcie mi ma ktos dobry tani warsztat,zebym zamienial zawias z inego auta do mnie i moje do tamtego?I ile by to kosztowalo? pogadaj z Sokolem Gadalem ale sprawdzil bym tez inne ceny,moze bedzie cos tanszego :gwizdanie: O ile da sie taniej bo nie mam pojecie ile to kosztuje
jarko Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Cuber, Trzeniu, Waski, Tytus, Tukan za smyczki zapłaćcie Sobie bo się Moskal awanturuje i do środy zrobił ostateczny termin
Tukan Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Cuber, Trzeniu, Waski, Tytus, Tukan za smyczki zapłaćcie Sobie bo się Moskal awanturuje i do środy zrobił ostateczny termin :gwizdanie: Zaraz poplynie przelew Dzieki Jarko za info
Gość TrueOgre Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Cuber, Trzeniu, Waski, Tytus, Tukan za smyczki zapłaćcie Sobie bo się Moskal awanturuje i do środy zrobił ostateczny termin A kolega Jarko sobie zapomniał że prosiłem żeby dla mnie też zamówił czy pamięta :gwizdanie:
Gość Trzeniu Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Cuber, Trzeniu, Waski, Tytus, Tukan za smyczki zapłaćcie Sobie bo się Moskal awanturuje i do środy zrobił ostateczny termin A kolega Jarko sobie zapomniał że prosiłem żeby dla mnie też zamówił czy pamięta :gwizdanie: jak chcesz to weź sobie te moje . chcesz? ja nie potrzebuje a zamówiłem tylko dlatego żeby się ileś tam uzbierało
irko Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 kto dzisiaj na mnie trąbił na Grota Roweckiego?
Cuber Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2008 hmm Irko moze wiesz ktoś na mnie trabił bo nie wiedział ze Audi zmieniło właściciela
jarko Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Cuber, Trzeniu, Waski, Tytus, Tukan za smyczki zapłaćcie Sobie bo się Moskal awanturuje i do środy zrobił ostateczny termin A kolega Jarko sobie zapomniał że prosiłem żeby dla mnie też zamówił czy pamięta :gwizdanie: To o smyczki chodziło kurcze bo nie pamietam W sumie to wziąłem więcej na zaś, mogę sie podzielić
Hercus Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Hercus gdzie ty się bujasz po moich stronach :?: Widziałem Cię dzisiaj na Kościuszkowskim PABLO ja tam mieszkam znaczy się tam kawałek dalej pod całodobowym ale już niedługo ..... kupuje mieszkanie :> Witam wszystkich
Wąski Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 a o smyczkach zapomniałem Dzięki Jarko -ktoś robi wpłatę to może wpłacić za mnie oddam na spocie są chętni ? Jarko jak koszulki dla juniora i żon pokazywali w tvn turbo http://pl.youtube.com/watch?v=dNw5O3G8wRQ[br]Dopisany: 12 Sierpień 2008, 08:42 _________________________________________________ kto dzisiaj na mnie trąbił na Grota Roweckiego? przyzwyczaj się tylko gożej jak jakiś zadrosny mąż Cię dorwie albo koleś któremu Cuber zajechał drogę
Tytus Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 pokazywali w tvn turbo http://pl.youtube.com/watch?v=dNw5O3G8wRQ widać dla tirów barierki oddzielające obie jezdnie nie stanowią problemu
Wąski Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 ale z jaką łatwością przejechał dramat osiem osób zgineło w tym wypadku
Cuber Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2008 no wypadek niezły :gwizdanie: wszytskim
Rekomendowane odpowiedzi