Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi: Na chwilę was zostawić i od razu zniszczenia :tongue4:

no tak :)

zniszczenia TO- łapa i poduszka skrzyni biegów i osłony pod silnik i skrzynię :evil:

waski dobrze ze chociaż tylko tyle wyszło a nie więcej :(

Pablo goniłem Cię wczoraj wieczorem na rondzie Kocmyrzowskim jechałeś w kierunku Proszowic ?

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi: Na chwilę was zostawić i od razu zniszczenia :tongue4:

no tak :)

zniszczenia TO- łapa i poduszka skrzyni biegów i osłony pod silnik i skrzynię :evil:

waski dobrze ze chociaż tylko tyle wyszło a nie więcej :(

Pablo goniłem Cię wczoraj wieczorem na rondzie Kocmyrzowskim jechałeś w kierunku Proszowic ?

To mnie pomyliłeś z kimś innym bo wczoraj nie jezdziłem dupowozem :decayed:

No nie mów ze oprócz lamp, miał ten sam tłumik co ja :?: :mysli:

Hercus gdzie ty się bujasz po moich stronach :?: :naughty:

Widziałem Cię dzisiaj na Kościuszkowskim :)

Opublikowano

Siema wszystkim...

Opublikowano

Siema wszystkim...

:hi:

Opublikowano

Powiedzcie mi ma ktos dobry tani warsztat,zebym zamienial zawias z inego auta do mnie i moje do tamtego?I ile by to kosztowalo?

Opublikowano

Powiedzcie mi ma ktos dobry tani warsztat,zebym zamienial zawias z inego auta do mnie i moje do tamtego?I ile by to kosztowalo?

pogadaj z Sokolem

Opublikowano

pogadaj z Sokolem

Gadalem ale sprawdzil bym tez inne ceny,moze bedzie cos tanszego :gwizdanie: O ile da sie taniej :mysli: bo nie mam pojecie ile to kosztuje
Opublikowano

Cuber, Trzeniu, Waski, Tytus, Tukan

za smyczki zapłaćcie Sobie bo się Moskal awanturuje i do środy zrobił ostateczny termin :)

Opublikowano

za smyczki zapłaćcie Sobie bo się Moskal awanturuje i do środy zrobił ostateczny termin :)

:gwizdanie: Zaraz poplynie przelew :decayed: Dzieki Jarko za info :hi:
Opublikowano

A kolega Jarko sobie zapomniał że prosiłem żeby dla mnie też zamówił czy pamięta :gwizdanie:
Opublikowano

A kolega Jarko sobie zapomniał że prosiłem żeby dla mnie też zamówił czy pamięta :gwizdanie:

jak chcesz to weź sobie te moje . chcesz?

ja nie potrzebuje a zamówiłem tylko dlatego żeby się ileś tam uzbierało

Opublikowano

hmm Irko moze wiesz ktoś na mnie trabił bo nie wiedział ze Audi zmieniło właściciela :naughty:

Opublikowano

To o smyczki chodziło :mysli: kurcze bo nie pamietam :bag: W sumie to wziąłem więcej na zaś, mogę sie podzielić :good:

Opublikowano

Hercus gdzie ty się bujasz po moich stronach :?: :naughty:

Widziałem Cię dzisiaj na Kościuszkowskim :)

PABLO ja tam mieszkam znaczy się tam kawałek dalej pod całodobowym :good: ale już niedługo ..... kupuje mieszkanie :>

Witam wszystkich :hi:

Opublikowano

:hi:

a o smyczkach zapomniałem :embarrassed: Dzięki Jarko -ktoś robi wpłatę to może wpłacić za mnie oddam na spocie :mysli: są chętni ?

Jarko jak koszulki dla juniora i żon :polew:

pokazywali w tvn turbo

http://pl.youtube.com/watch?v=dNw5O3G8wRQ[br]Dopisany: 12 Sierpień 2008, 08:42 _________________________________________________

kto dzisiaj na mnie trąbił na Grota Roweckiego? :przebiegly:

przyzwyczaj się :) tylko gożej jak jakiś zadrosny mąż Cię dorwie albo koleś któremu Cuber zajechał drogę :polew:

Opublikowano

ale z jaką łatwością przejechał dramat :evil: osiem osób zgineło w tym wypadku :(

Opublikowano

no wypadek niezły :gwizdanie:

:hi: wszytskim