Cuber Opublikowano 24 Lipca 2017 Autor Opublikowano 24 Lipca 2017 Jedna jaskółka wiosny nie czyni......
KERCZI Opublikowano 24 Lipca 2017 Opublikowano 24 Lipca 2017 Nie będzie...aż tak wystawić się nie mogli...Wiec skoro już zapieprzyli temat to wykorzystali to do ocieplenia wizerunku...za chwile się poprawia i puszcza raz jeszcze...
FANTOMAS Opublikowano 24 Lipca 2017 Opublikowano 24 Lipca 2017 (edytowane) 40 minut temu, Cuber napisał: Jedna jaskółka wiosny nie czyni...... ale lepsze to niż kaczy notariusz i myślę , że jaskółka nasrała na kaczkę 37 minut temu, KERCZI napisał: Nie będzie...aż tak wystawić się nie mogli...Wiec skoro już zapieprzyli temat to wykorzystali to do ocieplenia wizerunku...za chwile się poprawia i puszcza raz jeszcze... Myślę , że w takiej samej formie (a to jest jedyna forma jaka im pasuje) drugi raz nie podsuną mu do podpisu bo to byłby blamaż skoro raz zavetował a za chwilę łyknął by to samo. Oni na bank chcieli do końca pojechać po bandzie . W sejmie i senacie nikt w tej sprawie nie byłby zapamiętany jako sprawca a on już jako on musiał się pod tym podpisać i to jego długopis to ostatecznie klepie i jego historycznie będą z tym ludzie kojarzyć. Gdyby się chcieli rakiem wycofać to mogli to zrobić w senacie ale widać że mieli parcie takie że nawet w sejmie im się dokładnie nie chciało tego przeczytać bo zrobili byka z tą ilością sędziów. Adrian chyba zrozumiał , że jest pod murem i albo wyjdzie z tego z twarzą albo skończy jako sługus i ten który pozwolił na to wszystko. Edytowane 24 Lipca 2017 przez FANTOMAS
Cuber Opublikowano 24 Lipca 2017 Autor Opublikowano 24 Lipca 2017 Mi i tak to wszystko smierdzi i szukam tutaj drugiego dna tego Veta....
Lukasz_mk2 Opublikowano 24 Lipca 2017 Opublikowano 24 Lipca 2017 (edytowane) jest veto bo w ustawach było pełno babli prawnych typu złe odnośniki do paragrafów itp. Poprawią to wszystko i znowu pójdzie do podpisu i wtedy będzie podpis i tyle. Jakby to podpisał to by było, że w ogóle tego nie przeczytał, a tak to jest jak jest Edytowane 24 Lipca 2017 przez Lukasz_mk2
Cuber Opublikowano 24 Lipca 2017 Autor Opublikowano 24 Lipca 2017 Panowie , nie ma ktoś przypadkiem rutera na kartę SIM pożyczyć ?
KERCZI Opublikowano 24 Lipca 2017 Opublikowano 24 Lipca 2017 Panowie , nie ma ktoś przypadkiem rutera na kartę SIM pożyczyć ? Ja mam :-) mogę jutro przywieźć Ci na spota
KERCZI Opublikowano 24 Lipca 2017 Opublikowano 24 Lipca 2017 jest veto bo w ustawach było pełno babli prawnych typu złe odnośniki do paragrafów itp. Poprawią to wszystko i znowu pójdzie do podpisu i wtedy będzie podpis i tyle. Jakby to podpisał to by było, że w ogóle tego nie przeczytał, a tak to jest jak jest+10
Cuber Opublikowano 24 Lipca 2017 Autor Opublikowano 24 Lipca 2017 Kercziak no to bomba Jak nie problem to weź prosze bo na Chorwacji mi się przyda jak pojadę w ogóle
Transitpower Opublikowano 25 Lipca 2017 Opublikowano 25 Lipca 2017 Powitać dziewczyny Myślisz, że jak kupiłeś sobie Lancera, to nagle stałeś się facetem?? No niestety muszę Cię zmartwić :-)
KERCZI Opublikowano 25 Lipca 2017 Opublikowano 25 Lipca 2017 Lancera kupił sobie do lancu jak sama nazwa wskazuje...:) jak wszyscy tak zmieniają fury to i ja dzisiaj przyjade nowym wozem
Shadow Opublikowano 25 Lipca 2017 Opublikowano 25 Lipca 2017 Lancera kupił sobie do lancu jak sama nazwa wskazuje... jak wszyscy tak zmieniają fury to i ja dzisiaj przyjade nowym wozem Do lansu bym sobie jakieś X6 kupil [emoji14]Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka
Shadow Opublikowano 25 Lipca 2017 Opublikowano 25 Lipca 2017 Jaki lans...Lancerem w serii? Dokładnie! Spokojny rodzinny sedan.Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka
edraven Opublikowano 25 Lipca 2017 Opublikowano 25 Lipca 2017 24 minuty temu, KERCZI napisał: Lancera kupił sobie do lancu jak sama nazwa wskazuje...:) jak wszyscy tak zmieniają fury to i ja dzisiaj przyjade nowym wozem Kerczi , graty X6. Kosa wozidło.
FANTOMAS Opublikowano 25 Lipca 2017 Opublikowano 25 Lipca 2017 14 godzin temu, KERCZI napisał: +10 Chyba go nie słuchaliście jak wczoraj uzasadniał czemu tych dwóch nie podpisał. Gdyby tylko chodziło o byki to by właśnie wrócił to do poprawek i nie byłoby aż takiego dymu a on wyraźnie powiedział , że nie da takich uprawnień panu zero bo to zagraża demokracji.
KERCZI Opublikowano 25 Lipca 2017 Opublikowano 25 Lipca 2017 Teraz, FANTOMAS napisał: Chyba go nie słuchaliście jak wczoraj uzasadniał czemu tych dwóch nie podpisał. Gdyby tylko chodziło o byki to by właśnie wrócił to do poprawek i nie byłoby aż takiego dymu a on wyraźnie powiedział , że nie da takich uprawnień panu zero bo to zagraża demokracji. Fakt jest taki, że rzeczywiście nie słyszałem żadnej wypowiedzi, ani nie znam szczegółów, ale wiem jedno...nie ufam Mu za grosz...dlatego doszukuję się drugiego dna...
Rekomendowane odpowiedzi