skotyman Opublikowano 30 Stycznia 2018 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Hej, będzie ktoś może miał dzisiaj kompa ze sobą?
Redjasper Opublikowano 31 Stycznia 2018 Opublikowano 31 Stycznia 2018 32 minuty temu, Radekst napisał: B5-tka sprzedana na pewno nie jest ci smutno gratulacje!
FANTOMAS Opublikowano 31 Stycznia 2018 Opublikowano 31 Stycznia 2018 37 minut temu, Radekst napisał: B5-tka sprzedana to jeszcze tylko wueska została w sklepiku
FANTOMAS Opublikowano 31 Stycznia 2018 Opublikowano 31 Stycznia 2018 (edytowane) Cuber Lennox o tym wczoraj mówiłem Edytowane 31 Stycznia 2018 przez FANTOMAS
FANTOMAS Opublikowano 31 Stycznia 2018 Opublikowano 31 Stycznia 2018 (edytowane) To jest też dobre Gleba przez smartfona Ciekawe czy da się kablem zmienić ustawienia dla dynamica żeby schodził niżej niż to jest fabrycznie ? Edytowane 31 Stycznia 2018 przez FANTOMAS
Radekst Opublikowano 31 Stycznia 2018 Opublikowano 31 Stycznia 2018 (edytowane) 4 godziny temu, Redjasper napisał: na pewno nie jest ci smutno gratulacje! szkoda mi jej, gdybym mial mozliwosc to bym z checia ja zostawil 4 godziny temu, FANTOMAS napisał: to jeszcze tylko wueska została w sklepiku im blizej wiosny tym latwiej bedzie sprzedac, dzisiaj juz 2 osoby dzwonily zeby sie umowic na ogledziny Edytowane 31 Stycznia 2018 przez Radekst
D4NTE Opublikowano 1 Lutego 2018 Opublikowano 1 Lutego 2018 B5-tka sprzedana Brawo co następne? Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Radekst Opublikowano 1 Lutego 2018 Opublikowano 1 Lutego 2018 Insignia. A tak na powaznie, to we wtorek juz kupilem 'nowe' auto
FANTOMAS Opublikowano 2 Lutego 2018 Opublikowano 2 Lutego 2018 (edytowane) . Edytowane 2 Lutego 2018 przez FANTOMAS
mrarturko Opublikowano 3 Lutego 2018 Opublikowano 3 Lutego 2018 Siema wszystkim mam pytanie we wtorek 6.02 w galerii to aktualne?? Pytam bo mam sprawę mianowicie kupiłem A4B8 bez wyłącznika poduszki pasażera a wożę fotelik na przednim siedzeniu nie zauważyłem tego podczas zakupu bo dla mnie było to normalne za takowy powinien być szczególnie że kilka lat temu ten samochód trochę kosztował i kompletnie nie zwróciłem na to uwagi. Dowiedziałem się w ASO że to opcja dodatkowa. Kupiłem już zestaw do doposażenia w ASO ale potrzebuję kogoś kto by mi to zamontował chciałem zapytać o to we wtorek ale może ktoś już to robił albo zna kogoś kto może mi to zrobić i nie będę musiał czekać i zawracać głowy tą sprawą w galerii. Pozdrawiam i z góry dzięki za jakieś namiary.
Krumak Opublikowano 3 Lutego 2018 Opublikowano 3 Lutego 2018 1 godzinę temu, mrarturko napisał: Siema wszystkim mam pytanie we wtorek 6.02 w galerii to aktualne?? Pytam bo mam sprawę mianowicie kupiłem A4B8 bez wyłącznika poduszki pasażera a wożę fotelik na przednim siedzeniu nie zauważyłem tego podczas zakupu bo dla mnie było to normalne za takowy powinien być szczególnie że kilka lat temu ten samochód trochę kosztował i kompletnie nie zwróciłem na to uwagi. Dowiedziałem się w ASO że to opcja dodatkowa. Kupiłem już zestaw do doposażenia w ASO ale potrzebuję kogoś kto by mi to zamontował chciałem zapytać o to we wtorek ale może ktoś już to robił albo zna kogoś kto może mi to zrobić i nie będę musiał czekać i zawracać głowy tą sprawą w galerii. Pozdrawiam i z góry dzięki za jakieś namiary. Navipol w Krk
mrarturko Opublikowano 3 Lutego 2018 Opublikowano 3 Lutego 2018 (edytowane) ok dzięki za info w poniedziałek podjadę. Na zakopiance?? Edytowane 3 Lutego 2018 przez mrarturko
Krumak Opublikowano 4 Lutego 2018 Opublikowano 4 Lutego 2018 ok dzięki za info w poniedziałek podjadę. Na zakopiance?? TakWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
KERCZI Opublikowano 4 Lutego 2018 Opublikowano 4 Lutego 2018 Panowie sprzedam BOXa - czarny połysk Thule Motion - gut prajs maj frendWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
FANTOMAS Opublikowano 4 Lutego 2018 Opublikowano 4 Lutego 2018 ma ktoś na zbyciu jakiś mały dysk SSD 32-64Gb może być msata
KERCZI Opublikowano 5 Lutego 2018 Opublikowano 5 Lutego 2018 Motion 800 - 460l ale już sprzedanyWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Rekomendowane odpowiedzi